Şimdi Ara

AKP Bala Belediye Başkanı: 'Biz DEM'le görüştük Bala’dakiler bize oy verecek” (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesin öyledir. O yüzden burada devamlı akp partizanlığı için her yola başvuruyorsun. Başka yalanlarınla gel artık.

Tahrik etmeye çalış, belki düşen olur. Bye bye

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cesareti olmayıp engelleyenler analiz kasıyor
    Madem engelledin neden fanım gibi davranıyorsun 🤣

Aferin beni iyi takip et
    Takip ederken DEMlenmeye devam et 😎

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni takmıyor bilmem kaç ay önce birine, bilmem kaç önce başka birine attığım mesajı önüme getiriyor
    Acaba taksa ne olacak
    Sabah akşam 7/24 CHP neferi gibi çalış, AKP DEMleniyor de ama CHP DEMleniyor denilince ağla 😎

Taylan nereden mi çıktı? Şöyle izah edeyim zannedersem bilmiyorsun. Yakın gelecekte Türkiye'de yerel yönetim seçimi yapılacak. İstanbul için adaylardan biri.
    En azından DEMlenmeyen aday.
    Size DEMlenen adaylarla mutluluklar

• Ah be Surpentor. Kullanıcı isminden analiz yapacak kadar düştün mü? Vah vaaah
    Biraz daha bak bakalım acaba venom neymiş
    E tabi yaş küçük olunca hayal dünyası ve süper kahramanlarla takılınca niyet okumalarda bu mertebede oluyor
    Güç kaybetmişsin süper kahraman. Yandaşlarından yardım al 🤣

• AKP Bala Belediye Başkanı: "Biz DEM'le görüştük Bala’dakiler bize oy verecek”

Google amcaya "venomboy" yazınca tüm sonuçlar 18 yaş altı çıkıyor. Uyduracak başka yalan bulamadın mı? Senin mesajını bulmam benim beş dakikamı almaz ama sürekli salladığını ispat eder. Seçimlerde daldan dala atlıyorsun. AKP Bala Belediye Başkanı: "Biz DEM'le görüştük Bala’dakiler bize oy verecek” 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 16 Mart 2024; 15:15:22 >

• AKP Bala Belediye Başkanı: "Biz DEM'le görüştük Bala’dakiler bize oy verecek”
    AKP Bala Belediye Başkanı: "Biz DEM'le görüştük Bala’dakiler bize oy verecek”Haber Report (@HaberReport) on Xtwitter
    Fatih Altaylı: “DEM Parti’nin AK Parti ile görüştüğünü, belli konularda anlaştığını biliyoruz.”
    https://twitter.com/HaberReport/status/1768637380297101317
  • BJK kullanıcısına yanıt

Peki

AKP Bala Belediye Başkanı: "Biz DEM'le görüştük Bala’dakiler bize oy verecek”

• Bu akp partizanlığı yapıp kasıtlı olarak muhaliflere sataşıp tahrik etmeye çalışan biri. Ancak kendini eğlendirir. Kero, dilli falan daha aklı başında. Düşün artık. AKP Bala Belediye Başkanı: "Biz DEM'le görüştük Bala’dakiler bize oy verecek” 

• Su ak beyinlerin yuzsuzlukleri kanser eder insani

Kesinlikle utanma yok bunlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 16 Mart 2024; 15:28:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • akp demek dem partiyle görüşüyormuş.

bu siyasal islamcılarda her numara var.AKP Bala Belediye Başkanı: "Biz DEM'le görüştük Bala’dakiler bize oy verecek” 

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.