Şimdi Ara

AKP'liler CHP'nin başında kimi görmek ister?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

AKP'liler CHP'nin başında kimi görmek ister??

(En Son Oy Tarihi: 29.3.2024)
Giriş
    O donemki Muharrem İnce ruzgarini bilmiyorsun gelip yorumuma sacma yazıyorsun ne anlatayim ki bilgisiz birine

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fatih portakal ın anketinde Özgür özel açık ara farkla Özgür Özel diyor seçmen ama koltuk sevdalısı, aman ben ilçe başkanı il başkanı olayım da varsın partim seçim kazanamasın diyen taş kafalı delegeler Kemal Kılıçtaroğlu nu seçerseler. chp yerel seçimde üçün birini alır.

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt

Üçüncüsü de Özgür Özel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KK'yı isteyecekler tabii, kimi isteyecekler. Adam gitti seçimi altın tepside AKP'ye hediye etti. Şu ana kadarki en büyük fırsatı elinin tersiyle itti. Ben de olsam ben de böyle beceriksiz bir rakibi karşımda isterdim.

Özgür Özel'in KK'dan farklı olduğunu düşünmüyorum. Tek avantajı daha genç olması ve daha az propagandaya uğramış olması yoksa aynı şeyin laciverti. Bu da AKP'ye kazandırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 4 Kasım 2023; 12:55:25 >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

Kılıçdaroğlu diyen var halaAKP'liler CHP'nin başında kimi görmek ister?? 

• Abi nasıl bu isimlere AKP'li MHP'li veya Milliyetçi muhafazakar birisi oy versin !

Yok ki birbirlerinden farkı. Sabah KK selam yolladı diye Akşamına Özgür Özel'de aynı isimlere selam yolluyor oradan 3-5 oy gelecek diye. Özellikle Selahattin Demirtaş'a selam olsun derken ki ses donu sağ elini kaldırması flan. Gerçekten yazık günah. AKP'li bizi dolar 100 TL de olsa bu zihniyete oy vermez ki böyle yaptıkça.

AKP'liler CHP'nin başında kimi görmek ister??Gündem 7x24 on Xtwitter
    Özgür Özel: Osman Kavala’ya, Selahattin Demirtaş’a selam olsun.
    https://twitter.com/gundem7x24/status/1720831459970171220
  • İkiside icerdeki malum şahsa selam yolluyorlar Atamızın partisinin düştüğü hale bak al birini vur ötekine .

• nForcer N kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Kangren olmus kolu, "aman bize Allah'in lutfu" diye tutmaya gerek yok. Infeksiyon kana karisip vucuda sicriyor. Kesip atalim artik su kolu. Hem diger kol daha guclenmis olur, kesilenin yerine de protezle eskisinden saglam devam ederiz, belki kolun ilk hali kadar guclu olmasa da.

Yani Ataturk oleli 85 sene oldu, onun adiyla onun partisiyle de cok yanlis yapildi, basta Ismet Inonu. Yeter artik, adami da rahat birakalim kabrinde, kapatilsin su parti, Imamoglu mimamoglu da gecmesin, gitsin sifirdan yeni bir olusum kursun kendine.

Halkin onemli bir bolumu, buna gencler de dahil kabul etmeyecek CHP ismini. Direk maca 5-0 geriden basliyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu yerel seçimde. Chp'ye oy vermek ülke geleceği açısından hdp veya akpye oy vermekten farklı değil. Hezimete uğramalı ki gerçek bir muhalefet oluşsun.

• Laiklik ve Atatürk düşmanı, ümmetçi ve arap milliyetçisi, tersine ekonomist birini görmek isterler

• Hdp ve Alevilerden kim daha çok oy alır? Tabiki Kılıçdaroğlu.
    O zaman kimi sectirirler? Tabiki Kılıçdaroğlu.

Benim gözümde CHP ele geçirilmiş bir partidir.
    Kesinlikle Atatürk ün partisi değil.

• Özgür Özelin Kilicdaroglundan bir farki yok. Mansur Yavas veya Ekrem Imamoglu gibi isimlerin sarsici etkileri olurdu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selahaddin Demirtaş.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.