Şimdi Ara

akustik performans başarısı olan uygun set arıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: halog

quote:

Orijinalden alıntı: arslanplaza

logitech z-906 veya z 5500 al yanılmazsın

Muzik ve detayda basari hayal olur o sistemlerle.Otomobil basi gibi bisi zaten o iki serin subwooferlari,kuru gurultu.

z5500 den JBl on Beat Extreme e geçmiş biri olarak. z5500 de müzik dinlemenin sadece basstan ibaret olduğunu söyleyebilirim . JBL bu hoparlöründe detayın ve müziğin dibine vurmuş . Harman kardon ürünleri çok başarılı .

Zaten büyük ayıp olur o ürünü logitech setlerle kıyaslarsak. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Muzik ve detayda basari hayal olur o sistemlerle.Otomobil basi gibi bisi zaten o iki serin subwooferlari,kuru gurultu.

z5500 den JBl on Beat Extreme e geçmiş biri olarak. z5500 de müzik dinlemenin sadece basstan ibaret olduğunu söyleyebilirim . JBL bu hoparlöründe detayın ve müziğin dibine vurmuş . Harman kardon ürünleri çok başarılı .

Bende z5500 den harman kardon hkts 11 geçmeyi düşünüyorum acaba nasıl olur amre, senin jbl tam olarak hangisi bakım z5500 den sonra süper gelen sistem ne kadardan başlıyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

quote:

quote:

quote:

Bende z5500 den harman kardon hkts 11 geçmeyi düşünüyorum acaba nasıl olur amre, senin jbl tam olarak hangisi bakım z5500 den sonra süper gelen sistem ne kadardan başlıyor :D

Benim kullandığım sistem değil . Müzik için yapılmış tek hoparlör dock şeklinde ve bluethoot bağlantılı. 20hz-20.000 khz ses aralığına sahip 120 watt hoparlör . Tv ye bağlayarakda kullanıyorum. Müzik konusunda z5500 den üstün . Harman Kardonun bütün ürünleri kaliteli . Fiyatı 1449 TL . Ev kullanımı için ideal . Sesi %-60 ın üzerine çıkartınca evi titretmeye başlıyor . Portatif ürünlere yöneliyor artık piyasa.

http://resim.donanimhaber.com/m_64197397/tm.htm

• Ben biraz daha farklı bir öneride bulunmak istiyorum.
    Bots AV711 labmalı amfi (en son 85$ fiyatı vardı) buna uygun bir çift bookshelf kolon ile iyi bir ses alırsın. Bunlara kaynak olarakta iPhone veya pc kullanabilirsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

quote:

quote:

quote:

Benim kullandığım sistem değil . Müzik için yapılmış tek hoparlör dock şeklinde ve bluethoot bağlantılı. 20hz-20.000 khz ses aralığına sahip 120 watt hoparlör . Tv ye bağlayarakda kullanıyorum. Müzik konusunda z5500 den üstün . Harman Kardonun bütün ürünleri kaliteli . Fiyatı 1449 TL . Ev kullanımı için ideal . Sesi %-60 ın üzerine çıkartınca evi titretmeye başlıyor . Portatif ürünlere yöneliyor artık piyasa.

http://resim.donanimhaber.com/m_64197397/tm.htm

Harman bakıyorum z5500 den sonra nasıl gider bilmiyorum

2.el temiz satan varsa pm atabilir . Hkts serisinden

• quote:

Orijinalden alıntı: c.delen

Ben biraz daha farklı bir öneride bulunmak istiyorum.
    Bots AV711 labmalı amfi (en son 85$ fiyatı vardı) buna uygun bir çift bookshelf kolon ile iyi bir ses alırsın. Bunlara kaynak olarakta iPhone veya pc kullanabilirsin

teklif için teşekkür ederim.
    Bots AV711 baya meth edilmiş. demeniz üzerine inceledim.

