Şimdi Ara

Akşam derbiyi izlemeyip ders çalışacaklar var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • soru açık . Izlemeyip fedakarlık yapacak var mı ? Kimler o deli gibi iradesini zorlayabilen kişiler ?

• Derbi izlerken test çözücem siz eğlenirlen ben hem eğlenicem hem size fark atıcam
  • No pain no gain yazar spor salonlarında
  • Derbi olduğunu yeni öğreniyorum
  • Son 3 saat 36 dakika
  • 7-24 ders mi calisiyosunuz lan cidden siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Captain9

7-24 ders mi calisiyosunuz lan cidden siz
    ne derbisi be ygs var.
  • O zaman ben de izlemem .
  • unutmuştum la niye hatırlattın
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawrequence

unutmuştum la niye hatırlattın
    futbol sevmiyorum, derbi olduğundan bile haberim yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawrequence

unutmuştum la niye hatırlattın
    Asıl derbi haftaya.
    izlemem bu seferlik.
  • Oha la valla millet hep iradeli . Böyle adamlar kazanamazsa biz hiç kazanamayız .
    Yalnız bu kadar içten içe kendini kısıtlamak bi süre sonra psikolojik sorunlara yol Açıyor diyolar yada bizi keklemişler. Psikolojik durumunuz nasıl beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertaskosa

Oha la valla millet hep iradeli . Böyle adamlar kazanamazsa biz hiç kazanamayız .
    Yalnız bu kadar içten içe kendini kısıtlamak bi süre sonra psikolojik sorunlara yol Açıyor diyolar yada bizi keklemişler. Psikolojik durumunuz nasıl beyler ?
    Açın izleyin bu kadar ineklemeye gerek yok kafanız dağılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertaskosa

Oha la valla millet hep iradeli . Böyle adamlar kazanamazsa biz hiç kazanamayız .
    Benim yarışım zaten sosyal hayatını bırakıp iyice derse gömülmüşlerle değil benim yarışım hem sosyal hem de çalışkanlarla..diğerlerini Allah kurtarsın ne deyim :D
  • Totem yapıyorum izlemeyip matematik çalışıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luci2ano

Totem yapıyorum izlemeyip matematik çalışıcam
    Haftaya futbolcular sizi derbide izleyecek mi? Niye izliyorsunuz anlamıyorum ki gayet saçma bir şey boşu boşuna orada insanlar para kazanıyor. Dünyada futbola ayrılan paranın yarısı bilime yatırılsa şuan ki seviyemiz hayal edemiyorum.
  • Bırak allasen 1 senedir tek aktivitim maç izlemek değil derbi galatasaray Akhisar olsa izlerim.
  • Bir yandan derbiyi izlerken diğer yandan türkçe dilbilgisi ya da sosyal çözmek bir alternatif.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nereyeeserse

Haftaya futbolcular sizi derbide izleyecek mi? Niye izliyorsunuz anlamıyorum ki gayet saçma bir şey boşu boşuna orada insanlar para kazanıyor. Dünyada futbola ayrılan paranın yarısı bilime yatırılsa şuan ki seviyemiz hayal edemiyorum.

Dünyada bilime ne kadar para ayırılıyor biliyor musun sincap?

Nasa'nın yıllık bütçesinden haberin var mı?

Dünyayı kendi yobaz ülkenizle karıştırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomthejeer -- 8 Mart 2015; 17:26:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

quote:

Orijinalden alıntı: nereyeeserse

Dünyada bilime ne kadar para ayırılıyor biliyor musun sincap?

Nasa'nın yıllık bütçesinden haberin var mı?

Dünyayı kendi yobaz ülkenizle karıştırmayın.

Alıntıları Göster
    Derbiyi izlerken ders çalışmak için kullanabileceğin ve asla geri kazanamayacağın değerli zamanını ygs'den sonra tekrarını izleyebileceğin aptal bir futbol maçına değişiyorsun demek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.