madem öyleymiş neden kurtarmış tayyip amca? |
Akp Döneminde Orduda Oluşmuş Fetö Yapılanması (6. sayfa)
-
-
Şu forumda Piro aday olduguna muhalefetin seçimi kaybettiğini söyleyerek kendini yırtan bir adamım, pirocu diyorsun! Pes!
Ayrıca tekrar söylüyorum. Dünyadaki değişen paradigma yı okuyamayanlar her zaman ülkelerini felakete götürürler bizde neo osmqnlıcıların Türkiyeyi majvetmesş gibi.
Günümüzde kraliyet vb bunlar moda terimler veya favori yönetim tarzları değil bilakis tüm dünyada sevilmeyen küçük görülen yönetim biçimleridir.
Bu nedenle batıda o bahsettiğin kraliyet aileleri hem yönetim yetkilerinin neredeyse tamamını yitirip sembolik hale gelmiş hemde mümkün olduguna siyasetten uzak durmaya calışırlae. Çünkü taraf olurlarsa zaten günümüzde zayıf olan ülke üzerindeki meşrulukları bir anda ayaklarının altından kayabilir.
Sözün özü demeye çalıştığım akıntıya karsı yuzmemek gerektiğidir. Oyunun kuralı değiştiyse hala eski kurallarla oynamaya calışmak ta diretmek tense yeni oyunu çok iyi öğrenip, yeni oyunda ustalaşmaya calışmak gerekir.
Krallıklar, imparatorluk lar vb vb bitti. Devir merkez ulus devletlerin devri, demokrasinin devri.. Ha farklı bir çözüm istiyor olabilirsin ancak bunu krallık getirmek gibi saçma bir hayal yerine demokrasiyi modifiye ederek yapmalısın.
Örneğin Macaristan'da Orban İliberal Demokrasi diye bir kavram uydurdu. Yani liberal olmayan demokrasi gibi gibi. Pekçok komünist rejim ise krallıklarını sol totaliterizm altına gizlediler paradigma ile çatışmsmak için vb vb.
Paradigma veya zamanın ruhu dediğimiz şey o devirde dünyada hakim olan anlayış ve görüşlerdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 15 Temmuz 2024; 22:2:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bundan sonra ziyaret etmiş olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
öylemiymiş. önce kurtar sonra da bitir. vay be. ne güzel istanbul bu.. elinden kaçırdıktan sonra fetullahı bitircem de. komedi resmen..
-
Herşeyin sırası var.
Seninkiler Zaman gazetesi önünde yatarken fetöcüler kaçacak delik arıyordu.
Bu kadar partizan olmana gerek yok hanginiz fetulaha sümüklü şarlatan dedi, bırak şarlatanı ağzınızdan fetö kelimesi bile çıkmadı, hanginiz fetö dershanelerini medyasını kapatabildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 15 Temmuz 2024; 22:19:55 >
-
öylemiymiş. tutuklatsaydınız o zaman.. iktidarda chp vardı da kapatmadı mı? masalı bırak. iktidarda olan sizsiniz. trollük yapma burda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 15 Temmuz 2024; 22:27:7 > -
2004'te akp fetöyü terör örgütü yaptı, mesajına cevap verdi mi bu?
-
hiç bişeye cevap vermiyor. tek suçlu chp buna göre.
-
CHP Zaman gazetesi önünde yattı zeka nerede kapatacak? Gitmiş fetö dershaneleri kapanmasın diye AYM'ye kadar giden CHP'den örnek vermiş bir de komik misin olm sen.
Ak Parti d öncekiler gibi kandırılmış, sonra da bunları ifşa etmiştir sen ister kabul et ister etme.
-
yattıysa tutuklatsaydın diyorum. kafan mı almıyor senin. akp verseymiş mahkemeye. zihinsel engelin mi var?
-
Ben de diyorum ki dokunulmazlıkları var diyorum okuman mı yok anlaman mı?
"İfade özgürlüğü- basın engellenemez" şeklindeki palavralarla sizin gibi saftirik kandırıyorlae.
-
canınız isteyince anayasa mahkemesini tanımıyorsunuz ama. ya da milletvekili seçilen adamı cezaevinden çıkması gerekirken çıkartmamayı biliyorsunuz. hukuk elinizde istediğinizi yapıyorsunuz ama burda benim karşıma kanun var martavalı çıkartıyorsun. kes traşı artık..
-
Hukuk elinizde palavrası.
Kaç CHP'li adam çıktı hapisten Eren Erdem'inden tut Enis bilmemneoğluna Merdan Yanardağa kadar nerede hukuk elimizdeymiş papağan gibi eşkıya hesaplar ne derse gelip burada tekrarlamaktan başka bir işe yaradığınız yok
-
sana göre akapenin aleyhindeki her şey palavra. ben senden alacağımı aldım. şimdi burda bi tarafını da yırtsan hikaye
-
RTE'ye öküz diyen CHP'li Sedef Kabaş çıktı hapisten nerede hukuk elimizdeymiş.. işiniz gücünüz palavra yalan
rte ye öküz demedi halbuki. ama siz öyle anladınız. kadın atasözü söyledi. akapeliler üzerine alındı. havadan nem kapan akapeliler.
-
Yaw he he
Bu Y-Chp tayfası kadar pişkin ve yanar döner tayfa görülmemiştir.
Fetö yayın organları ile dersaneleri kapanmasın diye eylem yapanlar, kapatan AKP denilen siyasi oluşuma FETÖCÜ diyor.
Harbi sizdeki beyni kuşa takmalı ve vereceği tepkiyi rapor haline getirmeli işin uzmanları.
İbretliksiniz vesselam ;)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu düz dünyacı gereksiz bu konun da içinden geçmiş. Cevap vermeyin şuna, kendi kendine ötüp dursun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X