Şimdi Ara

Aklıma bir fikir geldi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle mod arkadaşlarımdan özür diliyorum. Konuya uygun yer bulamadım.

Arkadaşlar ben büyüyünce bir şey yapmayı planlıyorum. Bizim bilgisayarlarımız yeni çıkan bir çok oyunu kaldırmıyor. Yada kaldırıyor ama almakta kararsız kalıyoruz acaba beğenir miyim. Yada bilgisayarımızda oyunu koyacak boş yer yok. v.b sebepler var. Ben bu sorunları kullanarak işi ticarete dökmek istiyorum..

Mesele bir sunucu hayal edelim yüksek özellikli her oyunu rahatlıkla kaldırabilen. Buna teamviewer, alpemix gibi ekran görüntüsü çeken bir sistem yapalım. Kullanıcıda o görüntüyü gösterecek hd kalitede yayın yapan programı indirsin. Program klavyeden basılan tuşları sunucuya iletsin ve oyunumuzdaki karakter, araba her neyse hareket etsin. Örnek veriyorum 1 saat oynama 50 krş. Bunun yasal bir sorunu olur mu? Vps sunucular bunu yapabilir mi? Veya neler gereklidir. Bu sistem tutar mı? Bana ortak olan var mı :D ben 16 yaşındayım aklımda bunun gibi bir çok fikir var bana kim yol gösterir. Şimdiden teşekkürler.

• http://www.onlive.com/ Zaten mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Think Again

http://www.onlive.com/ Zaten mevcut

hocam açıklarmısınız biraz
  • Bahsettiğiniz şey çoktan var. Fakat net hızınızın muazzam olması gerekiyor, maalesef bizim ülkemizdeki internet hızıyla bu şeyi yapmak imkansız. İlerde belki. Ama o sitede sizde olmayan veya kaldırmayan oyunu site sayesinde oynayabiliyorsunuz. Vikipedia'da uzun açıklaması var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Bahsettiğiniz şey çoktan var. Fakat net hızınızın muazzam olması gerekiyor, maalesef bizim ülkemizdeki internet hızıyla bu şeyi yapmak imkansız. İlerde belki. Ama o sitede sizde olmayan veya kaldırmayan oyunu site sayesinde oynayabiliyorsunuz. Vikipedia'da uzun açıklaması var.

Hızın muazzam olmasına gerek yok 4mpbs veya üzeri internetin varsa onlive kullanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilaras

quote:

Bahsettiğiniz şey çoktan var. Fakat net hızınızın muazzam olması gerekiyor, maalesef bizim ülkemizdeki internet hızıyla bu şeyi yapmak imkansız. İlerde belki. Ama o sitede sizde olmayan veya kaldırmayan oyunu site sayesinde oynayabiliyorsunuz. Vikipedia'da uzun açıklaması var.

Hızın muazzam olmasına gerek yok 4mpbs veya üzeri internetin varsa onlive kullanabilirsin.

Rahat olmaz. Kasma yapar. En sonunda sunucu kapanır. En azından 8 mb üstü lazım.

• quote:

quote:

quote:

Rahat olmaz. Kasma yapar. En sonunda sunucu kapanır. En azından 8 mb üstü lazım.

4 mb rahatlikla yetet aslinda ama önemli olan ping değerleri, bant genişliği .. Buda Türkiye de çok az. Yoksa sen zaten saniye de 1-2 mb üzeri veri alışverişi yapmazsin oyun oynarken

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece gece aklıma bir fikir geldi.
    11 yıl önce açıldı
    Aklıma çok takılan bir soru?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hız 20 mb oynatır mı?
  • arkadaşlar ben bilmiyordum böyle bir sistemin olduğu demek yapmışlar. Arkadaşlar siteyi ben denedim çok güzel deneme süresi 30dk 4mb hız da hd kalite için yeterli bir hız. İçindeki oyunların çoğu küçük mario gibi ama 5 6 tane hitman v.s gibi oyunlarda var ama kalitesi hd değil hafiftende kasma yapıyor. Neyse bir sonraki konumda başka bir sistem düşünürüm. :)
  • quote:

quote:

Arkadaş galiba sunucu bakımından demiş upload hızı olarak. haklı Türkiye'de imkansız

• İyi oldu hatırlattığınız yav. Witcher 2'ye daldım. Onlive üzerinden. Özlemişim.
  • 2.mesajdan da arkadaşın hevesi kırılmaz ki Eğer daha önce hiçbir yerde duymadan bu fikri düşündüyseniz devam edin hayal gücünüzü de bir an önce hayata geçirmeye bakın çünkü birileri sizden önce davranmış bu sefer
  • evet onlive sunucuları amerikada olduğu için lag oluyor ama duyduğuma göre avrupayada sunucular kurulacak o zaman daha kaliteli ve lag olmadan oynaya biliriz.

• Hııımmmm

• quote:

Orijinalden alıntı: BulletStorm

Hııımmmm

?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x86 based human -- 20 Mayıs 2013; 2:11:52 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BulletStorm

Hııımmmm

?

?

• Arkadaşlar son sorum benim programlama bilgim php ile sınırlı yani her istediğim şeyi yapamıyorum. Ama yaratıcı bazı fikirlerim var süreklide aklıma geliyo ama not almadığım için unutuyorum. Acaba bu fikirleri anlatıp yaptırabileceğim bir iş dalı var mı? Varsa hangi yolları izlemeliyim ulaşabilmek için. Şu an anadolu lisesindeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.