Şimdi Ara

Akortek Bilişime (Dark Media) güvenmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
7.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Samsung 40c650 televizyonum var. Şuana kadar mkv - avi gibi dosyalarımı hep televizyon üzerindeki HDD bağlantısından izledim. Dark media player'ın Türkiyede yaygın oludğunu görmekteyim.

http://www.teknobiyotik.com/elektronik/media-player/dark-media-mania-2-1080p-mkv-h-264-7-1-dts-dolby-ses-youtube-torrent-internet-tv-destekli-kizakli-dahili-ve-harici-disk-takilabilir-medya-oynatici.html

bu ürünü almayı düşünüyorum.

Arkadaşım 165 tl lik Dark cine mania almış. Altyazı büyümedi, menü ayarları yetersiz gelmişti. Acaba bu üründe o sorunlar ortadan kalkmış mıdır?

+ Akortek bilişim garanti olaylarına nasıl bakıyor?
    + Dark hd ve full hd çözünürlükteki dosyaları sorunsuz oynatabiliyor mu?

Lütfen kullananlar cevaplasın. Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

Merhaba. Samsung 40c650 televizyonum var. Şuana kadar mkv - avi gibi dosyalarımı hep televizyon üzerindeki HDD bağlantısından izledim. Dark media player'ın Türkiyede yaygın oludğunu görmekteyim.

http://www.teknobiyotik.com/elektronik/media-player/dark-media-mania-2-1080p-mkv-h-264-7-1-dts-dolby-ses-youtube-torrent-internet-tv-destekli-kizakli-dahili-ve-harici-disk-takilabilir-medya-oynatici.html

bu ürünü almayı düşünüyorum.

Arkadaşım 165 tl lik Dark cine mania almış. Altyazı büyümedi, menü ayarları yetersiz gelmişti. Acaba bu üründe o sorunlar ortadan kalkmış mıdır?

+ Akortek bilişim garanti olaylarına nasıl bakıyor?
    + Dark hd ve full hd çözünürlükteki dosyaları sorunsuz oynatabiliyor mu?

Lütfen kullananlar cevaplasın. Saygılar.

DMM2 son güncellemeden sonra youtube widgetın da arıza oluştu. Şuan youtube videolarını oynatmıyor. Bilgin olsun.

• walla destek vermeye çalışıyorlar ama teknik ekip yetersiz gibi bende Cinemania var geçen akortek forumunda birisi altyazı zaman ayarından bahsetmiş forum yöneticisi teknik ekip CM de alt yazı zaman ayarı yok demiş, insan cevap vermeden bari bir menüye göz atar, yine CM ilk çıktığında DTS ses problemi vardı ben bu sorunu ilk yaşadığımda foruma spdif raw seçeneği (sesleri çözmeden gönderme) eklenirse sorunun çözüleceğini yazmıştım adamlar sorunun ses menüsünde bu seçeneğin olmamasına değil bizim ses sistemlerine bağladılar, neredeyse birde forumdan atacaklardı,sebebide ses problemi yaşayanlara cevap yazdığımda bu konuyuda dile getirmem halbuki bu tür bir cihaz piyasada bol bulunan çözülmüş ses istemeyen ses sistemlerinide desteklemelidir, ilk yazılımlarda CM DTS yi kendi çözüp gönderiyor bu nedenlede philips ses sistemi bunu stereo olarak algılıyordu ancak 3. veya 4. yazılımda 3-4 ay sonra menüye bu özelliği ekleyip sorunu çözebildiler, bunun dışında ilk yazılımda DTS müzikleri açıyordu, 2. yazılımda açmadı veya bizim durumu farketmememiz nedeniyle açmadı foruma yazdık teknik ekiptekilerden biri DTS müzik çalmaz dedi biz çalıyordu şimdi çalmıyor diye inat edince bir başkası DTS müzik çalarda DTS uzantılı olanı çalmaz dedi sanki biz aynı dosyayı açmaya çalışmıyormuşuz gibi, sonra biz aletin sadece son seste olduğu zaman DTS müzik çalabildiğini farkettik , teknik ekibin bundan haberi bile yok, yazdığımızda ilginç bir durum diye yorumda bulundular sadece hala da son seste olmayınca DTS müzik çalmıyor, belki çok önemli değil ama ne kadar yeterli olduklarını anlayabilmen için yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kir-pi -- 7 Ağustos 2011; 5:25:42 >

