Şimdi Ara

Aks tamir edilebilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
53.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aks tamir edildi.Sanzıman kulağı değiştirildi.Toplam masraf sadece 120 tl.Aks yuvası aşınmış.Tornacıya 40tl, şanzıman kulağı 50tl, işçilik 3o tl.Şu anda hiç problem kalmadı.Sanayide bir ustaya yaptırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanik033

Aks tamir edildi.Sanzıman kulağı değiştirildi.Toplam masraf sadece 120 tl.Aks yuvası aşınmış.Tornacıya 40tl, şanzıman kulağı 50tl, işçilik 3o tl.Şu anda hiç problem kalmadı.Sanayide bir ustaya yaptırdım.

Servis ve sanayi arasındaki küçük fark işte.

Geçmiş olsun en güzelini yapmışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanik033

Aks tamir edildi.Sanzıman kulağı değiştirildi.Toplam masraf sadece 120 tl.Aks yuvası aşınmış.Tornacıya 40tl, şanzıman kulağı 50tl, işçilik 3o tl.Şu anda hiç problem kalmadı.Sanayide bir ustaya yaptırdım.

Hocam benim araçtada gaza basıp çekince sallantı oluyor üstelik direksiyondada ileri geri çekip bırakınca hafif bir boşluk var ve balans yaptırmama rağmen direksiyondaki 100 den sonra titreme kesilmedi. Sizdeki şu sallantı tam olarak nasıldı bazıları benzinli araba olur o kadar motor freni yapıyor diyolar doğrumudur?
  • 90 KM den sonra ön düzende titreme ve sarsıntı oluyordu.Özellikle devirli hızlanmalarda daha fazla hissettiriyor.Ön takım dağılacak hissi veriyor.Aks tamir edildikten sonra ,titreme kesildi,direksiyon yumşadı.Aks sorunu varsa direksiyondan ön düzende bir sorun olduğu anlaşılıyor.
    Balans yaptırmana rağmen titreme kesilmediyse, lastiklerde de problem olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.