Şimdi Ara

Akşamki Maç Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum akşama Fenerbahçe önemli bir maça çıkacak. Spor otoriteleri rakip takıma daha fazla şans veriyor ama bizim gönlümüz Türk olmayan takımları yenmekten geçer. Ancak bu durum maçtan sonraki -hele de FB yenilirse- düzensizliğe mani olmuyor. Birileri çıkıp saçma saçma mesajlar atıyor, saçma saçma konular açıyor ve arkasından bir sürü kişiyi sürüklüyor(Delinin biri kuyuya bir taş atmış 40 akıllı çıkaramamış misali).

Arkadaşlar sizlerden ricam, lütfen provokatif mesajları alıntılamayın. Kendini sanal alemde kral zanneden zavallılara prim vermeyin. Siz onları kaale almazsanız onların trolleme amacını ellerinden almış olursunuz. Lütfen diyorum, sadece şikayet edin.

Şikayetlerinizle maç anında ilgilenme ihtimalimiz çok düşük. Çünkü bizler de maç izliyor olacağız. Dualarımız Fenerbahçe ile...

• Eğer yenersek beşinci günün şafağında doğuya bakın beyler.Belki gelir.

[sizer]Akşamki Maç Hakkında
  • Şikayetlerle mac aninda ilgilenimez ise ne olacak? Olan olur sonucta. Biliyorum sadece 4 yonetici var bu foruma bakan yogunluk oluyor elbet ama ani mudahale olmazsa yine mac konulari tartismaya doner. Yonetici alimlari yapilacak mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkürler. Ama keske konuyu Something acsaydi artik o kadar soguttularki o amblemden beni iyi yorum atsanizda artik huy kapiyorum.
  • mehmet topuz için açılacak konunun haddi hesabı olmayacaktı bu uyarıdan sonra dikkate alır herkes
  • Fenerbahçe bence Arsenal'i yenecek bugün en kötü beraberlik bekliyorum.
  • Gönlüm Arsenal'den yana her iki takımada başarılar.İyi olan kazansın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasam2012a

Tesekkürler. Ama keske konuyu Something acsaydi artik o kadar soguttularki o amblemden beni iyi yorum atsanizda artik huy kapiyorum.

Something yok şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

quote:

Tesekkürler. Ama keske konuyu Something acsaydi artik o kadar soguttularki o amblemden beni iyi yorum atsanizda artik huy kapiyorum.

Something yok şu an.

Fenerli yöneticidemi yokmu forumda?
  • quote:

quote:

quote:

Something yok şu an.

İnternete giremiyor galiba, fenerli yonetici yok yani. Alim gerekiyor

• Hemen trolleyelim. .kesin kaçak seyeedeceksiniz link varmi.

• quote:

quote:

quote:

Something yok şu an.

Şu an da yok.Something de internete giremiyor malum sebeplerden.Forum boş.Yönetici alımı gündemde ama ne zamana yaparlar bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastergame

quote:

quote:

quote:

Something yok şu an.

İnternete giremiyor galiba, fenerli yonetici yok yani. Alim gerekiyor

Bir an önce alinmasi lazim o zaman bence. Sonucta Fenerbahce bölümü. Sahsen ben Fenerbahceli bir yönetici olsa sevinirim.

• Tamam benim de bir ricam var ceza verirken adaletli olun.Adam bana hakaret ediyor şikayet ediyorum ama sonra bir bakıyorum adam forumda gezmeye devam ediyor.Eğer siz de ceza verirken biraz daha dikkatli olursanız sevinirim
  • Şu sıralar aktif olan sadece ben ve Revival var. Bu hafta sonuna doğru ben de yokum. CAS kararında da böyle olursa efsane olur buralar
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

Eğer yenersek beşinci günün şafağında doğuya bakın beyler.Belki gelir.

Eğer yenilirseniz ortalarda görünmemen için. Belki işe yarar.

• Admin ne içtin sen

Tabi ki en büyük arzum sık sık dile getiririm. Gs ve Fb yi gruplarda izlemek. Para bize gelecekmiş filan beni ilgilendirmez. Koskoca Gs kulübü birileri elenip para kazanıp sükse yapcaksa zincir vursunlar kapısına daha iyi.

Fb bugün 3-0 yener inş İşi Dingiltereye bırakmaz.
  • Bir günlüğüne yönetici olayım bugün maçtan sonra çok farklı bir hava görürsünüz
  • Sadece trolllemek için forumda olan adamlar var. Şikayet ediyoruz ama bitmiyor,yaptırım konusunda mı sıkıntı var anlamıyorum ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Bir günlüğüne yönetici olayım bugün maçtan sonra çok farklı bir hava görürsünüz

O gücü bir kere tadan hep tatmak ister,kısacası olmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.