• Sakın bu firmaya güveneyim demeyin. Testleri bitmemiş, problemli ürünleri teknoloji harikası gibi satıyorlar ve bir daha dönüp arkalarına bakmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lektem

Sakın bu firmaya güveneyim demeyin. Testleri bitmemiş, problemli ürünleri teknoloji harikası gibi satıyorlar ve bir daha dönüp arkalarına bakmıyorlar.

hakılısınız. ben de gittim WD live aldım. az özellik var ama başım ağrımayacak en azından. şuan bana gerekli bütün formatları oynatıyor. Memnunum
  • Akortek mi? Allah korusun ya...
    Bi buna gıcık oluyorum bide Dune markasına bu forumdaki popcorn bilmem ne reklamcı-spammer üye yüzünden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merong -- 25 Eylül 2011; 17:41:35 >
  • Forumları da günlerdir kapalı. Kepenkleri indirip basıp gidecekler herhalde. Türk'ün Türk'e attığı kazıklara bir yenisi eklenecek.
  • Bir destek forumu bu kadar süre kapalı mı olur, yazık böyle bir firmaya. Kendi sitesindeki iletişim formu bile çalışmıyor. Destek olmaktan sıkıldılar herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobombenim

psikolonijizi bozmak istemiyorsanız , dark markalı ürünlerden uzak durmanızı tavsiye ederim.
    demedi demeyin

Darkı tek geçerim
  • Akortek'ten uzak durun iki kere garanti ile işim oldu ikisindede sorun cıkarttılar ve garanti süreci bitene kadar süründürdüler :) sonrada garanti süreci bitti diyip geri gonderdiler. Sakın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: djdeeles

Akortek'ten uzak durun iki kere garanti ile işim oldu ikisindede sorun cıkarttılar ve garanti süreci bitene kadar süründürdüler :) sonrada garanti süreci bitti diyip geri gonderdiler. Sakın :)

Arkadaşım, sen neler diyorsun yahu? Ben de tam yarın, garanti kapsamındaki ürünü kendilerine gönderecektim. Göndermeyeyim mi?
  • 2 üründende sonuç alamadım hiçbirindede benim sucum yoktu. Gönder şansını dene ama ben umutlanmazdım google'da ararsan coğu kişi aynı dertten muzdarip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djdeeles

2 üründende sonuç alamadım hiçbirindede benim sucum yoktu. Gönder şansını dene ama ben umutlanmazdım google'da ararsan coğu kişi aynı dertten muzdarip.

Yok yahu. Göndermem. En azından ölene kadar elimde dursun. Bir gün çat diye gidinceye kadar kullanayım. Onlara verdiğim parayı da zehir zıkkım edeyim, haram edeyim, burunlarından gelsin.
  • Arkadaşlar,

Ben DMM kullanıyorum ilk versiyon.
    Uzun zamandır akortek sitesine girmedim. Bir arkadaş destek forumu kapanmış demiş, bunları bilmiyorum.
    Kendi tecrübelerimi yazayım.

Hani bir laf vardır "buldun da bulandın". İşte biz Türkler için cuk oturan bir söz. Hangi media player, hadi media playerı geçtim hengi ürün için bir forum var, hem de Türkçe, adminler orda soruları cevaplıyor, arama yapabiliyorsunuz ve cevaplar bulabiliyorsunuz. İşiniz görülmeyince "destekleri boktan" oluyor. Boktan da olsa bir desteği var. (dı)

Ben DMM yi alalı herhalde 1-1.5 sene olmuştur. Belki daha da eski. O zaman bir arkadaşım WD Live almıştı. Full BDRip götürünce eve boynu bükük gelmişti ofise. DMM çatır çatır oynatıyordu.

DMM için firmware çıkarttılar. Belli bir tarihten önce üretilenlere uygulanamıyordu, neyse onu da başka bir yazılım yolu ile hallettiler, güncellemelerimi yaptım. Düzenli olarak updateler çıkartıyorlardı. Kullanıcıların isteklerine göre şekillniyordu updateler.

Forumda bir çok insan kendi modlarını paylaşıyordu. Soru sorduğun zaman adminler ya da forumdakiler cevap veriyorlardı.(kapanıp kapanmadığını bilmiyorum.)

Cihaz önerdiği özellikler bakımından zaten çok üstün, bunu tartışmaya bile gerek yok.

