davet kodumla üye olana 50 tl ödeyebilirim pm lütfen |
Bildirim
davet kodumla üye olana 50 tl ödeyebilirim pm lütfen |
Davet kodumla üye olana 50 tl gönderebilirim. Davet kodum için öm ile ulaşabilirsiniz |
1sametakbas instadan yaz ben daha kayıt olmadim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1sametakbas instadan yaz daha kayıt olmadim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1sametakbas instadan yaz daha kayıt olmadım acill < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ö.m kontrol ediniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmail D. -- 13 Ağustos 2022; 20:41:20 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 13 Ağustos 2022; 20:54:0 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Benim fiziki kart da gelmedi kardeşim üzerinden kaç ay geçti basvurali.Bunlar sanirim sanal kart üzerinden işlem yapsın,sadece interner üzerinden alışveriş yapsınlar diye pek onemsemiyorlar galiba fiziki kartı ki kampanyalar bile genellikle sanal kart için oluyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kodumla üye olana 40 TL ödeme yaparın pm atın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 16 Ağustos 2022; 18:43:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |