Şimdi Ara

AKK yeni düzenleme yarar değil zarar getiriyor. Canlı Yayın! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
3
Favori
17.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha sabah yazmıştım bune perhiz bune lahana turşusu.
    AKK yeni düzenleme yarar değil zarar getiriyor. Canlı Yayın!

• yazabildiğimiz her yere şikayet mektubu yazalım gerekirse internet sağlayıcılara tekel oluşturduğu gerekçesi ile dava açalım

• Tez zamanda Allah bunların hesabını sorar inşallah. Bunlar gibi firmalar için yaşasın Akk siz ve limitsiz cehennem...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski düzen daha iyiydi eski düzene dönelim dememiz için yapılmış bir hamledir bu İSS ler tarafından. Rekabet kanununa aykırı olarak birlikte hareket eden bu aciz firmaları Aral oyun skandalında olduğu gibi cezalar ve önlerinde Aral olayı gibi bir durum varken buna kalkıştıkları için yaptırım olması gerekli.
  • AKK yi kaldırma yönündeki girişimler,karşı tarafı(İSS şirketleri) daha da kurnaz/hilebaz hale getiriyor.
    Kota koyacaklarsa ve kota aşım için ek ücret falan alacaklarsa AKK nin böyle yani eskisi gibi kalmasından yanayım. Hiç olmazsa 50/75/150 Gb vs hangisini geçersek sadece hız düşüyordu;hızda yeni tarife olsun ama AKK sonrasında ek ücret ödemeyelim.
    AKK kalkacaksa kalksın ama kotaya ve kota aşım için ücrete karşıyım.

• gün içerisinde forumdan başlayan tepki dalgası ile sosyal medyada çığ gibi büyüyen ve canlı yayınınız ile daha da ivme kazanan gidaşattan dolayı foruma girişe engel olunduğu konusunda görüşünüzü merak ediyorum.

tşkler.

bilgi için ; @gun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akabey -- 30 Nisan 2017; 1:45:55 >
  • çoğunluğun karaktersiz şerefsiz olduğu bir ülkede bu tür kumpasllar normal çakma müslüman tayfası

• quote:

Orijinalden alıntı: akabey_55

gün içerisinde forumdan başlayan tepki dalgası ile sosyal medyada çığ gibi büyüyen ve canlı yayınınız ile daha da ivme kazanan gidaşattan dolayı foruma girişe engel olunduğu konusunda görüşünüzü merak ediyorum.

tşkler.

bilgi için ; @gun

Foruma girişe engel olduğunu sanmıyorum. Aşırı trafikten dolayıdır.
  • Gümrük sınırı artırılcak dediklerinde öyle şey olmaz dedim, 30 euroya düştü. Akk kalkıyor dediklerinde yine inanmadım, akn daha kötü hal aldı.

Arkadaşlar burası Türkiye, yani hiçbir olumlu, iyi şeyin olmadığı ülke, halkın iyiliği için birşey mi yapılcak güldürmeyin.

Bu millet ne zaman kendisini Allah ile kandıranları baştacı yapmayı bırakır belki rotamız düzelir, yoksa her geçen gün dibe doğru ilerliyoruz.

Ne deyim ki her millet hal ettiği şekilde yönetilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

quote:

Orijinalden alıntı: akabey_55

gün içerisinde forumdan başlayan tepki dalgası ile sosyal medyada çığ gibi büyüyen ve canlı yayınınız ile daha da ivme kazanan gidaşattan dolayı foruma girişe engel olunduğu konusunda görüşünüzü merak ediyorum.

tşkler.

bilgi için ; @gun

Foruma girişe engel olduğunu sanmıyorum. Aşırı trafikten dolayıdır.

herşey üst üste gelince bu düşünceden kendimi alıkoyamadım

• Yazıklar olsun operatörlere bu insanları az kazık atmadınız.Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...

• AKK yeni düzenleme yarar değil zarar getiriyor. Canlı Yayın!
  • Daha durun. Bunlar sadece başlangıç. Daha çooooook şemsiyeler girip çıkacak. Bu halk köleleştirilmeye mahkümdur.
  • Kendimiz ediyor kendimiz buluyoruz. Elimize kötü gidişatı düzeltmek için sayısız fırsat geçti ama değerlendiremedik. Sonuçlarına katlanmak zorundayız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım bu fiyatlar zaten böyleydi, yaklaşık 1-2 ay önce VDSL2 ye geçmiş biri olarak TTNET fiyatlarında herhangi bir değişme olmadığını söyleyebilirim, taahhüt olmayınca fiyatlar Turknet haricindeki firmalarda çok yüksek oluyor, mesela benim kullandığım paket 24 mbps 75 Gb aylık 57 ödüyordum, dün itibarıyla 35 mbps olana geçtim, 2 ay önce baktığımda taahhütsüz fiyat yine aynıydı şimdi de aynı ve türk telekom kota konusunda herhangi bir açıklama yapmadı, yani BTK kararına tamamen uyacaklar gibi görünüyor, Erdi abi TT ye giydirmiş ama fiyatlarda şimdilik değişme yok yanlış bilgilendirme olmasın. Yani fiyatlar yüksek ona bir şey demiyorum ama bu neredeyse 2 yıldır böyle zaten, asıl mesele diğer superonline vs kablonet gibi firmaların ilkel kota sistemini geri getirmiş olması.
  • Foruma girilemedi uzun süre, youtube üzerinden denk geldim ve izledim. Lanet olsun böyle firmalara ne denilebilir ki.

• Ben de diyorum şerefsiz TTNET'in bir tarafları neden kaşındı da bizi arayıp duruyorlar sürekli... Meğer sözleşme şartlarını değiştirip bu hale getirmektenmiş ALLAH BİN BELANIZI VERSİN SİZİN. KÖR YANINIZDAN ÇIKSIN. BİZDEN ALDIKLARINIZ BOĞAZINIZDA KALSIN EMİ KÖROLASICA PARAGÖZLER...
    Şansa bak Turk.net de yok burda ne ok yiyicez şimdi...

• 2017 de geldiğimiz bu hale bak.
    Bütün şirketler bu ülkeyi bir şekilde sömürmeye çalışıyor. lanet olsun böyle sisteme, böyle şirketlere
  • Yıl olmuş 2017, hem pahalı hem kotalı internet kabul edilemez. İnsanlarla alay ediyorlar sanırım!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülke olarak neden 1 tık ileri gidemiyoruz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.