Ofisten DMM ye bağlanıp torrent atmak ve eve geldiğinde inmiş olması harika. Özellikle benim gibi laptopunu eve götürmeyen, evde tablet kullanan biri için çok kullanışlı.

Evet, DMM gürültülü içinde kendi fanı olduğu için. Belki DMM2 de çözülmüştür. DMM2 Mini tercih edilebilir belki. Şİmdi sitelerine baktım da bir sürü başka cihaz çıkartmışlar. Ben mp3 çalarken playlist yapamıyordum belki bu özellik de eklenmiştir. Hiç bir zaman internet servislerine ihtiyacım olmadı. Bunun için bir şey diyemem. Kapatınca elektrik kesilirse kendisi açılıyordu. Torrent indirenleri düşünerek yapılmış bir şeydi, fişten çekmen gerek eğer böyle bir şey olmasın istersne, ama belki bu da düzelmiştir.

Daha bügün birisine tavsiye ettim. Yarın da tavsiye ederim. Benimki nederdeyse 2 senelik, onun eksikleri vardı ama birincil görevini video ve ses çözme olayını harika yerine getiriyor. Hala da severek kullanıyorum. En iyi yatırımlarımdan biri oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordlothar

Arkadaşlar,

Uzun zamandır akortek sitesine girmedim. Bir arkadaş destek forumu kapanmış demiş, bunları bilmiyorum.

Hani bir laf vardır "buldun da bulandın". İşte biz Türkler için cuk oturan bir söz. Hangi media player, hadi media playerı geçtim hengi ürün için bir forum var, hem de Türkçe, adminler orda soruları cevaplıyor, arama yapabiliyorsunuz ve cevaplar bulabiliyorsunuz. İşiniz görülmeyince "destekleri boktan" oluyor. Boktan da olsa bir desteği var. (dı)

Ben DMM yi alalı herhalde 1-1.5 sene olmuştur. Belki daha da eski. O zaman bir arkadaşım WD Live almıştı. Full BDRip götürünce eve boynu bükük gelmişti ofise. DMM çatır çatır oynatıyordu.

DMM için firmware çıkarttılar. Belli bir tarihten önce üretilenlere uygulanamıyordu, neyse onu da başka bir yazılım yolu ile hallettiler, güncellemelerimi yaptım. Düzenli olarak updateler çıkartıyorlardı. Kullanıcıların isteklerine göre şekillniyordu updateler.

Forumda bir çok insan kendi modlarını paylaşıyordu. Soru sorduğun zaman adminler ya da forumdakiler cevap veriyorlardı.(kapanıp kapanmadığını bilmiyorum.)

Cihaz önerdiği özellikler bakımından zaten çok üstün, bunu tartışmaya bile gerek yok.

Ofisten DMM ye bağlanıp torrent atmak ve eve geldiğinde inmiş olması harika. Özellikle benim gibi laptopunu eve götürmeyen, evde tablet kullanan biri için çok kullanışlı.

Evet, DMM gürültülü içinde kendi fanı olduğu için. Belki DMM2 de çözülmüştür. DMM2 Mini tercih edilebilir belki. Şİmdi sitelerine baktım da bir sürü başka cihaz çıkartmışlar. Ben mp3 çalarken playlist yapamıyordum belki bu özellik de eklenmiştir. Hiç bir zaman internet servislerine ihtiyacım olmadı. Bunun için bir şey diyemem. Kapatınca elektrik kesilirse kendisi açılıyordu. Torrent indirenleri düşünerek yapılmış bir şeydi, fişten çekmen gerek eğer böyle bir şey olmasın istersne, ama belki bu da düzelmiştir.

Daha bügün birisine tavsiye ettim. Yarın da tavsiye ederim. Benimki nederdeyse 2 senelik, onun eksikleri vardı ama birincil görevini video ve ses çözme olayını harika yerine getiriyor. Hala da severek kullanıyorum. En iyi yatırımlarımdan biri oldu.

"Buldun da bulandın"?
    Bu versiyon da iyiymiş. Ha, sahi. Benim Dark Record Mania 2'yi sana satayım mı? Ama bütün kusurlarıyla kabul edeceksin ki sana göre kusursuz bir alet. Aldığım paranın 20 lira eksiğine vereyim. Kur artışını falan hiç hesaba katmıyorum bak. Garantisi de sürüyor ha. Acayip kârlı çıkarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordlothar

Arkadaşlar,

Aşağıda Akortek firması ve DMM cihazı ile yaşadığım sorunları ve forumda site yöneticileri ile yaptığım yazışmaları bulabilirsiniz.

