Şimdi Ara

aksaray da 160 tl ye IPHONE 4 G ( GALİBA KLON)) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet arkadaşlar istanbul Aksaray da bir dükkan satıyor internete sahibimden.com a ilan vermişler ordan gördüm reklam olmasın dıye ilanı yayınlamadım sansürleyerek yukarıya post ettim
    adamı yoldan çıkarmaya yetecek özellikleri var şimdi bayram diye kapalıdır ama bayramdan sonra yolum düşerse gidip bakmak istiyorum bakalım wi-fi ve 3G falan çalışacak mıı ?
    işletim sistemi herhalde eski sürüm windows olsa gerek belki diyorum acaba android eski sürüm çıkar mı? adamlara soracam belki cevap verebilir ler bu tur yerlerde genele bilgisiz vatandaşlarımız çalıştıgı için teknik sorularda sadece tuhaf tuhaf bakıyorlar gerçi
    ha bu arada dikkat ettiyseniz satanlar 1 sene garanti veriyorlar yazıda öyle yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prototip2 -- 17 Kasım 2010; 16:16:11 >
  • Bana tamamen reklam amaçlı açılmış bir konu gibi geliyor. Forumdan gelenlere düz 150'ye bırak bari, madem bu kadar yer işgal edip bedava reklamını yapıyorsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: prototip2
    KULLANILIR MI ? ALINMAYA DEGER MI ACABA YOKSA ZEHRLENME RISKINE KURBAN GITMEYELIM MI?
    BIRDE KALITESINI MERAK ETTIM PARASI ONEMLİ DEGIL SAĞLIGA ZARARLILIĞI AŞIRI OLMASINDA ?
    İŞLETİM SİSTEMİ NEYE BENZİYOR ANROİD OLMA OLASILIGI VAR MI ?

Ever bende karar vermekte cok zorlandim galiba klon muhahaha Zehirlenme gibi bir durumun olacağını sanmam ama bunu alarak itunestan hiç bı sekilde yararlanamayacagini bilmen gerek yurtdışında iPhone klonlarinin oldukça iyi olduğunu biliyorum ama turkiyeye gelenlerin dokunmatik olayına ne kadAr güvenilir bilinmez
  • hemen alasım geldi.hatta 2 tane alıcam 4 hat birden kullanıcam birbirlerine paralel bağlanıyor mu bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Bana tamamen reklam amaçlı açılmış bir konu gibi geliyor. Forumdan gelenlere düz 150'ye bırak bari, madem bu kadar yer işgal edip bedava reklamını yapıyorsun :)

Utanmasa 2 Alana 1 Bedava dicek Aynen banada öyle geldi. Katılıyorum

• Teşekkür ediyorum Chromer
    gereksiz yere polemik yaratan 2 kişiye aldırmamak lazım her zaman olabilir birde nasıl olupta reklam ile suçlayabildiğinizi söyleyin bari yukarıda kı yazıda hiçbir şekilde bir iş yerının veya ticari müessesenin adı ve adresi telefonu yazılmamış siz nasıl oluyorda reklam ile suçlayabiliyorsunuz reklam olarak algılanabilecek bir kelime bile yok tam tersine şüphe ve endişe hakimm
    sonra beyefendiliğe davet ettiğim arkadaş türkçe yazmayı öğrenmemi tavsiye ediyorda kendisine bakamıyor yazısında nasıl cümle düşüklükleri olduğunu kendisi de göremiyor
    tamam Türkçe yazmayı öğrenecem de aman senin öğrendiğin yerden öğrenmeyeyim sora millet dalga geçmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prototip2 -- 17 Kasım 2010; 22:08:45 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.