Şimdi Ara

Akülü araba tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yiğenime akülü araba almak istiyorum fakat o kadar geniş bir fiyat aralığı var ki. 200'den 5000'e kadar hatta daha fazlaya bile akülü arabalar var. Yiğenim 2,5 yaşında ve en azından 4-5 yaşına kadar kullanabileceği (hevesi geçmezse inşallah) çok absürt fiyatlar olmadan önerebileceğiniz bir akülü araba var mı?
    http://www.hepsiburada.com/pilsan-kuzzy-6v-akulu-araba-siyah-p-HBV000001WFN6 bu mesela ilk baktığımda güzel geldi fakat yorumlara baktığımda 6V'lık gücü sadece sol arka tekerleğe veriyormuş. Sol arka tekerlek boşa düştüğü anda araba gidemiyor. Çift motorlular varmış sanırım.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• ne dayilar var ya benim dayim bayramda 5 lira vermez aileden yana cok sanssizim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neduun N kullanıcısına yanıt
    Amcayım

Belki ilk yiğenim diye böyle üstüne düşüyorum bilmiyorum. Yaşına rağmen arabalara ilginç bir şekilde ilgili var. Paraya kıyıp, böyle birşey almak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SıradanBirKullanıcı

Amcayım

Belki ilk yiğenim diye böyle üstüne düşüyorum bilmiyorum. Yaşına rağmen arabalara ilginç bir şekilde ilgili var. Paraya kıyıp, böyle birşey almak istiyorum.

Aslinda araba degil de hocam egitici biseylerde dusunebilirsin seninde tahmin ettiğin gibi akulu arabayi birkac yil sonra kullanmayabilir büyüdükçe hemde maddi acidan pahali bisey.Ama egitimsel biseyler dusunursen birkac yillik ömrü olmaz cocuk yasadikca icinde olur.Bahsettigim egitimsel seyde sayilari öğrenelim oyuncagi degil salak salak basiyorlar cocuklar,sarki soyleyerek sayilari söylüyor bir kadin.Egitimsel seylere yogunlas dusun bi sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 12 V OLACAK VEhttps://www.youtube.com/watch?v=SIbNgbNNFVI BU BAĞLANTIDAKİ GİBİ BİR ŞEY ALACAKSIN , ÇOCUK ORTAOKULA KADAR BİNECEK SONRA DA SATARSIN.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Sıfır Araba Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Araç Tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.