Benim size tavsiyem Dark ürünlerinden uzak durun. Bu yazışmalardan sonra o kadar kızmıştım ki ASUS'un media player' ını aldım ve bugüne kadar DMM' de yaşadığım bazı codec'leri oynatamama problemi dışında bir problem yaşamadım, bu problem için güncellemeyi de bir hafta içinde yayınladılar (küçük bir not 2 ay önce aldığımız Samsung LDC TV, üstelik'te Samsung'un 2 yıl önce ilk defa ürettiği ve bu sene üretimden kaldırmış olduğu bir model olmasına rağmen DMM' de izleyemediğim filmleri sorunsuz bir şekilde gösteriyor, özet olarak üretimden kaldırmış oldukları bir model için bile firmware güncellemesi yapıyorlar). Sorunsuz bir cihaz. Media player alacaklara benim tavsiyem tanınmış firmaların markalarını tercih etmeleri, ASUS, WD, v.b., çünkü firmware anlamında destekleri çok daha güçlü oluyor ve bu tarz cihazlar için olmazsa olmaz olan, Akortek yetkililerinin kabul etmediği, firmware desteğidir. Elektronik cihazlar biraz şans işidir ve hiçbir cihaz yüzde yüz doğru çalışmaz, bu kabul edilebilir bir durumdur. Fakat, yazılım (firmware) bu cihazların kalbidir, yazılım güncellemesi olmadan bu cihazlar hiçbir işe yaramaz. Şu ann DMM cihazım evin bir köşesinde kullanılmadan duruyor ve bir işe yaramıyor, benim için ölü yatırım. Bu arada aşağıdaki mesajlar ve bu konu ile ilgili diğer mesajlarım forum sitesinden silinmiş olup ve foruma mesaj gönderme hakkım elimden alınmıştı.

Akortek firmasının Türkiye’ ye getirmekte olduğu Dark Media Mania isimli media player’ ı ilk çıktığında, (tam olarak emin değilim ama) yaklaşık 1 yıl önce aldım. Bu cihazın iki tipi var, 128 Mb ve 256 Mb. Cihazı ilk alanlardan olduğum için benim cihazım 128 Mb, 1-2 ay sonra 256 Mb versiyonunu çıkardılar. Cihazı aldığımda içine takılan bazı harddsikleri tanıyamama, network bağlantı sorunu (ne kadar uğraştıysam da Windows 7 kurulu olan bilgisayarımda, network’ e bu cihazı tanıtmayı beceremedim, sitede bu problem ile ilgili yazan çözümleri uygyulamama rağmen), bittorent sorunu, bazı filmlerde altyazının okunamaması gibi problemleri vardı ama yeni cihazdır, firmware güncellemesi ile bu problemleri çözerler deyip problemleri gözardı ettim. Bazı firmware güncellemeleri yayınlandı ama Akortek’ in forum ve destek sitesinde de görebileceğiniz gibi hiçbiri bu problemlere tam çözüm sağlayamadı, menü değişikliği, bazı intenet sitelerine ulaşım gibi göz boyayıcı özellikler eklendi. Cihaza harici bir harddisk bağlayarak film seyredebildiğim ve film indirmek içinde bilgisayarımı kullandığım için bu problemleri çok sorun etmedim, çünkü bu tarz bir cihazı uzun zamandır bekliyordum ve cihazdan genel olarak memnundum. Kullandığım cihaz son zamalarda bazı mkv filmleri göstermemeye başladı. Codec problemidir deyip Akortek' in forum ve destek sitesine girerek yeni firmware var mı diye baktım. Başka kullanıcılarda aynı problemden şikayetçi olduğunu gördüm. Site yöneticileri en kısa zamanda sorunları çözecek firmware'in çıkacağını vaat ediyorlardı. 07.12.2010 tarihinde firmanın destek sitesine girdiğimde sadece 256 Mb cihazlar için yeni firmware çıktığını gördüm. Siteye sadece 256 Mb cihazlar için firmware çıkmış olmasının çifte standart olduğunu belirten ve 128 Mb cihazlar için ne zaman firmware çıkacağını soran bir mesaj bıraktım (Mesajı aşağıda görebilirsiniz) .

aefe Mesaj Başlığı: Sadece 256 bit için firmware çifte standart olmuyor mu?
    Gönderilme zamanı: 14 Ara 2010, 12:10

