Şimdi Ara

Aklıma takılan sorular..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-) Mineraller npc'de satılıyor mu ? (hangisinde)
    2-) en küçük aslanın ve geyiğin lvl'ları kaç , nerde yakalayabilirim ,lvl kaçta kullanabilirim?
    3-) Silahlar + kaçta tam olarak yanıyor ? (parlamayı kastetmiyorum )
    4-) Inventory içindeki kıyafet bölümünün solundaki oka basınca cıkan yeni kıyafet bölümü ne işe yarıyor ?

Aklıma gldikçe devamını getiririm ...
    Yardımlarınız için şimdidn tşk ederim ...

• 1- Bildiğim kadarıyla satılmıyo
    2- aslan ve geyik 23 lvl dir aslan warrior geyik hunter ın binek hayvanıdır venomda rahatlıkla bulursun ama yakalayamazsın lvl 23 de kullanabilirsin.. (yakalayamazsın çünkü 12000 hp si vardır ve ezik skilleri işlemez lvl 40 skilleriniyle 15 dmg veriyorum zr yapınca 180 190 bilmiyorum benim ezikliğimdenmi)
    3- silahlar craft item olunca yanarlar ki bunuda en az 55 lvl de kullanırsın bide uniq ler yanar görev için verilenler..
    4- bunu bilmiyorum açıklayan olursa sevinirim =))

(hatam varsa özür dilerim anca bu kadar bilgim var)
  • 1- hiç bir mapin hiç bir npc sinde gemler veya mineralllr SATILMAZ!
    2-Aslan ile geyiğin büyüğü küçüğü yok. tüm bineklerin lvleri 23 dür ama aldanma lvlim 46 ben bile öldüremiyom 12k hp leri var. tamelemek için canını 1200 ün altına çek tamende 5 veya fazlaysa bir kaç denemede yakalarsın
    3-oranları soruyosanhttp://forum.donanimhaber.com/m_10320747/tm.htm bu başlıkta tüm cvpları oku ben orda yazmıştım. ama tğm mesajları oku altlarda yazmıştım.
    4- benimde fikrim yok mastiffi bekleyecez

• teşekkür ederim yardımlarınız için ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: XeQy

4-) Inventory içindeki kıyafet bölümünün solundaki oka basınca cıkan yeni kıyafet bölümü ne işe yarıyor ?

tam emin diilim ama kodaki yapıya biraz benziyor görünüm itibariyle tahminen işlevide yakın bişeydir.Ko da o bölümler üyelikle(tam bilmioyrum alım yolunu) alınan bazı itemleri koymak içindi mesela fazladan exp ve para getiren itemler,canı ve defansı arttıran itemler wardı...Sanırım herodada bu tür bişey
  • benimde aklıma öylebişi geldi knighttta vakryie amorlaı takıyoduk ıraya. ama resme dikkatlı bak bi adam bide yanıdan pet resmi var. sanki petlere bot fln varmış gibi. belkide öle bişidir. adamdada hani heo tavernden alınan masklar belkide onları takıyozdur. ama bilmiyom tahmin sadece
  • 1 ) Satılmaz !

2 ) Tüm CLASS ! Binekler Wenom Swampta bulunur Evcilleştirip kullanman veya satman işçin Hunter olman gerekli ve en az lvlinin 50+ olması gerekli yada bir party yapman gerekli Tame Skillinin en az 5 olması gereklki Dğer Evo bineklerde Bamboo mountainste bulunur lvlleri 53 tür ve 45k hp si vardır onlar içinde en az 70+ omanız gerekli ....

3 ) Quest itemlerinin kullanılan belirli bir kısmı parlar.(Bknz. Legend1) Diğerleride Craft itemler violet ve Toxic silahlar Yanar :D tabiki 55 lvl gerekli

4 ) Expand orası Hero Tavernden ve eventlerden alınan itemleri koymak içindir resimli bi kaç açıklama yapayım..

Aklıma takılan sorular..

Aklıma takılan sorular..

Aklıma takılan sorular..

Aklıma takılan sorular..

Aklıma takılan sorular..

Bu resimlerdeki gibi itemler var onları yerleştirioruz kimisini hero tavernden alıyoruz kimisini oyun içinde kendimiz yapıoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Mastiff -- 18 Kasım 2006; 7:53:49 >

• bni aydınlattığınız için sağolun ...
  • benim de sorualrım olacak ...

1- oyuna başladığım zaman ekranda bir kutucuk var (pvp on/off) onun işlevi ne.ayrıca o tuşlara tıklanılmıyor.

2- psychianların binek hayvanları ne ?

3- psy olmakla doğru mu yaptım ? rod fameleyim

cevap verirseniz sevinirim.
  • 1-o kutu savaş ile ilgilidir. ilk kutudaki pvp(bounty'dir).gate guarddan kişinin ismini alır istediğin yerde kesersin.2 kutucuk biri ile pvp yaparken yanar(ben öyle biliyom) 3. kutuckta faction self defans on off ona tıklamassın. bazen southern plainste pvp açıken herkez birbiriyle kapışabiliyor. öyle kapışırken yanıyor 3. kutu die biliyorum. 4.sü de bende arasıra açık oluyor galiba pvp açık oyunu kapatırsan girdiğinde açık oluyor ama özelliği bilmiyoruum. yanlışlarım varsa düzeltin bu kadar bilgim var.
    2-pysicianlaırn binek hayvanı snow tiger'dir.
    3- rod female 3 çeşit silah kullanailir. eğer gauntlet sen çok iyi olmuş tam tutmuş ama rod veya spersanda sorun olmaz. 50 de combat medic olur açığı kapatırsın
  • Benim birkaç sorum daha var..
    1-) Arkadaş söyledi aklıma geldi gauntletim ve asassım doğrumu yapmışım ?
    2-) Highglans de az ilerde solda bir ışık var. O oşıktan geçince birkaç kişi orada mineral çıkartıyorlar . Sordum 50 lvl oLman gerek dediler başka bişey demediler biliyorsanız ayrıntılı anlatabilirmisiniz sadece spair mi yapabiliyor? ben spair kitabı alsam yapabilirmiyim ...
  • 1-)valla istediini olursun gauıntletede valla heralde sorunun olmas psician olsaydın daha ii olurdu heralde ama...spear olsaydın kesinlikle warrior olcaktın yani spearcı olcak varsa burdan onuda bilgilendiriyim...
    2-)kardeş orası mine(maden ocağı)orda mineral çıakrtılır bunun için 50 lvl olman gerekli ve ney olursan ol hiç farketmez önemli olan 2. jobunu seçmiş olman.o zmn çıkıo.onlar craft itemde kullanılıo mineraller değerli itemler yapılıo...
  • bende sorucam :) resimlerdeki setler yada giysiler hero tavernde hangileri ve statue mi ne var bi resimde adam kullanıyor bunlar hangileri ona göre alıcam ve asıl önemlisi şuan oynadığımız serverde bunlar varmı çünki hiçkimsede görmedim hiç olmasa 1 2 kişi giyerdi diye düşünüyorum....
  • Yok şu an bu serverde Resimler Kore serverinden Alınmıştır...
  • Arkadaşlar çok iyi güzel sorular soruyorsunuz ama az dikkatsizsiniz sanırım cidden konunun tamamını zamanınızı harcayarak inceleyin eğer gerçekten ilgi duyuyorsanız tüm cevaplar verilmiş durumda..Sadece aramızda 60+ insan pek fazla olmadıgından bu konu hakkında net bir bilgi veremeyebiliriz...Siz sormaya devam edin ama lütfen sorulmuş olanları değil yenilerini sorun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.