Şimdi Ara

Akü 2 yılda biter mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
26.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: manjimaru

Yolda kaldığında akü şarjı beklemek veya akü değiştirmek yerine aracı çalışır vaziyete getiren bir ürün vardı. Galericiler ve bazı elektrikçilerde gördüm küçük bir alet. Bağlayıp marşa bas diyor basıyorsun araç çalışıyor, arabayı stop etmezsen istediğin yere kadar gidiyorsun.
    Aracın farını veya iç ışığını çocuklar açıyor sabah bir bakıyorum akü boşalmış. Araçta bunun haricinde sıkıntı yok, elektrikçi çağırsam; "Abi akü ölmüş" diyip değiştirmeye çalışıyorlar. Takviye de yapmıyor çakallar, gıcık bir durum açıkcası. Halbuki takviye yapsa yolda giderken akü kendi kendine dolacak.
    Bu işi yapan ürün tam olarak nedir acaba? Bulamadım bir türlü.

Bunlar işte hocamhttps://urun.n11.com/tasinabilir-sarj-cihazi/codegen-js-80-12v-aku-takviye-cihazi-powerbank-led-isik-P160695992
    Hatta bazı modellerinde çakmaklıktan da takviye yapmak için aparatı vardı.

• 2012 çıkışlı aracımızın üzerinde hala fabrikanın taktığı akü var.

Fakat eli kulağındadır artık bence , yada şimdi ağzımı açtım ya sabah marş basmaz
  • demekkı mutlu çöp
  • Merhaba, 07.01.19' da 250 Tl'ye Varta 440Ah 12v akü takdırdım.2012 model Skoda Roomster 1.4 16v lpgli aracımın orjinal akü değerleri.Kendi aküsü 2012 yılından beri üzerindeydi.17.01.21 Sabahı araç çalışmadı.Takviye ile Varta bayisine gittim.Abi akü ömrünü tamamlamış bu yeni tip aküler yekpare üretiliyor su ekleyip vb.ömrünü uzatamıyoruz.Garantisi de dolmuş ,yeni akü taktırman lazım.Beni yeni bir Varta akü almam konusunda ikna et dedim, edemedi.Mutlu bana aynı değerde akü için 325 tl.verdi dedim.Abi dikkat et bayat akü takmasınlar dedi.Ben de skt geçmiş aküyü taktın o zama dedim.Varta akü ithalatçısı Karat Güç Şirketine eposta gönderdim.Kullanma ve garanti belgesinde 6502 Sayılı TKHK' na göre garanti 2 yıl, akü ömrü 3 yıl, yazıyor akü skt nedir? Cevaben akü 17.11.17' de üretildi, raf ömrü 2 yıl, skt tarihi geçmeden takılmış, 2 yıl garantisi dolan akü için beir şey yapamıyoruz.Ben de dedim ki evlerdeki elektrikli elektronik ürünler 2 yıl garanti süresi sonunda ömrünü tamamlarsa bütün eşyaların değişmesi gerekirdi.Velhasıl sabah akşam gece 3 defa çalıştırıyorum, şimdilik sorun yok, tavsiyesi olanların paylaşması dileğiyle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5 yil oldu benim. Inci aku 60 amp
  • BÜLBÜL B kullanıcısına yanıt

ben de 2012 model aküm 2019 da bitti.

2019 da 44 ah varta almıştım o kışı zor çıkarttı,

akü servise götürdüm, ölçüm normal çıktı,

aküyü şarj ettiler.

arabanın alarmının sigortasını iptal ettim,

şimdi sorun kalmadı.

1-2 yıl sonra alırsam 54ah - 52ah alırım, 44 zayıf kalıyor.

inci MAXIM A GORILLA 52 Amper 500 (alçak)

inci MAXIM A GORILLA 54 Amper 500

varta Silver Dynamic 554 400 053

• Benim biri 16.ayda bitti,garantiden değiştirdiler o da 9.ayda bitti 24 ay dolduğu icin 9ayda bitmesine rağmen garantiden değiştiremedim bu sefer neden böyle dediğimde yok uzun süre çalışmıyor mu,yok elektrikte sorun var mı vesaire...

Hem de mutlu akü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.