peki bu bots AV711'i elimde ki kolonlarla kullansam?
    özelliklerini tekrar yazmak istiyorum
    100watt maksimum girişe sahipler 16cm wofer ve 6cm tweetra sahip cone tipte. 6 ohm bu kolonlar ve 55-20k arası tepki veriyor ve 88db hassiyetli
  • quote:

Orijinalden alıntı: gvenc

quote:

100watt maksimum girişe sahipler 16cm wofer ve 6cm tweetra sahip cone tipte. 6 ohm bu kolonlar ve 55-20k arası tepki veriyor ve 88db hassiyetli

Bence olur. Ama sonuçta kulak meselesi. Ben su an Bots AV 711'i bookshelf kolonlar ile kullanıyorum ve sonuc çok şaşırtıcı.
    Tavsiyem bu ürüne sahip olmanın yararı olacağı yönünde. Mevcut hoparlörlerinizle çalışır, ileride daha iyi hoparlör alarak sistemi güncellersiniz. Kule tipi hoparlörler ile kullanıp yüksek fiyatli amfilerle aynı seviyede(göreceli) ses alınabiliyor.
    Su an sanırım adım elektronik bunu satan yer. Orada eğer ellerinde varsa hoparlör kombinasyonu ile de satış yapıyorlar.

• quote:

quote:

quote:

Bence olur. Ama sonuçta kulak meselesi. Ben su an Bots AV 711'i bookshelf kolonlar ile kullanıyorum ve sonuc çok şaşırtıcı.
    Tavsiyem bu ürüne sahip olmanın yararı olacağı yönünde. Mevcut hoparlörlerinizle çalışır, ileride daha iyi hoparlör alarak sistemi güncellersiniz. Kule tipi hoparlörler ile kullanıp yüksek fiyatli amfilerle aynı seviyede(göreceli) ses alınabiliyor.
    Su an sanırım adım elektronik bunu satan yer. Orada eğer ellerinde varsa hoparlör kombinasyonu ile de satış yapıyorlar.

Bu ürünü bu forumda ilk satın alanlardan biriyim.Ana konuda mesajlarımı görebilirsiniz.Cihaz çok güvenilir bir cihaz değil.Durup dururken bir kanalı yanmıştı cihazımın.Servis sıfır cihaz verdi.Bu ürüne karşı dikkatli olmakta fayda var.

• Bilgi için teşekkürler.
    Ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Hatta 1 tanede ofis için aldım yeni. Herhangi bir sorun çıkmadı şimdiye kadar ama çıkmayacağınında garantisi yok. Yine de firmanın "yenisini" vermesi iyi birsey.

Teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

Bu ürünü bu forumda ilk satın alanlardan biriyim.Ana konuda mesajlarımı görebilirsiniz.Cihaz çok güvenilir bir cihaz değil.Durup dururken bir kanalı yanmıştı cihazımın.Servis sıfır cihaz verdi.Bu ürüne karşı dikkatli olmakta fayda var.

• quote:

quote:

hazır ses sıstemlerınde cok arastırdım z906 yı tek gecerım suan pıyasada satılanlara gore ozellıkle dts dolbydıgtl seslerde super kalıtelı fıyat olarakta baya dusuk suan dun bı arkadas 800tl ye almıs bence cok ıyı bır sıstem...

trueHD DTS vs bunlar bizim derdimz değil konunun olduğu yere bakarsanız stereo sistemler. ;) Ayrıca dediğiniz sistemin 50 tane speaker'ı olsa da bir anlam ifade etmez.

