Şimdi Ara

#AKK_KALKSIN İMZA KAMPANYASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PARS BİLİŞİM

1-2012 2. yarısına kadar 8Mbit(e kadar) AKN noktası yoktu yani şebeke yoğunluğu falan söz konusu değil
    2-AKN ay başında kalktığında ilk 1 hafta herkez aynı yoğunlukta kullanabiliyor.8mbit bağlantı çıkalı 10 yıl oldu.Yani bu hız artık taban hızı daha düşük bağlantı seçeneği yok
    3-mevcut altyapıları bunu fazlasıyla kaldırıyorki artık yeni abonelikte en taban bağlantı hızı 16 mbit olarak belirlendi
    4-şayet alt yapı kaldırmıyorsa AKK siz 120 TL lik akk paketi neden piyasada sebeb ticari olandan daha fazla sömürmek
    5-AKK sadece A-DSL'de yok fibernette de var yani firmaların iş güzarlığı
    6-AKN sadece dsl de değil 3G ve Mayıs ayında gelecek 4G mobil bağlantıda da olacak
    burda tamamen bilgisiz kullanıcıları sömürme cahillikten beslenme kötü niyetli daha fazla para kazanmak isteyenlerin firmaların sınırsız diye sattıkları paketlerde sınırlandırma getirmeleri kullanıcılar en çok buna tepki gösteriyor

İnternetin önündeki en büyük engel TTNET'dir bu firma bu topraklarda nefes aldığı sürece yükske pingli düşük kotalı çok komik upload hızlı ve pahalı internet kullanmaya devam edeceğiz dünya 5G ile 1000mbit bağlantı alırken hemde
    yapacak bişi yok AKK bu dakikadan sonra kalkmaz 50 GB şuan çok yetersiz artık 4K videolar çıkmış iken hemde
    bugün steamdan bir oyun alsan ortalama 30 GB sadece buna gider

Valla helal olsun bilader. 2005'de sanırım yasa çıkana kadar evlerde 56kbps hız vardı en azı 512 kbps olacak dendi. Biz o zamanlar 2mbit kullanıyorduk internet kafe işlettiğimiz için o en son hızdı. 10 yılda gelinen noktaya bak AKN'yi aşarsam 10 yıl geriye gidiyorum hız olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeewbl -- 19 Mart 2015; 16:43:04 >

• Aslında topu hükümete atmak lazım. Hükümet istese en alt hız limitleri, AKN zımbırtılarını ve fiyat politikalarını belirleyebilir Buna uymayanlara yüksek miktarda ceza yada lisans iptali uygulayabilir.

Hazır seçimlerde yaklaşmışken, internet ile ilgili vaadlerde bulunan bir parti varmı? Kimin umrunda ki?
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Kimsenin umrumda olmaz hocam. Üç beş kat artışta bulunsalar yeter. Akkden sonraki hızı 8 ya da 5 yapsınlar yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50mbit 250gb aknyi 80tlye sunacağına

25mbit sınırsız akn sunsun. Daha mantıklı olur. Yurtdışında böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 19 Mart 2015; 22:36:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    16Mbit sınırsız AKN 130 TL ise 25Mbit sınırsız AKN kaç olut bilemiyorum.. Gerçii 32Mbit sınırsız AKN 159 TL..

bişi daha ekleyeyim..

Algı operasyonu die bir tabir var. Sanırım onun gibi bişiler olsa gerek..

yurt dışındakiler Vay be Türklere bak 80 Tl (Artık dolar karşılığıda iice düştü).. $30 a 50Mbit internet var adalmarda.. vay vay :)

Elbette davulun sesi uzaktan hoş gelir dimi.. Yakına gel hele hele gör kazığı nasıl oldu bu $30 a 3Mbit internet durursun sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 19 Mart 2015; 22:49:38 >
    Kesinlikle algı operasyonu. İnsanlar da hızlıymış diye alıyor. Halbuki kota dolduktan sonra 3mbit.

Bence sınırsız akn fiyatları azaltılsın. Mesela 16mbit 130 yerine 90 gibi. Daha indirimli tarifeler de olsun. 5mbit 10mbit gibi. Hem vatandaş tam hizmet alabilsin. Algı oyununa hiç gerek yok.

• akk aşımı sonrası hız 3mbit'e değil 5mbit'e düşse tüm dertler bitecek aslında... 3 gerçekten çok az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

akk aşımı sonrası hız 3mbit'e değil 5mbit'e düşse tüm dertler bitecek aslında... 3 gerçekten çok az.