Mesajlar: 1 Yeni çıkan firmware' in 256 bit cihazlar için olduğu belirtiliyor, peki 128 bit cihazı olanlar ne yapacak. Bu tarz cihazlarda en önemli konu firmware güncellemesidir, sadece 256 bit cihazlar için firmware güncellemesi yayınlanması çifte standart olmuyor mu? Üstelik 256 bit cihazı olanlarda Bootcode probleminden şikayet ediyor. Yeni çıkacak 4.0 firmware' de sadece 256 bit ve yeni sürüm cihazlar için mi olacak? Eğer öyleyse bu nasıl bir firmware desteği, akortek eski cihazları çöpe atın size yenisini mi satalım demeye çalışıyor.
    Bu tarz bir cihazı uzun süre bekledim, hatta bir ara kendime Multimedia PC bile toplamayı düşündüm. Sonra Dark Media Mania ile ilgili reklamları ve incelemeleri görünce bu ürünü almaya karar verdim. İlk alanlardan olduğum için kullandığım ürün ne yazık ki 128 bit ve ben firmware güncellemesi beklerken çıkan firmware' in yanında 256 bit ibaresini görüyorum. 256 bit daha fazla sayıda cihaz satılmış olabilir, fakat bir firmware güncellemesi yapılıyorsa her iki cihaz içinde yapılır ve aynı zamanda yayınlanır. Yeni çıkan firmware' in yanında 256 bit yazısını görünce hayal kırıklığına uğradım (ürün beta bile olasa her iki cihazada uymlu olmalıydı). Yeni çıkacak 4.0 firmware' de de umarım aynı şey yaşanmaz.

Alptuna Efe

Site yöneticilerinden aldığım cevap, her firmware güncellemesinde kullanıcıların 128 Mb ve 256 Mb cihazlar için güncelleme istediği, 128 Mb cihaz eski teknoloji olduğu için (1 yıl önce aldım cihazı) firmware güncellemesinin zor olduğu, istiyorsam 128 Mb cihazı satıp 256 Mb cihaz alabileceğim idi. (Cevap mesajını aşağıda görebilirsiniz)

kemal Mesaj Başlığı: Re: Sadece 256 bit için firmware çifte standart olmuyor mu?
    Gönderilme zamanı: 14 Ara 2010, 23:52

Site Admin

Mesajlar: 334 teknoloji ürünleri devamlı gelişir, yenisi çıkınca eskisine ücretsiz terfi uygulaması yapılmaz. 128MB-256Mb meselesi daha öncede konuşuldu ve aynı açıklamayı yaptık.

donanımsal olarak 128MB ürünlerin 256MB'a terfisi mümkün değildir. 256MB versyiona geçmek için 128MB oynatıcınızı satıp yeni modellerden satın alabilirsiniz.

her yeni firmware için üreticiden 128MB ve 256MB sürümleri isteniyor. 128MB'ın teknik kapasitesi yettiği ölçüde yeni firmware yayınlandıkça sizlerle paylaşacağız

Aldığım cihaz 1 yılda eski teknoloji oluverdi. Üstelik yayınlanan firmware yeni teknoloji olduğu iddia edilen bazı 256 Mb cihazlarda da çalışmıyormuş, (Akortek’ in forum ve destek sitesinde bu konu ile ilgili şikayetleri görebilirsiniz.) çünkü onlarında bootcode sürümleri “noon.0202.0023” küçük. Yani yeni teknoloji 256 bit cihazların bootcode sürümleri eski teknoloji. Internette yaptığım araştırmadan anladığım kadarı ile bootcode flash bios ile ilgili bir konu, yani ayni versiyon diye satılan cihazların flash biosları birbirinden fakrlı.
    Akortek kendi sitesinde yer alan cihazın tanıtıtımında cihazın firmware güncellemeleri ile daima zinde olacağını vaat etmekte (Tanıtımı aşağıda görebilirsiniz). Ama benim 128 Mb cihazım ne yazık ki bu zindelikten nasibini alamamakta, çünkü eski teknoloji.

Güncellemelerle Daima Zinde!
    Dark Media Mania gelişmeye açık yapısı sayesinde yeni yazılım (firmware) güncellemeleriyle ek özellikler kazanabilir. Türkçe menüsünün yanısıra Türkçe altyazı desteği de kusursuz olan Media Mania bugün ve yarın benzersiz bir ev eğlencesinin kapısını aralamanızı sağlayacak! Hep daha fazlasını isteyenlere Media Mania yeter!

