Şimdi Ara

Akşamları İnternetiniz Yavaşlıyor mu? TürkNet Hız Testlerinde Hile Yapıyor!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
4.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende de son 2-3 gündür akşam saatlerinde ping artışı ve hafif hız düşüşü başladı. Gördüğüm kadarıyla çoğu kişide de başlamış bu problem. Umarım kısa sürede çözersiniz.

Normal kullanımda sıkıntı yaşamıyorum neredeyse fark edilmiyor ama online oyunlar oynanmaz hale geliyor ping nedeniyle.

Bu normal saatlerdeki test:
    Akşamları İnternetiniz Yavaşlıyor mu? TürkNet Hız Testlerinde Hile Yapıyor!!!

Bu da son 2-3 gündür akşam saatlerinde ki durum. Download hızı zaman zaman 20 lere düştüğü oluyor. Dalgalı geliyor yani. Ping 50 lerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 15 Aralık 2017; 23:51:23 >

• hocam sen bir de yapa dasın ha. Benim de hız 82 den 18 e kadar düştüğünü gördüm şok oldum son bir kaç gündür var ? Acaba yoğun saatte test falan mı yapıyorlar (pollyanna mod on :) Tracert e göre modem dslam ve TürkNet gayrettepe sonrası direk TÜrkNet omurgası son bir kaç gündür hızım düşüyor pinglerim artıyor şu saatte bile youtube dan 4 mb/sn pingler ve hız testi düzeldi ama. En son sorun yaşacak kullanıcılardan biri olduğumu düşünürdüm. Oğuzhan Bey e de ulaşamıyorum mail i de kapatmışlar tüketici şikayeti de açamıyoruz (BTK dan açtım artık ne yaparsın aramayacaklar ya) Destek kaydını da ben karar verdim bilgisayar teknik olarak mesai saatlerinde bakıp kapatıyor yoksa bir mh personeli daha önceden ettiğim laf karşılığı bir arardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogi_can

quote:

Orijinalden alıntı: matrix52

Saat 9'dan sonra birden bire hız düşüşü başlıyor. 12'ye kadar devam ediyor. 35Mbps hız verseler ölecekler sanki.

Bu hiç iyi olmadı @TurkNetDestek

İndirme yaparken 650KB/s hız alıyorum. Speedof.me sitesi akşam vakti doğru çalışıyor (sabah vakti maalesef hızı düşük gösteriyor. indirme testi yaparken tam performans alıyorum).

www.testmy.net daha güzel sonuç veriyor ama dediğim gibi olmuş speedtest.net acayip hızlı gösteriyor çok ayıp ya

bu göstermiş olduğunuz siteye göre benim 13-14 görülen indirme ve 0,7 görülen yükleme değerleri , 10,3 ve 0,4 çıktı
    o zaman telekom da görüldüğünden düşük veriyor olmalı

bana da bu site yanlış gösteriyor gibi geldi (belki speedtest de yanlış gösteriyordur)

bu arada biz başlarda türkneti savunurken kimsenin gıkı çıkmıyordu ama eleştirmeye başladıktan sonra benim gibilere sataşmalar çoğaldı
    hele ki diğer konuda "bu işlere girmeden bende sizin gibi düşünürdüm ,işin içine girince böyle olmadığını gördüm ,biraz abartıyorsunuz" diyen vatandaşa verdiğim cevabı bile sildiler :)

cevap olarak "ben buradan ekmek yiyorum o nedenle fazla abartmayın mı demek istiyorsun" şeklinde cevap vermiştim
    bu tarz mesajı dahi silmişler :)

aslında hepimiz çok sevinmiştik ,tt. den kurtuluyoruz zannetmiştik ama görüldüğü gibi ,kimse müşterisini falan düşünmüyor ,herkes cebinin derdinde

• http://hizinitestet.net üzerinde de bir sürü testler var, anasayfa siteden ölçüyor, üstte bi tane var o yurtdışı ölçüyor ya da kıyas vs yapıyor ama genel olarak akşamları kullanım daha yoğun olduğu için daha düşük çıkıyor, dalgalı gibi.
  • Yok hocam ben vae'deyim. Yaklaşık 1 ay önce yine 1-2 gün akşam saatlerinde aynı sorunu yaşamıştım ama sonra çözmüşlerdi. Kapasiteleri mi arttırdılar ne yaptılar bilmiyorum.

2-3 gün öncesine kadar sabah akşam hız, ping falan sabitti her şey iyiydi yani. Ama yine başladı işte 2-3 gündür. Umarım kısa sürede çözerler. Destek kaydı falan açmıyorum şimdilik çünkü bir işe yarayacağını sanmıyorum Ama bu durum uzun sürerse açacağım mecburen.
  • Ben açtım da otomatik kapatıyorlar ne fark eder ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşamları İnternetiniz Yavaşlıyor mu? TürkNet Hız Testlerinde Hile Yapıyor!!!

palavra... palavra steam ile 5~6MB/s hızı rahat görüyorum...
  • Valla hocam biz açalım da sorunu çözerler veya çözmezler onların bileceği iş. Yılbaşından Şubat ayına kadar yaklaşık 1 ay memlekette olacağım ve interneti kullanmayacağım için kendi adıma çok sorun etmiyorum. Yılbaşına kadar idare ederim zaten kalmış şurada 15 gün. Ben çözeceklerini düşünüyorum bu durum hep böyle gitmez ama Şubat ayına kadar da çözemezlerse artık bana başka iss yolları gözükür.

Bu arada hocam konu açılmışken sorayım. Bu hizmet dondurma sırasında port falan kapatılıyor mu acaba? Dediğim gibi 1 ay memlekete döneceğim tatil için ve dondurmayı düşünüyorum. Port kapatılıp hizmet açıldığında yeni port falan ayarlanacaksa hiç dondurmayı düşünmüyorum. Malum yaşanan sorunları görüyoruz forumda

• Port kapatılıyor ses açık kalıyor ama uyarı veriyor kullanamazsin diye. Normalde port ayrılmış olur da TT bu ne yapacağı belli olmaz. Port sıkıntısı olan bölge mi senin ?

speedtest.net çok doğru gösteriyor... sözü geçen speedtest siteleri yanlış...

SÖZDE 35 MBPS HIZ ALIYORUZ, HIZIM SÜREKLİ DEĞİŞKEN ÖZELLİKLEDE AKŞAM SAATLERİ GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ 1 MBPS YE KADAR DÜŞÜYOR.

TELEKOMDAN KURTULDUK DİYE KİMSE BOŞUNA SEVİNMESİM ÇÜNKÜ BU TÜRKNET ÖYLE GÖRÜNÜYORKİ BİZİ TTNETİ ARAR HALE GETİRECEK !

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.