Şimdi Ara

AKP Başarılı mı? CHP Başarısız mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sonunda aklı başında,mantıklı bir yazı işte bende tam olarak bundan bahsediyorum...buradaki akp amigolarının derdi chp den tamamen kurtulmak oldugu için,başarısızlık ile suçluyorlar,hatta kemal kılıçtaroglunu bağırıp çağırıp insanları ayrıştırıcı politika izlemediği için:sessiz veya dişli olmamak ile suçluyorlar,tabi ne yapsınlar onlarda görmemiş ilkel ortadogu alışkanlıkları yuzunden böyle düşünmeleri normal,dunya siyaset sahnesi 1945 ten beri bagırıp çağırıp hakaret eden siyasilerileri görmedi,ama bizimkiler tercih ederken 1.dine bakıyor 2.olarakta bu ilkel bagırış çağrışmayı arıyor...
  • CHP başarısız değil. Bu ülkede ne zaman eğitim seviyesi, kültür seviyesi artar, CHP nin oyu da o oranla artar. Bunu söyleyen sizin enerji bakanınız. O yüzden %25 i geçmesi çok mümkün değil.

Avrupa'da %21 olan kitap okuma oranı Türkiye'de %0,1 yani binde 1. Eğitimden kastım bu. Yoksa herkes ilkokulu bitiriyor. Gerçi zorunlu olmasa ona da gitmeyecek insan çok.

Oy pusulalarının altına çok basit 4 işlem sorusu yazın. Her pusulada farklı soru olsun mesela (4x4) (4/2)gibi. Bak bakalım AKP nin oyları %49 dan kaçlara düşüyor. Hadi herkes matematikle ilgili olmasın daha basit sorular sorun Türkiye'nin Başkenti neresidir? Cumhuriyet hangi yılda ilan edildi gibi. O da olumlu.

O yüzden ne zaman eğitim seviyesi artar, insana saygı önem kazanır, başka ülkede insanların nasıl yaşadıkları görülür ve aramızdaki uçurumlar daha iyi idrak edilir o zaman bu ülkede CHP oy almaya başlar. Bu ülkede sinemaya, tiyatroya gitmek elitlik sayılıyor. Tiyatro yahu tiyatro.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elk.De

quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

quote:

Orijinalden alıntı: ayanozer

quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

Chp başarısız hatta kılıçtaroğlu tayyip ile ortak bile olabilir bu kadar rezil muhallefet olunmaz. Muharrem İnce'ye devir etmesi gerekiyor artık

Muharrem ince nin tabuk beslemesi gerekmiyormu?

Chp vekilleri icinde en durustu o diye biliyorduk.

En dürüsttü en iyi siyaset yapanı lafını esirgemiyor ve elinde belge ile konuşuyor boş muhabbet yapmıyor

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=111682022

Haci secimden sonra pek göremedik seni yav.

Gündemi takip et biraz.Ince tavukculuk sektörüne girecek.

Gereksiz akplinin biri şikayet etmiş cevap veremeyince ceza aldım yönetim ile görüşüp iptal ettirdim. Ben görüşümü belirttim kılıçtaroğlu yerine ince olsaydı chp bu kadar salakça yönetilmezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazamsar -- 9 Kasım 2015; 14:11:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: YoK

CHP başarısız değil. Bu ülkede ne zaman eğitim seviyesi, kültür seviyesi artar, CHP nin oyu da o oranla artar. Bunu söyleyen sizin enerji bakanınız. O yüzden %25 i geçmesi çok mümkün değil.

Avrupa'da %21 olan kitap okuma oranı Türkiye'de %0,1 yani binde 1. Eğitimden kastım bu. Yoksa herkes ilkokulu bitiriyor. Gerçi zorunlu olmasa ona da gitmeyecek insan çok.

Oy pusulalarının altına çok basit 4 işlem sorusu yazın. Her pusulada farklı soru olsun mesela (4x4) (4/2)gibi. Bak bakalım AKP nin oyları %49 dan kaçlara düşüyor. Hadi herkes matematikle ilgili olmasın daha basit sorular sorun Türkiye'nin Başkenti neresidir? Cumhuriyet hangi yılda ilan edildi gibi. O da olumlu.

O yüzden ne zaman eğitim seviyesi artar, insana saygı önem kazanır, başka ülkede insanların nasıl yaşadıkları görülür ve aramızdaki uçurumlar daha iyi idrak edilir o zaman bu ülkede CHP oy almaya başlar. Bu ülkede sinemaya, tiyatroya gitmek elitlik sayılıyor. Tiyatro yahu tiyatro.

aynen katılıyorum,düşüncelerimi cok güzel dile getirmişsiniz...

• akpli değilim ama hakkını yememek lazım adamlar başarılı, chp artık değişime gitmeli kaç seçimdir aynı oranda oy alıp duruyor. mhp bahçeli yüzünden yerlerde bir daha ki seçime yine bahçeli olursa barajı bile geçemez.
  • ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: supernumara

CHP başarısız diyen arkadaşlar toplamda %35 lik bir sol seçmen var ülkede,%10 unu HDP alıyor CHP 'ye sağ görüşlü olanlar da oy vermeyeceğine göre neden başarısız sayılsın ki, TR de CHP nin tek şanssızlığı Merkez Sağ'da tek parti olması .

CHP den Kılıçdaroğlu da gitse ,Muharrem İNCE veya Umut Oran da gelse veya başka biri yine alabileceği maksimum oy 25-26 dır.Kendimizi kandırmayalım.

Bu forumda bu güne kadar gördüğüm en doğru tespit
    Chp seçmeni sanıyorki etkili biri gelince chp 45 50 oy alacak sanıyor akp seçmeni chpye veeeerrr meeeeezzzzz vermez aga aynısı chp içinde geçerli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK-

quote:

Orijinalden alıntı: supernumara

CHP başarısız diyen arkadaşlar toplamda %35 lik bir sol seçmen var ülkede,%10 unu HDP alıyor CHP 'ye sağ görüşlü olanlar da oy vermeyeceğine göre neden başarısız sayılsın ki, TR de CHP nin tek şanssızlığı Merkez Sağ'da tek parti olması .

CHP den Kılıçdaroğlu da gitse ,Muharrem İNCE veya Umut Oran da gelse veya başka biri yine alabileceği maksimum oy 25-26 dır.Kendimizi kandırmayalım.

Bu forumda bu güne kadar gördüğüm en doğru tespit
    Chp seçmeni sanıyorki etkili biri gelince chp 45 50 oy alacak sanıyor akp seçmeni chpye veeeerrr meeeeezzzzz vermez aga aynısı chp içinde geçerli

Tüm dertlerini CHP çözme garantisi dahi verse SOL Partilere oy vermeyecek katı bir %60 Muhafazakar blok var .

Bu kitle tüm dertlerini ikiye de katlasa sağ partilerden asla vazgeçmezler.DYP olmadı RP olmadı ANAP olmadı AKP tercihleri olur.Eğer MErkez sağ dan da soğurlarsa oy verecekleri parti daha uçta yer alan MHP ,BBP falan olur.

Ama bu kitle asla bir sol partiye oy vermez.

ve bu oran ülkenin doğurganlık yapısı da göz önüne alındığında CHP lehine değildir.Bu bakımdan şu haliyle %25 CHP nin bana göre alabileceği en yüksek oy oranı.Bu beni mutlu mu ediyor ? Hayır ama gerçek bu.

• supernumara S kullanıcısına yanıt
    Mesele ideoloji meselesi iyi kötü meselesi değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.