Şimdi Ara

Aklınızda hukuk varsa bir zahmet onu aklınızdan çıkarın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu başlığı açmamdaki sebep genc kardeşlerime hukuk fakültesinden yeni mezun biri olarak yol göstermek!
    Başlıkta da belirttiğim gibi eğer hedefiniz hukuksa dönüş mümkünse, mümkünse o hedefinizden vazgeçin şayet idealiniz hakim ve savcı olmak degilse yahut aileniz varlıklı olmayıp siz avukatlık yapmak istiyorsanız bu isteğinizden dönün lütfen
    Gercekten bunu tüm içtenliğimde söylüyorum o kadar cok hukuk fakültesi açıldıki bırakın hukuk fakültesinin ismini üniversitenin ismini yeni duyup orada hukuk fakültesi olduğunu öğrenir olduk.Ne demişler nerede çokluk orada b.kluk, bu bollukta tabiki noldu işçi avukatlık meydana geldi avukatlığın doğasına aykırı olan işçi avukatlık, siz o ısı kabul etmeseniz bile çok komik rakamlara o işi kabul edecek adamlar türedi.
    Arkadaslar inanın buraya neler neler yazarım sorunuz olursa elimden geldiğince yanıtlarım.Benim size tavsiyem eğer ailenizin maddi durumu iyi degilse kesinlikle ve kesinlikle saglık ile ilgili mesleklere yönelin. Benim tavsiyem diş hekimliğidir, genc yasta iyi para kazanırsınız avukatlıkta gençlik gittikten sonra yüzünüz size bağlı olarak güler, selametle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi de hukuk sadece avukatlık, savcılık, hakimlikten ibaret değil ki. hem devlette hem özelde çok farklı alanlarda iş imkanları da var.

Ama bi yönde katılıyorum. Şu an saçma sapan kontenjan artışının olmadığı doğru düzgün tek meslek diş hekimliği kaldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Gölge

iyi de hukuk sadece avukatlık, savcılık, hakimlikten ibaret değil ki. hem devlette hem özelde çok farklı alanlarda iş imkanları da var.

Ama bi yönde katılıyorum. Şu an saçma sapan kontenjan artışının olmadığı doğru düzgün tek meslek diş hekimliği kaldı.

hukuk fakültesine gelen adam hakim,savcı ya da avukat olmak ister gerisi hikaye bu işin içine olan bir insan olarak diyorum artık bırakın gelir düzeyini mesleğin itibarı bile ne kadar düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: honeyguy67

quote:

iyi de hukuk sadece avukatlık, savcılık, hakimlikten ibaret değil ki. hem devlette hem özelde çok farklı alanlarda iş imkanları da var.

hukuk fakültesine gelen adam hakim,savcı ya da avukat olmak ister gerisi hikaye bu işin içine olan bir insan olarak diyorum artık bırakın gelir düzeyini mesleğin itibarı bile ne kadar düştü

Gerisi hikaye dediğin nerdeyse iş sahasının yarısı. Millet bilmediği için hukuk okumayı sadece avukatlık vs olarak görüyor. Tmde okunabilecek en mantıklı bölüm hukuk.alternatifi yok doğru düzgün. Sayısal okumayan adam diş hekimliğini nasıl seçebilir ki. Ayrıca artık tüm meslekleri bitirdi devlet.bundan sonra herkes fark yaratmak zorunda hangi meslek olursa olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: honeyguy67

quote:

Gerisi hikaye dediğin nerdeyse iş sahasının yarısı. Millet bilmediği için hukuk okumayı sadece avukatlık vs olarak görüyor. Tmde okunabilecek en mantıklı bölüm hukuk.alternatifi yok doğru düzgün. Sayısal okumayan adam diş hekimliğini nasıl seçebilir ki. Ayrıca artık tüm meslekleri bitirdi devlet.bundan sonra herkes fark yaratmak zorunda hangi meslek olursa olsun.

Zaten yukarıda mümkünse dönün dedim mümkün değilse nasıl dönecek zaten, artık bir insan tm ye neden gider onu da anlamıyorum.Hukuk fakültesine gelen adam tekrarlıyorum hakim,savcı ya da avukat olmak ister, hakim,savcılık kontenjan,ahbap çavuş yahut dayı-yeğen işine döndüğü için bir çok mezun serbest piyasa ekononmisinde maalesef işveren avukatların kucağına düşer.Paranın dini,imanı olmadığı için bu patron avukatlar sömürdükçe sömürür.Bir bakmışsın ki gençlik hayaller gitmiş.Tabi özelden mezun olup babalarının çevresi ile iş yapan sevgi pıtırcıklarına bir şey olmaz!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.