Şimdi Ara

AKSİYON FİLMİ İZLİYOR hissediceksiniz iphone 4 e ettiğim işkence/ÇÖZÜLDÜ/VİDEO EKLENDİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
6
Favori
11.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce kargodan birisi aradı ve yanlışlıkla kargonuzu yanlış şubeye yolladık gibisinden bişey söyledi
    saçmaladı işte yarın gün içinde teslim edilecektir dedi nasıl iştir anlamadım.
  • teşekkürler aras kargo.
    teşekkürler sorumsuz gerizekalı kargo sistemi.
    sayenizde dershaneye geç kaldım.
  • Daha ilk actigin gunden beri takip ediyirum ve cesaretin baya hosuma gitti :D simdi seytan Diyoki bul bi tane iphone 3g parcala parcala geri tak :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo Aras'mıydı? Ben daha o firmanın 1 kere bile zamanında getirdiğini görmedim. Onlar yüzünden misafirlerim 4 gün geç kaldı gidecekleri yere. Aras kargo benden uzak dursun, önünden bile geçmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Kargo Aras'mıydı? Ben daha o firmanın 1 kere bile zamanında getirdiğini görmedim. Onlar yüzünden misafirlerim 4 gün geç kaldı gidecekleri yere. Aras kargo benden uzak dursun, önünden bile geçmem.

evet aras. ama ben seçmedim gönderen kişi garanti olarak 1 gün içinde yollucağını söyledi.
    ayriyetten kargo ücretsiz başka seçseydim bide ona ücret ödemek vardı

quote:

Orijinalden alıntı: yusfcuk

quote:

Kargo Aras'mıydı? Ben daha o firmanın 1 kere bile zamanında getirdiğini görmedim. Onlar yüzünden misafirlerim 4 gün geç kaldı gidecekleri yere. Aras kargo benden uzak dursun, önünden bile geçmem.

Misafirlerin aras kargoylami yolculuk ediyor?

misafirleri için çok önemli bişey falan getirmiştir.
    bin birtürlü hal var anlamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahadutkuner

Daha ilk actigin gunden beri takip ediyirum ve cesaretin baya hosuma gitti :D simdi seytan Diyoki bul bi tane iphone 3g parcala parcala geri tak :D

öncelikle zamanınızı ayırdığınız çok teşekkür ederim
    eğer bulursanız iphone 3g i benide çağırın beraber parçalarız o kadar deneyim kazandık sonuçta demi?
    böylelikle iphone 3-4 tamirciliğine adım atabilirim ek bi iş olarak

• Şaka bir yana kargoyla işim pek olmadiği için bilemiycem. Merak ediyorum son durumu su parca gelse ya artik :D

Ayrica yarin haftasonu. Hafta sonu calisiyorlar miymis yav?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varevolverine -- 11 Kasım 2011; 19:41:19 >
  • quote:

Şaka bir yana kargoyla işim pek olmadiği için bilemiycem. Merak ediyorum son durumu su parca gelse ya artik :D

Ayrica yarin haftasonu. Hafta sonu calisiyorlar miymis yav?

pazar günü çalışmıyorlar ama c.tesi çalışıyorlar.
    eğer yarında uğraştırırlarsa kargo şubesine gider alırım.
    bugün gelicekti ne güzel neden adamı uğraştırılar ki anlamam
    evde çok merkezi biyerde çok rahat bulabilcekleri bi yer
    çözemiyorum bu tür kurumların yaptıkları işleri gayet resmi bi şirket sonuçta bu.
    bence büyük bi saçmalık
  • Kolay gelsin inşallah başarırsın
  • quote:

quote:

Misafirlerin aras kargoylami yolculuk ediyor?

Arabalarına polisaj yapıyordum, tampon için kullanmam gereken spot ped parçalanmış yenisini sipariş ettim. Aras kargo hem normalde gelmesi gereken gün getiremedi hem de ertesi gün dağıtıma çıktı ama mesai saati içinde yetişemediği için bana gelmedi. Araya bir de hafta sonu girdi. Arabayı da yarı parlak yarı mat bırakamadım. Yeteri kadar tatmin etti mi cevap?

