Şimdi Ara

AKP, Antalya'yı Böyle Batırmış! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilmeyen için söyleyeyim. Adilerin 8.5 milyon tlye kiraya verdikleri sahili ben işletsem 10-15 milyon tl 3 ayda yazın çok çok rahat kazanırım. koca sahili resmen peşkeş çekmişler yetmezmiş gibi sahilin tüm masraflarını(temizlik,güvenlik,tadilat) belediyeye kitlemişler. belediye daha 2 yıl önce sahili yepyeni bir hale getirdi baştan aşağıya tadilat yaparak. sahile harcanan rakam 250 MİLYON*** TL imiş.

Ben o sahilin özelleştirilmesine karşıyım. belediye kendi işleterek hem uygun fiyatla halkın yararına hemde sürümle birlikte özelleştireceği rakamın daha fazlasını çok rahat kazanır. Eğer yeni yönetim yine kiralarsa onlarda oy alamaz bir daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim AKP li Kayseri Belediyede Aynı.
    Borç Batağında. Belediyeyi bastılar geçen.
    Hizmetler durma noktasına geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrehan09

Bilmeyen için söyleyeyim. Adilerin 8.5 milyon tlye kiraya verdikleri sahili ben işletsem 10-15 milyon tl 3 ayda yazın çok çok rahat kazanırım. koca sahili resmen peşkeş çekmişler yetmezmiş gibi sahilin tüm masraflarını(temizlik,güvenlik,tadilat) belediyeye kitlemişler. belediye daha 2 yıl önce sahili yepyeni bir hale getirdi baştan aşağıya tadilat yaparak. sahile harcanan rakam 250 MİLYON*** TL imiş.

Ben o sahilin özelleştirilmesine karşıyım. belediye kendi işleterek hem uygun fiyatla halkın yararına hemde sürümle birlikte özelleştireceği rakamın daha fazlasını çok rahat kazanır. Eğer yeni yönetim yine kiralarsa onlarda oy alamaz bir daha.
    Yeni Başkan, Koçyiğit'in damadına kiralanan Konyaaltı Plajının sözleşmesini iptal etmiş

www.internethaber.com/amp/hulya-kocyigitin-damadina-antalya-soku-muhittin-bocek-herseyi-iptal-etti-2077924h.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Omega Speedmaster

Yeni Başkan, Koçyiğit'in damadına kiralanan Konyaaltı Plajının sözleşmesini iptal etmiş

www.internethaber.com/amp/hulya-kocyigitin-damadina-antalya-soku-muhittin-bocek-herseyi-iptal-etti-2077924h.htm

Alıntıları Göster
    O iptal etti etmesinede kendi yandaşınamı verecek yoksa halkın yararına belediyemi işleticek göreceğiz. birazcık aklı zekası olan adam orayı belediye işletse çok daha iyi gelir elde edeceğini bilir. orda halihazırda bulunan işletmeler yüksek fiyata hizmet veriyor. kendileride kazanamıyor yazın bile dolu görmedim çünki hemen yanında halk bedavaya şezlong olmadan kullanıyor. belediye alsada aynı düzende uygun fiyattan hizmet verse sürümle birlikte hem halk kazanır hem belediye.

Daha yapılması gereken çok iş var. Trafik sorunu mesela. İzmir İstanbul Ankara'da araç sayısının belki yarısı bile yok ama en ufak yoğunlukta tüm trafik felç oluyor. daha yazmaya üşendiğim bir sürü husus var. belediyenin acilen çalışması gerekiyor.

• Birakin boyle konulari asil olay imamoglunum kayagi. Kayak ulkeyi bu hale getiriyor, 3-5 milyon yandasa gitmis devlete koyar mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görmeyen kalmasın bu videoyu soyup soğana çevirip yandaş besliyor adamlar.
  • O dubalar ak trollerin evlerinin önüne koyulsun...
    Forum ortamında bu kadar diyebiliyorum!
  • devletin ve milletin parasına zarar veren kim ise vatan hainliğinden yargılanması gerekmiyor mu ?
  • Bu zamana kadar cebini vergilerle dolduran oldu da bunlar kadar doyumsuz ve yüzsüz bir şekilde milletin parasını yiyen görülmedi
  • BUnların batırmadığı yer kaldımı ki
  • antalyaya sürekli giderim tatile,ilçelerinide şöyle yaptık böyle yaptık,palavra, eski antalya duruyor,bakalım parti değişti yeni başkan ne yapacak.
  • MÜS-TE-HAK...

• quote:

Orijinalden alıntı: neroavalon

oha ya o ne öyle

Alıntıları Göster
    boşversene
    en uzak mesafe sadece 47 dakika süryo
    bence gayet uygun
  • antalya bakalım ne değişcekk
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertoz01

3.80 basıyoruz otobüse.. şaka gibi.
    aynen, en pahalı ulaşım antalyada. millet istanbul için isyan ediyor ama geçenlerde hesaplamıştım istanbul mavi karta 205 lira veren 180 defa toplu ulaşım kullanabiliyor, ama antalyada 3.60'tan hesaplayınca 205 liraya sadece 57 defa kullanabilir. buda istanbulda biri ulaşıma her seferinde 1.13 tl ödüyor demek oluyor.
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılma olmuş sanırım, ben Bursa’dan bahsediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertoz01

Yanlış anlaşılma olmuş sanırım, ben Bursa’dan bahsediyorum
    konu antalya ile ilgili olunca yanlış anlamışım. yinede yazdığım her il için geçerlidir. tek biniş için 1.13 tl istanbul harici hangi ilde var?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.