Hocam bir özel mesaj gönderdim. Yanıtlarsan sevinirim. Yazdıkların gerçekten çok hoş.
ANLADIM hep keşke derdim keşke şöle olsa keşke hiç ayrılmasak.. hep yanımda olsaydın keşke hayatın keşkelerle geçtiğini anladım
meyhanelerde buldum kendimi kadehlere vurdum bütün sırlarımı arkadaşım olmuştu bir tutam ay ışığı boş bir kadehe aslında anıları doldurduğumu anladım
Hani derdin ya bir gülen fotoğrafımız vardı günlerce aradım o fotoğrafı bulamadım senle tek karede olduğum yerdi o bulamadım.. kayıp bir fotoğrafta tebessümün olmadığını anladım
herkes bir rol kapımıştı hayatta herkes mutluydu aslında mutsuzum diyen bile bense garip bir oyuncuydum perdenin arkasında bu tiyatroda bir figuran olduğumu anladım
Hani derdin ya alışırsın diye alışamadım işte alışamadım... gözyaşlarıma hakim olamadım bu günde çünkü ben hayatı sensiz yaşayamıyacağımı anladım...
Fatmanur ?
Alican
yazar mısınız 1 tane
yazarım tabiki sizden tek isteğim facebook daki sayfama destek olmanız
Aynaya baktığımda bu benmiyim yoksa acılardan oluşan kabukmu Lakin bedenim ruhumdan bu denli kopukmu İstirahata çekilen mutlulukmu Canımı yakan lakin hep yokluğundu Anlamlı bakıslar arasında hayallerim boğuldu Nankördü sevgiler her resim solmuştu
Birde NEDİM yazarmısın
quote:
Orijinalden alıntı: XPHOS
Aynaya baktığımda bu benmiyim yoksa acılardan oluşan kabukmu Lakin bedenim ruhumdan bu denli kopukmu İstirahata çekilen mutlulukmu Canımı yakan lakin hep yokluğundu Anlamlı bakıslar arasında hayallerim boğuldu Nankördü sevgiler her resim solmuştu
Gayet Güzel Teşekkürler.. Eline Sağlık.
Figurandım bu hayat filminde Aşk gülmüştü kadere inat yüzüme Terk etmiştim kötü geçmişimi sayende Matlaşmı acılar önümde mutluluk var.. Acılar saklanmıştı çıkmamak üzere Nasır tuttu bu kalbim seni seve seve Umutlarım kabardı birden bire Risk aldım aslında ağlıcağımı bile bile
Nedenlere cevap bulamadım geçmişin bozuk yollarında Eridi anılarım akan zamanın ateşiyle Derinlere gömüldü hasretin hüzün var elde İstikrar sağlayamadım kara tablo hep kaderimde Mallesef gülmeyi beceremedim sensizlikte..
arkadaşım tebrik ederim seni.burcu için yazar mısın rica etsem
zafer yazarsan sevinirim hocam..ayrıca ilerde kız arkadaşım olursa sana dönerim..
Sağolasın
Bozdum yeminleri artık güzelim Uğruna çok şeyimi çoktan kaybettim Rol yapmayı bıraktım sana kenetlendim Cesur olmayı öğrendim sen varken kıymetlim Ufka yelken açtım seni anar artık kalemim
quote:
Orijinalden alıntı: XPHOS
Figurandım bu hayat filminde Aşk gülmüştü kadere inat yüzüme Terk etmiştim kötü geçmişimi sayende Matlaşmı acılar önümde mutluluk var.. Acılar saklanmıştı çıkmamak üzere Nasır tuttu bu kalbim seni seve seve Umutlarım kabardı birden bire Risk aldım aslında ağlıcağımı bile bile
Teşekkürler
İLKAY adına yazabilecen mi hocam rica etsem ?
üstat MELEĞİM yazarmısın aşk sevgi temalı.
İmrendim belki mutlu olmaya Lakin elimde değildi karışırdı düşlerim karanlığa Korku sarardı dört bi yanımı bırakırdım kendimi boşluğa Ağlardı talihim hokkabazdı sanki kader Yararı olmazdı sargıların kanardı yaralarım..