Şimdi Ara

akustik gitar önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

gitardan müzikten hiç anlamam. Yeğenime gitar hediye etmek istiyorum. maximum 550TL verebilirim.

550TL ye kadar sitelerde yüzlerce gitar var. Fiyat performans düşünerek hangi markanın hangi modelini alsam iyi olur.

yani sırf marka diye malzeme kalitesi iyi olmayan sesi iyi olmayan bişeyde almak istemiyorum.

şöyleki iphone5 yerine s4 almayı tercih ederim. buna göre verebileceğim ücretle alabileceğim ve çalanı mutlu edebilecek akustik gitar hangisidir.

yardımcı olabilirmisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: pose3434

arkadaşlar selam;

gitardan müzikten hiç anlamam. Yeğenime gitar hediye etmek istiyorum. maximum 550TL verebilirim.

550TL ye kadar sitelerde yüzlerce gitar var. Fiyat performans düşünerek hangi markanın hangi modelini alsam iyi olur.

yani sırf marka diye malzeme kalitesi iyi olmayan sesi iyi olmayan bişeyde almak istemiyorum.

şöyleki iphone5 yerine s4 almayı tercih ederim. buna göre verebileceğim ücretle alabileceğim ve çalanı mutlu edebilecek akustik gitar hangisidir.

yardımcı olabilirmisiniz.

550 tlnin çöpe gitmemesi için yazıyorum.Yeğeniniz gitar çalmayı biliyor mu , bilmiyorsa 550 tl başlangıç için uygun miktar değil(fazla yani) Hevesi var mı böyle işlere ? 550 tl tek gitara değil birazını gitara birazını da kursa yatırmanız lazım . Ama burda yeğeninizin yaşı da önemli . 15 yaş civarı ise internetten selim ışık'tan gibi yerlerden öğrenebilir :)

• Biraz biliyor. Hevesi var. 16 yasinda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gitarı denemiştim çok hayran kaldım. Fiyatına göre sesi çok tatmin edici.
    http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=19596&gid=652
    Buyurun videosu :http://www.youtube.com/watch?v=HKhuRKxLO4U
  • Takamine bakabilirsin.
  • Fenderin ve lagın serilerine bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.