Aynen aklımdakini söyledin üstadım. 5MB yapsalar.3-5 yıl daha sesimizi çıkartmayız. AKN kalksın kampanyası yerine hız sınırlaması 5MB ye yükseltilsin kampanyası mı yapsak acaba ?
  • bu firma tekel olduğu sürece hizmet ve memnuniyet seviyesi hep en alt seviyelerde olacak . 6-7 yıldır aynı tarifeyi kullanmak zorundayım ben evimin olduğu yerde ne fiber var ne başka bir alt firma , Bu süreçte ne gibi yenilikler oldu ? 1-AKK Geldi 2- Zam Geldi Onun dışında herhangi bir yenilik yok . Bu şartlarda Neden Hala Yabancı bir firmanın ülkeye girmediğini merak ediyorum yıllardır . muhtemelen bu adi firma Belediyelerlede ile iş birliği içinde

elin bulgarı bile fiber döşemediği kasaba köy kalmadı . edirneyi geçtikten sonra heryer yüksek hızlı internet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 20 Mart 2015; 17:01:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

akk aşımı sonrası hız 3mbit'e değil 5mbit'e düşse tüm dertler bitecek aslında... 3 gerçekten çok az.

Hiç AKK olmasın. Sınırsız tarifeler çıksın. 5mbitlik 10mbitlik 20mblik gibi. Herkeste bütçesine göre alsın.

O ne öyle? Yok 100gb'i geçersen 5mbit olacakmış bilmem ne.

Ha şuanki 3mbitten iyi olur ama hepten kalkmalı yoksa gene aynı tas aynı hamam olur.

Ayrıca bu BTÜK'ün sorunu. Devletimiz kendi halkına bile 3.sıonıf muammele yapıyor anlayacağınız.
  • İlk geldiği zaman kaldıramadık ki aradan geçmiş bunca yıl hiç bir şekilde kalkmaz. Olurda rakip İSS firmaları kaldırırsa, TTNet'te yarışabilmek için kaldırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

Dsmartin dedigine gore mevcut kullanicilarin buyuk cogunluguna 75 gb yetiyormus istatistik olarak ellerinde varmis

Tek cozumu buyuk cogunlugun kotayi asmasi ancak ozaman yukselir veya kalkar ellerinde o veri varken onunla kendilerini savunacaklardir

Maden Kullanıcı ortalaması 75 miş yetiyormuş bana yetmiyor arkadaş çıkart kotayı 500 Gb'a ben kullanırım diğer büyük çoğunluk o kotayı kullanmazsa senin yani sağlayıcı olarak kaybın ne ki Ha dersen ben sizi bu şekilde yolmak istiyorum o zaman AQ. Bütün int. Sağlayıcılarının

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telekom kaç yıllığına satılmıştı. Belki internet serbestliği Tekelin kalkması (Sözde serbest rekabet) bu telekomun telekomun sözleşme sonuna bağlıdır.

Kaç yıl kaldı bu sömürülmekten kurtulmamıza (Telekomun geri dönmesine) Bilgisi olan varmı?

Şimdi google den baktım Sanırım 2026 da tekelleşme kalkar..
    Biz ölmüş oluruz.
  • Bence şu anki duruma göre mantıklı olanı istemek lazım. AKK'nın kalkmayacağı aşikar ama akk sonrası düşürülen hızda bir arttırma olabilir. 3 mbit yerine 5-6 mbit ya da belki 8 mbit verilebilir. Bu bence daha uygulanabilir bir istek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Bence şu anki duruma göre mantıklı olanı istemek lazım. AKK'nın kalkmayacağı aşikar ama akk sonrası düşürülen hızda bir arttırma olabilir. 3 mbit yerine 5-6 mbit ya da belki 8 mbit verilebilir. Bu bence daha uygulanabilir bir istek.

Direk 5mbit 10mbit akksiz versin. Ne yani böyle saçmalıklar ki?

• Attım imzayı ama birşey olacagını sanmıyorum.Kapitalizmin gerçekleri.
  • Nekadar zıt inat insanlarsınız yaw adam bir destek istemiş olur yada olmaz yapacağınız işlem eğer üye iseniz 1 dk değilseniz en fazla 3 dknızı alacak. Ben imzaladım kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeonEyes

Nekadar zıt inat insanlarsınız yaw adam bir destek istemiş olur yada olmaz yapacağınız işlem eğer üye iseniz 1 dk değilseniz en fazla 3 dknızı alacak. Ben imzaladım kardeş.

Eyw saol da buradaki arkadaşlar anlamıyor kendim için birşey istemedim ücretli birşey de değil sesimiz çıksın bilsinler haberleri olsun en azından hak hukuk arıyoruz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkide bir böyle saçma kapmanyalar açacağınıza kotanın yükseltilmesi için açsanız gerçekten herkese daha çok yararı dokunur.AKK'nin kalkması imkansız şu şartlarda.Bunun yerine kotalar 100-150-250 GB arası olmalı isteyen istediğini alsın 50 GB nedir yahu?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.