Şimdi Ara

AKP’li Ağar: Bu ülke, göçük altından ‘başım açık, beni çıkarmayın’ diyenlerin imanıyla korunuyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arabistanda kız yurdunda yangın çıkmıstı, haram dıye gıremedı itfaiye, canlı canlı yandılar.... ah turkıyem ahhhh
  • EmuDev E kullanıcısına yanıt
    laikliğin amacı budur. herkes esıt yasasın dıye. ama muslumansan serıatı uygulamak zorundasın. ben ateıstım, aynı ulkede yasıyoruz, ben serıat ıstemıyorum. yanı ortak payda laıklık, elden gıtmemeliyeah
  • Bu korunan haliyse vay anam vay

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • milyonlarca yıllık dünya tarihinde denk geldiğimiz insanlara bak .. Dinazorlar döneminde yaşasaydık daha az zarar görürdük
  • off
  • Saç çok sıkıntıysa kadınlar kel doğsalarmış bari..
  • Ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mistirsipak M kullanıcısına yanıt
    Bir bitmediniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimmiş o bitmeyenler

• 🤣

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bina neden yıkılmış o zaman?

• Kafa düdükleyen dinci zırvaları vol. 2345

• Dolar 6 TL

araba vergisi %200

benzin vergisi %100

belli ne kadar koruduğu
  • Boyle millete boyle vekil gencler, armut da dibine duser neden sasiriyorsunuz?

• Ülkenin başındaki gözünde Türkiye

AKP’li Ağar: Bu ülke, göçük altından ‘başım açık, beni çıkarmayın’ diyenlerin imanıyla korunuyor

AKP’li Ağar: Bu ülke, göçük altından ‘başım açık, beni çıkarmayın’ diyenlerin imanıyla korunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 8 Şubat 2020; 14:54:2 >

• Pantherus IV kullanıcısına yanıt
    Kimse kimseyi sinamiyor.Orta cagda avrupada katolik kilisesinin bayundurugu,hukumranligi altinda idi.İnsanlari din ustunden somuruyordu.Nasil bir sekilde ing.bir sekilde kendi cikari icin bile olsa papayi sirtindan atti,ronesans ile tum dini figurleri yonetimden disladi,kizil erik bile hiristiyan din adamlarini kestikten sonra vikingleri tekrar mureffeh hakim duzeylerine getirdi bu sadece din diye kula kulluk etmek ortadan kalkmadik,zihinlerden silinmedikce bu ulke duzelmez.

Tanri insana akil vermis,ancak kendini kandirirsin.Kendini kullandirirsan ,erk smoothi icer iken sen bulgura talim edersin.

• mistirsipak M kullanıcısına yanıt
    Dinimiz ile uğraşmaya çalışanlar, Allah'ın varlığı ortada olduğu halde ilgi çekmek için şekilden şekle girenler. Burada birbirinizi gazlayarak bir yere varamazsınız.

• Emrin olur teyze, çıkartmayız, kal enkazın altında...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.