Şimdi Ara

Akp Döneminde Orduda Oluşmuş Fetö Yapılanması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
1
Favori
4.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tansudan daha geriye git. Kim "fetö" olduğunu bile bile iş tuttuysa yargılansın verin mahkemeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

sen verecen koçum. iktidarda olan sensin..

• Akp Döneminde Orduda Oluşmuş Fetö Yapılanması

hadi bunları ver mahkemeye... @Novagate

• SISU kullanıcısına yanıt

Ben açamam savcı değilim, sen diyorsun ya ben mi yattım Zaman gazetesi önünde diye, ben de savcı mı değilim o zaman

sen yukarıda biat ettiğin yöneticilerine söyleyeceksin. hepiniz istek yapacaksınız. iktidarsınız çünkü. herşey elinizde.

Benim elimde olan birşey değil, siz yürüyün elinize tabak çanak alıp milletin kafasını ütülerken iyiydi

sana yolu anlattım. sen yapıcan. hadi bakalım. kolay gelsin sana şimdiden..

• Ordunun tamamını Atatürkçü ve Cumhuriyetçi askerlerden arındırıyorlar, FETÖ bahanesi ile.

AKP'nin yaptığını hiç bir düşman devlet yapmadı Türk tarihinde, AKP'nin yargılanması bile bu işlediği suçlar karşısında çok hafif kalacak.

• zotacing kullanıcısına yanıt

2003 te amerikan askerleri Türk askerlerinin başına çuval geçirdiğinde başlamıştı aslında. ilk itibar zedelemesi bu oldu.

tayyip amca ne notası bu müzik notası mı diye de dalga geçmişti..

Evet. ABD ilk mesajını o gün verdi, benim kontrolümde BOP projesi hızlanacak dediler aleni ve gelinen noktada son 20 sene de BOP %95'e ulaştı başarı anlamında.

• ama akapelilerin 15 temmuz kahramanlıkları tam bir efsane..

Akıncı Üssünde 400 askerin,

15 dakika boyunca üzerine ateş açtığını, meleklerin onu koruduğunu, 

400 kurşunun kendisini sıyırdığını sadece iki kurşunla kulağından yaralandığını anlatan Kazan Eski Belediye Başkanı Lokman Ertürk, 

15 Temmuz gecesi Antalya’da olduğunun ortaya çıkması üzerine TBMM’de "Orada gibiydim" dedi,

Akp Döneminde Orduda Oluşmuş Fetö Yapılanması Akp Döneminde Orduda Oluşmuş Fetö Yapılanması 

• ben cumhuriyetçi aileden geliyorum. çocukken fetö nedir bilmezdik o ara işte ortaokul zamanları. sınavlarına girdik , koşusuna atletizmine katıldık süper de hatırlamıyorum ama herşey iyi geçmişken puanlar da iyiyken neden red edildim , daha 15 sene falan önce anladım aklımız erince.

babam bile her işte hayır vardır evladım demişti , peşine düşmedik. sonra azmedip askeri okula giren çok yakın arkadaşımı da türlü eziyetlerle ağlata ağlata okulu bıraktırmışlardı.

onlara ön veren yapının ta anasını eşşeğe bindireyim de gezdireyim. trollerinizin hepsinin adı yazıyor , o gün mutlaka gelecek her yazdığınızı hatırlatacağız.

öyleydi de böyleydi de bakalım nasıl kıvıracaksınız.

Akp Döneminde Orduda Oluşmuş Fetö Yapılanmasıonedio
    Orduyu Esir Almaya Çalışan FETÖ ve Hayalleri Çalınan Binlerce Askeri Öğrenci
    https://onedio.com/haber/orduyu-esir-almaya-calisan-feto-ve-hayalleri-calinan-binlerce-askeri-ogrenci-722368

bu yalancı dolandırıcı şerifeyi de unutmayın arkadaşlar.

• Fettullah Gülenin kendi ifadesi, Buyrun
    Ak Gerçekleryoutube
    FETO itirafta bulunuyor: Erdoğan yanındakine 'evvela bunların (Fetö) hakkından gelmek' lazım diyor
    https://www.youtube.com/watch?si=3m_4Wd3sI_O_6RF1&v=eRkjjJ0yshU&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayzeb -- 14 Temmuz 2024; 22:13:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 15 temmuzda biz tank kovalarken CHP'liler hoca kovalıyordu

Akp Döneminde Orduda Oluşmuş Fetö Yapılanması
    Akp Döneminde Orduda Oluşmuş Fetö Yapılanmasıx (formerly twitter)
    Dava Adamı 🇹🇷 (@dava__adami_) on X
    https://x.com/dava__adami_/status/1812210690805162335?t=peMnkwI-9VAnr3rZrGByJQ&s=19

Kim bu hocam olayı nedir.

Senden de anca bu kadarlık bir mesaj beklenirdi. Biraz daha alçalmak ister misin ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.