• Şaka yaptım ama yanlış anlaşılmış galiba. Kimsenin kimseye hesap vermesi gerekmiyor. Özür dilerim ...

Edit : Alakalı mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varevolverine -- 11 Kasım 2011; 20:44:33 >
  • Sorun yok arkadaşlar. tabi sizin için

BENİM HALA İPHONE 15 PARÇA ÇEKMECEDE
  • özet geç, ne oldu şimdi hala vidaları mı bekliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

özet geç, ne oldu şimdi hala vidaları mı bekliyorsun

hayır.
    garantiye yollamadım vidalar zedeli olduğu için bulamadımda hiçbiyerde vida.
    vida ile işim kalmadı yani. orjinal 2 yıl garantili lcd + dokunmatik aldım gittigidiyordan buraların ayrıntısı var hemen enayi deme
    bayramdan bi önceki gün sipariş ettim. bugün gelmesi gerekiyordu gelmedi kargonun sorumsuzluğu.
    yarın gelicek, gelmesse gidip şubeden ZORLA alıcam

ve takıcam telefona.
    takarkende video çekicem fakat güzel kameram yok kimseden bulamadım pc nin vga kamerasıyla çekicem ne kadar güzel olursa.
    çok kötü olursada söylicem size koymucam videoyu hiç
    son olarak durumlar böyle ayrıntısı var baya ama özet geçtim

özetin özet geçi: iyi akşamlar

• nerde oturuyosun ben gelip cekeyim
    cayinida icerim

ne diyim kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

nerde oturuyosun ben gelip cekeyim
    cayinida icerim

ne diyim kolay gelsin

eyvallah

aslında kamera vardı arkadaşta alıcaktım. ama kuzenine vermiş kıbrısa götürmüş güzel güzel çekicektim işi bozdu ya

ayrıca nickinden ismini tahmin edecek olursam
    ADAŞIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturelfake -- 11 Kasım 2011; 21:23:06 >

• İlk mesajdan okudum konuyu çok ilgi çekici olmuş ya aksiyon filmi gibi gerçekten sonunu çok merak ediyorum cidden nolucak iphone ekranına kavuşabilecekmi acaba Bu arada benim telefonada mı bi el atsan telefon kapatılınca kendiliğinden açılıyor sanki restart atmış gibi kapalı duramıyor mübarek ama usb ye veya şarja takınca gayette güzel kapalı duruyo sonra kabloyu çıkartınca yine açıyo kendini. Halbuki iki gün önce formatladım telefonu ama hala devam ediyo Sana getirsem yaparmısın benim iphone u da ama bi zarar gelirse sorumlu sensin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaRg -- 12 Kasım 2011; 15:10:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TaRg

İlk mesajdan okudum konuyu çok ilgi çekici olmuş ya aksiyon filmi gibi gerçekten sonunu çok merak ediyorum cidden nolucak iphone ekranına kavuşabilecekmi acaba Bu arada benim telefonada mı bi el atsan telefon kapatılınca kendiliğinden açılıyor sanki restart atmış gibi kapalı duramıyor mübarek ama usb ye veya şarja takınca gayette güzel kapalı duruyo sonra kabloyu çıkartınca yine açıyo kendini. Halbuki iki gün önce formatladım telefonu ama hala devam ediyo Sana getirsem yaparmısın benim iphone u da ama bi zarar gelirse sorumlu sensin

öncelikle teşekkürler.
    birkaç dakika önce bidaha aradım kargoyu. dedim dün gelmesi gerekiyordu ama bugün diye geciktirdiniz ve hala gelmedi son durum ne?
    adamda kuryede şu anda dedi. netten takiptede teslimatta diyor.
    şubeye geliyim dedim getirmicekseniz acil lazım dedim kuryede getiremeyiz şu anda dedi.
    1 saat sonra falan bidaha arıcam sonuç alana kadar. kargoyla bu kadar uğraşıcağım aklıma gelmezdi.

