Pc bileşenlerini dün sipariş ettim.. Ramlerde aksilik oldu işte.. Şimdi Teknobiyotik'ten Aşağıdaki Ramleri Sipariş Edicem.. Uygunmudur Anakartla Üstatlar ?? Yardımcı olursanız sevinirim ??
Üstadlar Şimdi Sipariş Vericem Ramleri.. Görüşlerinizi Bekliyorum..
1333mhz CL7 alman daha iyi olur, biostan ayar filan yapmadan takarsın anakart direk görür, güzel ramler bunlarda...
Diğer taraftanda ram satışını iptal et, 10 gün sonra hesaptan kontrol edersin tutarı bir sıkıntı olmaz
LEON-X Üstadım o ramleri sipariş edemiyorum.. Teknobiyotikten Hata meydana geldi diyor.. Önerebileceğin Site varmı ??
Nova Bilgisayarda Var O Ramlerden.. Güvenilir Bir Sitemidir Nova ?
Evt üstadlar yardımlarınızı bekliyorum.. Hangi siteden alınır bu ramler ? Hangi site güvenlidir ??
Nova'dan da alabilirsin kardeşim sağlam yerdir orası da
Hepsiburada.com da da var.. 3 gün içinde teslim edilir yazıyor.. Novadan mı alayım hepsiburada.com danmı üstadım ?
Nova'dan al kardeşim
Hadi Hayırlısı Nihat Hocam =) Verdim Siparişi.. Çok Tşk ederim sana.. Allah Razı olsun senden İyiki Varsın Üstad ;)
Nova Bilgisayar 1 Ağustos'a kadar kapalı diye biliyorum ama.
Sende sağol kardeşim, hayırlısı olsun şimdiden
Yardımcı Olan Tüm Arkadaşlara Özellikle @LEON-X Üstadıma Çok Tşk Ediyorum.. Sistemin Siparişini 23.07.2011 Tarihinde Teknobiyotik ve Hepsiburada.com ' dan Verdim.. 2-3 Güne Hayırlısıyla Gelir İnşallah.. Sormak İstediğim Konu İşlemcinin Yanında Termal Macun Varmıdır ? Ayrıca Satın Almak mı Lazım Üstadlar ? İlk kez Sıfırdan Kasa Montajı yapıcam =) İşin açıkçası şimdiye kadar hiç yapmadım.. Yardımcı olursanız sevinirim..
Sistemim :
Foxconn A7DA-S 3.0 AMD 790GX AM3 Soket DDR3 ATX
AMD Phenom II X4 955 Black Ed. AM3 8MB 3.2GHz
Powercolor ATI HD5750 1GB DDR5 128 Bit
Kingston Hyperx 4GB DDR3 1333MHz CL7 Bellek Kiti (2x2GB) KHX1333C7D3K2/4GX
SAMSUNG 500 GB 7200 RPM 16 MB Ön Bellek 3,5" SATA II DISK (HD502HJ)
AeroCool VS-9 550W Mid-Tower Kasa
Inca IL-1023 + DVI 23" 2ms Multimedya Full HD Wide Screen LCD DVI Monitör
SAMSUNG SH-S223C SATA Siyah DVD-RW
Logitech MK120 Klavye Fare Set USB..
Görüş Ve Önerilerinizi Bekliyorum....
Güncel...
Stock fanlarda termal pad mevcuttur, ayrı olarak almanıza gerek yok
Başta LEON-X Üstadım Olmak Üzere Yardımı Geçen Herkese Çok Tşk Ederim. Sistemi Dün Kurdum. İşlemci Fanı gerçekten çok sesli çalışıyor.. Şimdilik idare edicem.. İlerde Güzel bir soğutucu alırım..
Biostan Smart Fan Adlı uygulamayı Etkinleştirdim. İşlemci Sıcaklıgına Göre Anakart fan hızını otomatik ayarlıyor... Bu uygulamanın işlemciye herhangi bir zararı olurmu üstadlar ?
Sistemim :
Foxconn A7DA-S 3.0 AMD 790GX AM3 Soket DDR3 ATX
AMD Phenom II X4 955 Black Ed. AM3 8MB 3.2GHz
Powercolor ATI HD5750 1GB DDR5 128 Bit
Kingston Hyperx 4GB DDR3 1333MHz CL7 Bellek Kiti (2x2GB) KHX1333C7D3K2/4GX
SAMSUNG 500 GB 7200 RPM 16 MB Ön Bellek 3,5" SATA II DISK (HD502HJ)
AeroCool VS-9 550W Mid-Tower Kasa
Inca IL-1023 + DVI 23" 2ms Multimedya Full HD Wide Screen LCD DVI Monitör
SAMSUNG SH-S223C SATA Siyah DVD-RW
Logitech MK120 Klavye Fare Set USB..
En kısa zamanda SS ekleyecem. =) Son olarak monitörü DVI olarak bağladım. Hem anakartta DVI çıkışı var Hem Ekran kartında. Ekran Kartına Bağladım.. 2 si arasında bi fark varmıdır ?
Güncel..
merakla bekliorum testleri. buna benzer bi sistem toplamayi dusunuyorum. test yapicaksin dimi?
Testlerden Kastın Pc Mark 3D mark gibi programlarmı ? Fazla anlamamda Test işinden
Su win7nin dandik puanlamasi ve yeni cikan oyunlar crysis2 metro2033 alien vs predator gibi oyunlardan aldigin fps degerleri vs... nerdeyse sisteminin aynini toplamak istiorum. gpu kasa deisik olucak sadece