Şimdi Ara

Aksaya Apple Store'dayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zorlu'dan farkı ne ki ? Özel bi indirim falan yoksa sadece 2. Şube özelliği taşıyordur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oCean_'

quote:

Orijinalden alıntı: In-Time

quote:

quote:

Me865 ogrenci indirimi oldugu zaman 3000 e satildi. 101 yerine en azindan ssdli bi air almak uzun omurlu ve kullanisli olucaktir

2 seneyi geçik md101 kullanıyorum dostum hiçbir performans sıkıntısı yaşamadım tabiki ssd ile kıyas yapmaya lüzum yok.md101 e takabileceğim bir ssd önerebilir misiniz acaba fiyat performans açısından?

Herhangi bi butce yada hafiza isteginiz nedir hocam yardimci olmaya calisiyim

250 gb civarlarında düşünüyorum fiyatta ne kadar aşşağıda olursa o kadar iyi tabii

Yurtdisindan ebay tarzi sitelerde 90 $ civari 240 gb ssdler mevcut onlari tavsiye ederim eliniz biraz yatkinsa 2 adet tornavida ile kendiniz takabilirsiniz takamazsanizda yardimci olurum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BurcuHale kullanıcısına yanıt
    bilirim sen parayı peşin verip evde kargo bekleyenlerdensin:))
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Me865 ogrenci indirimi oldugu zaman 3000 e satildi. 101 yerine en azindan ssdli bi air almak uzun omurlu ve kullanisli olucaktir

2 seneyi geçik md101 kullanıyorum dostum hiçbir performans sıkıntısı yaşamadım tabiki ssd ile kıyas yapmaya lüzum yok.md101 e takabileceğim bir ssd önerebilir misiniz acaba fiyat performans açısından?

Herhangi bi butce yada hafiza isteginiz nedir hocam yardimci olmaya calisiyim

250 gb civarlarında düşünüyorum fiyatta ne kadar aşşağıda olursa o kadar iyi tabii

Yurtdisindan ebay tarzi sitelerde 90 $ civari 240 gb ssdler mevcut onlari tavsiye ederim eliniz biraz yatkinsa 2 adet tornavida ile kendiniz takabilirsiniz takamazsanizda yardimci olurum :)

Yardımlarınz için teşekkürler y.dışı ilk önceliğim olacaktır :)

• rica ederim :)
  • mybo37 kullanıcısına yanıt
    Allahina kurban senin kardes buna dusuncesizlik denir. Yaziktir gunahtir be 3000kusur verip okadar sira rezillik sadece aciyorum sizlere. Allah akil fikir versin sizlere

• Hiç sıraya girmeden 26 Eylül'de aldığım için bi gülümseme geldi bana. Kızmayın.

Hala sıra oluşuyorsa Apple pazarlamanın tarihini yazıyor diyebilirim. Hayırlı olsun cihaz alan arkadaşlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akmac -- 25 Ekim 2014; 13:22:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurcuHale

Kimse yanlış anlamasın ama paramla kuyruk bekleyecek kadar düşmedim..

Zevk meselesi

• Ülkenin açlık sınırında gezmesiyle iphone almak arasında nasıl bir ilişki var çözemedim.Kimsenin üzerine basıp kazanılmıyor o paralar.Herkes alın teriyle alıyor.
    İkinci olarak apple store kapalı çarşı değil.Ülkedeki mağzalarında farklı fiyat politikası uygulamıyor.O yüzden akasya'da o ürünün fiyatı ne kadar diye anlamsız sorulara gerek yok.Ha bende bir telefon için kuyruk beklemem o ayrı.Ama zevk meselesi,bekleyene birşey diyemem.Bende birçok ürün için beklemiştim
  • Plus 64gb stok durumuyla ilgili bir bilgisi olan var mı acaba? Muhtemelen bu saate kadar tükenmiştir ama sormakta fayda var.
  • Bu ikinci yer nereye açıldı hiç habersizim...

• quote:

Teşekkür ederim.
    Sizin tavsiye ettiğiniz Macbook Pro Retina' yı az önce N11' den 2.978,83 TL hem de 9 taksitle satın aldım

• TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hayirli olsun guzel fiyat :) hangi modeli aldiniz

• quote:

Rica ederim hayirli olsun guzel fiyat :) hangi modeli aldiniz

ME864TU/A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 25 Ekim 2014; 14:54:11 >
    Guzel tercih . Ssd ve retinasiyla md101 den herturlu ondedir pisman olmazsiniz :)

• quote:

Guzel tercih . Ssd ve retinasiyla md101 den herturlu ondedir pisman olmazsiniz :)

Eşim o kadar duygulandı ki şu an hüngür hüngür ağlıyor
    5 yıldır Macbook diye sayıklıyordu.

Sizin adiniza cok sevindim :) elime fazladan bi magic mouse gecmesi muhtemel eger gecerse size ve esinize hediye edecegim :))

• quote:

Sizin adiniza cok sevindim :) elime fazladan bi magic mouse gecmesi muhtemel eger gecerse size ve esinize hediye edecegim :))

Teşekkür ederim

Rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Teşekkür ederim.
    Sizin tavsiye ettiğiniz Macbook Pro Retina' yı az önce N11' den 2.978,83 TL hem de 9 taksitle satın aldım

hangi satıcı göremedim o fiyatı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.