ayrıca sizin telefonunuzda sorun yok sanırım ama olabilir de.
    iphone cihazları kapalı durmaya gelmiyor.
    en azından ben kullanırken bi kaç kere hariç hiççç kapatmadım.
    kapatsanda şarja taksan ya da pc e taksan otomatik açılıyor.
    sorun varsada parçalarla alakalı değildir b. ihtimal
    bana getirirsen tüm riskleri göz önünde bulundurcaksın tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: naturelfake

quote:

İlk mesajdan okudum konuyu çok ilgi çekici olmuş ya aksiyon filmi gibi gerçekten sonunu çok merak ediyorum cidden nolucak iphone ekranına kavuşabilecekmi acaba Bu arada benim telefonada mı bi el atsan telefon kapatılınca kendiliğinden açılıyor sanki restart atmış gibi kapalı duramıyor mübarek ama usb ye veya şarja takınca gayette güzel kapalı duruyo sonra kabloyu çıkartınca yine açıyo kendini. Halbuki iki gün önce formatladım telefonu ama hala devam ediyo Sana getirsem yaparmısın benim iphone u da ama bi zarar gelirse sorumlu sensin

öncelikle teşekkürler.
    birkaç dakika önce bidaha aradım kargoyu. dedim dün gelmesi gerekiyordu ama bugün diye geciktirdiniz ve hala gelmedi son durum ne?
    şubeye geliyim dedim getirmicekseniz acil lazım dedim kuryede getiremeyiz şu anda dedi.
    1 saat sonra falan bidaha arıcam sonuç alana kadar. kargoyla bu kadar uğraşıcağım aklıma gelmezdi.

Yani şuan çok rahatsız etmiyor sorun ama uçağa bindiğimde falan yanıma hostes gelip kapat şu telefonu dediğinde nasıl açıklayabilirsin ki Restore yapmadan önce 10 sn de bir ışığı açılıyordu çok daha kötüydü akşamdan sabaha %70-80 şarjı gidiodu sen düşün Neyseki restore ettim o problemden kurtuldum şimdi akşamdan sabaha %5-7 arası gidiyor en fazla iOS 5.0.1 yükledim bakalım şarjı biraz daha iyi gibi neyse

Arada bir problemin olmadığında bile konu aç şu forumda iki kişiye çok güldüğümü hatırlıyorum biri "apple'ı hackleyen çocuk" diğeri sen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: naturelfake

quote:

öncelikle teşekkürler.

Yani şuan çok rahatsız etmiyor sorun ama uçağa bindiğimde falan yanıma hostes gelip kapat şu telefonu dediğinde nasıl açıklayabilirsin ki Restore yapmadan önce 10 sn de bir ışığı açılıyordu çok daha kötüydü akşamdan sabaha %70-80 şarjı gidiodu sen düşün Neyseki restore ettim o problemden kurtuldum şimdi akşamdan sabaha %5-7 arası gidiyor en fazla iOS 5.0.1 yükledim bakalım şarjı biraz daha iyi gibi neyse

Arada bir problemin olmadığında bile konu aç şu forumda iki kişiye çok güldüğümü hatırlıyorum biri "apple'ı hackleyen çocuk" diğeri sen

evet tabi ki bazı yerlerde sorun yaratabilir.
    sonuçta olmaması gereken birşey var. bu da bir sorundur. herneyse o benim alanıma girmiyor.
    ben daha çok böyle bir telefonun içini rahat bir şekilde full açmaya girişme, dokunmatik kablosunu kopartma, vidaları ortalıktan yok etme gibi yeteneklere sahibim
    senin telefonunda ki sorun ilgi alanım dışında. deseydin ki kulak sensörü çalışmıyor, hemen açardım içini parçalardım hallederdik

ama şöyle bir durum var ki "apple'ı hackleyen çocuk" başlığına bende gülmüştüm baya

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.