Bildirim
Aksiyon Kamerası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
hangi video edit programını kullanıyorsun ? -
quote:
Orijinalden alıntı: haklıolanadam
hangi video edit programını kullanıyorsun ?
Edius -
Ben de sj4000 kullanıyorum. Video kalitesi tatmin ediyir tabi bi gopro değil o ayrı. Tek sorunu mikrofonu. Mikrofon sorununu çözersen ya da çözduysen vloglara başlarsın. Bu arada mikrofon işini çözdüysen bana da haber et
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Burakjanylmz
Ben de sj4000 kullanıyorum. Video kalitesi tatmin ediyir tabi bi gopro değil o ayrı. Tek sorunu mikrofonu. Mikrofon sorununu çözersen ya da çözduysen vloglara başlarsın. Bu arada mikrofon işini çözdüysen bana da haber et
Hocam Vlog denemelerim oldu. Kanaldan bakabilirsiniz. Samsung Galaxy Grand Neo telefonumun, mikrofon özellikli kulaklığını kaskımın içine yerleştiriliyorum. Öyle konuşabiliyorum. Sonrasında ses ve görüntüyü bilgisayarda birleştiriyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X