< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Akülü araba yüksek amperli akü kullanmak (3. sayfa)
-
-
Merhaba oglumun akulu araci var akusu cabuk bitiyordu 12 v 24 ah jel aku aldim bagladim calisiyor ancak bi sure sonra elektrik kesiyor kontak kapa aç yapinca düzeliyor.Kendini korumaya aliyor diye duşunuyorum birde aku kutup basinda siyah renk bi parça var röle var sanirim onunla alakali olabilirmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aşırı akım kesici galiba o, resmini atar mısınız üzerindekiler okunacak şekilde.
-
15 amper yaziyor ama kullanirken farkettim asfalt duz yolda kapanmiyor cimenlere girince dik yerde zorlaninca kapaniyor.Kapattiktan sonra baktim beyin karti ve kablolar sicakti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bu akım kesici, aldığınızdan beri arabada olan bir parça diye düşünüyorum, doğru mu ?
-
Evet surekli uzerinde olan parça.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çıkartıp atsan kısa vadede sorun çözülecek belki ama 15A sınırını oraya bilinçli koydular.
Motorda kömür bitmesi veya hareketli parçalarda sıkışıklık, eskime vs varsa,
bu sefer de gereğinden fazla akım çekip, aküye, motora, kablolara zarar verebilir.
İlk zamanlarda bu sorun olmadıysa, aracın yürüründe bir sıkışma yaşanıyor sanki :)
-
7 ah akü 2 kg idi. 24 ah jel akü 8 kg arada 6 kg fark var ön tekere yük bindiriyor ve zorluyordur tahminimce bi ön tekerleği ve arka motor bölümunu kontrol edecegim gerekirse gres yag surecegim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X