Satarken, tanıtımlarıyla bir sürü vaatte bulanan Akortek firması 1 yıl sonra bu cihazın eski teknoloji olduğunu iddia edebiliyor.

Media player alacak arkadaşlara tavsiyem alacakları markanın firmware desteğinin iyi olup olmadığını iyice araştırmaları, çünkü bu tarz cihazlarda en önemli konu firmware güncellemeleri. Film sıkıştırma codec' leri sürekli gelişiyor ve bu noktada üretici firmanın değişen codec' lere adaptasyon için yaptığı firmware güncellemeleri büyük önem kazanıyor.
    Asus, Novatron, Egrat, Pop Corn, Western Digital gibi daha tanınmış markaların ürünlerini tercih edin. Bu markalar kendi cihazlarını üretiyorlar ve sorunsuz firmware desteği sunuyorlar. Akortek firmasının yaptığı gibi sağdan soldan toplanmış düşük kaliteli ve eski teknolojiye sahip parçaların bir araya getirilmesiyle oluşturulmuş cihazları Türkiye’ ye getirip bir de donanımsal olarak birbirinden farklı olan cihazları bundan habersiz olan müşteriye aynı modelmiş gibi satmıyorlar, bunun en güzel kanıtı en son yayınladıkları firmware’ in bootcode’ u belli bir sürümün altındaki cihazlarda çalışmaması. Bu cihazın aynısı (herşeyiyle bire bir aynı) olan cihazlar yurtdışında farklı marka adları altında satılmakta ve satan firmalar 128 Mb cihazlar için firware desteği vermeye devam etmekte. Tahminimce bu cihazlar Çin’ de no name üretiliyor ve çeşitli firmalar bu cihazları satın alınıp farklı isimler altında ülkelerinde pazarlıyor.

Bu yazıyı media player alacak arkadaşlara rehber olabilmek için yazıyorum ve bildiğim bütün teknoloji ile ilgili forum sitelerine göndereceğim. Umarım site yöneticileri yazımı yayınlarlar, başkalarının da benim gibi kandırılmasını istemem.

• @Aefe arkadaşımız bütün içtenliği ile Akortek'in gerçek yüzünü ortaya koymuş. Kendisine teşekkür ediyoruz. Ben, Hepsiburada.com sağ olsun bendeki ürünü iade ettim, paramı kurtardım. Ama herkes benim kadar şanslı olmayabilir. Haram olsun diyoruz kısaca.
  • Android Box başlığına da benzer birşeyler yazdım ama buraya da yazayım. Öncelikle çifte standart konusunu ben de WD ile yaşadım ve en sonunda cihazı sattım. WD firması WDTV Gen 2 cihazına sadece bir kez güncelleme çıkardı ve sonraki bütün güncellemeleri yalnızca WDTV Live için çıkardı. Yani bu tip olaylar her firmada olabiliyor, Dark'a özel değil. Şu anda da Live Streaming kullanıcılarının şikayetleri var, bakalım ne olacak ?

Ben de şunu merak ediyorum, Dark marka cihazlar ne görüntüsüyle ne de başka bir yönüyle rakipleri karşısında tercih edilebilir değiller. Hiçbir üstünlükleri olmadığı gibi kendi markalarını kendileri yarattıklarından (fason üretim) ve yazılım hazırlama kapasiteleri olmadığından dışarıya (üretici firmaya) sipariş vererek yazılım yaptırtmak durumundalar. Ortada böyle bir durum varken insanlar neden bu ürünleri satın alıyorlar ? Üstelik de piyasada bir sürü kendini ispatlamış ürün ve forumlarda Dark hakkında bir dolu şikayet varken. Mesela siz neden WDTV Live veya Egreat, Philips ürünlerini tercih etmediniz ? Benim için Dark, Noontech, Smartmedia vs. al birini vur ötekine kıvamındalar. Dünya çapında kabul görmemiş hiçbir firmaya çok güvenmemek lazım. Öte yandan da bir kez ağzım yandı bundan sonra hiçbir cihazına bakmam diyecek kadar da katı olmamak gerekiyor. O yüzden mesela ben, aksi ispatlanana kadar diğer ürünlerinden farklı bir yapıda olduğu için Anroid Box'la ilgileniyorum, iyi çıkarsa alabilirim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.