Bizim burada özellikle dikkat ettiğimiz durum ensturman ayrımı sahne yaratımı dengeli ve müzikal bir ses arıyoruz. Mevcut belirttiğiniz sistem yerine oluşturacağınız kule tipli ve bookshelf hoparlörlere sahip iyi bir avr ile oluşturcağınz sistem akustik anlamda dediğinz Z906'ü bırakın sollamayı kaale bile alınmayacaktır.

kardeş akustik performans başarısı olan uygun set arıyorum. 500-600tl civarı fiyat aralıgında diye terimler oldugu için logitech z906 kullanıcısı olarak yani kulaktan dolma ordan burdan duyma değil kullandığım ve memnun kaldığım sistemi size tavsiye ettım 1100tl lardan dustu fıyatları suan 700-800 tl aralıklarında ve THX onayını almıs bu onayı dünyada her ürün alamaz onuda söylemeliyim, aradığınız akustik sesleri 4*4luk alacagınız bır sıstemdır...konunun oldugu yere ıyı bakıyorum stereo sistemler evet bu cihazda stereo + Hoparlörleriniz iki kanal stereo sesi etkileyici bir surround ses deneyimine dönüştürüyor. DTS ile işim yok diyorsunuz JBL OnBeat Xtreme 1450tl fiyatı olan sistemde aac codec varken z906 DTS dahil tüm codec sesleri desteklıyor ıpod baglayabılıyorsunuz bunun gıbı 6 baglantı yapabılıyorsunuz 2tane optık cıkısa sahıp yanı aradıgınız tum ozellıklerın fazlası var ...ayrıca Metalica dinlermisiniz bilmem fakat bluerayını alıp bir konserini dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim imkanınız varsa iki cihazla da kıyaslayın ıkısınde de dınleyın derım.yuksek basstan bahsedılıyo sureklı bu cıhaz ıcın 3d ye alırsanız effect ayarını, her muzık aletının verdıgı sesı alabılırsınız akustıgını ayarlarsınız yanı uyduların seslerınıde ayrı ayrı yukseltıp azaltma ımkanınız var zevkınıze gore. .ben test ederek aldım bu sıstemı vatan bilgisayarda kendı magazalarında bu sıstemı kullanıyorlar satılan dıer sıstemler (kule tipli ve bookshelf hoparlörler) z906 nın yanında sinek vızıltısı kalır yarı seste ...3d seste de gercek bır konser randımanı alırsınız.. JBL OnBeat Xtreme nasıl bir cıhaz oda süpper bir sistem makina resmen ama fiyatı da güzel 1450tl yanı sıze gore degıl bence paranızı basıt bır cıhaza kaptırmadan önce gidin vatan bilgisayara veya benzer bır magazaya ındırımlerı oluyor sureklı dinleyin test edin deneyerek alın yanı magazadakı tum satılanlarıda test edebılırsınız.burda anlatılanlarla cihazın basındakı performanslarda işler cok degısebılıyor, inanın bu böyle kimseyı kızdırmak ıcın yazmıyorum bunları sadece yardımcı olabılmek adına deneyımlerımı paylasmak ıstedım.

ayrıca Sony XB3 müzik setinede sahibim yegenime verdim z906 ile kıyas bile edilemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanplaza -- 13 Ağustos 2012; 22:51:49 >

• eyvallah saygım var düşüncelerinize fikirlerinize.

kulaklar her insanda farklıdır tabiki kimisi derin uzun baslar yüksek tizler sever kimisi daha flat daha dengeli ses ister bu tabiki kişiden kişiye değişen bir durum.

sizi analog sistemlere davet ediyorum :) bir plak dinlemenizi iyi bir Hi-Fi sistemde tavsiye ediyorum eğer yine olmazsa başarılarınızın devamını dilerim. :))

ayrıca sıkı bir 80ler hardrockçıyımdır...

david coverdale dinlemenizi tavsiye ederim flac albümleri internette mevcut.
  • BOTS AV 711 +1

akustik performans arayanları kesinlikle tatmin eder... Ben de böyle bi arayışla yola çıktım, önce bu konuyu buldum, burdan BOTS a yönlendim... Şimdi çok mesudum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baraka77 -- 5 Şubat 2013; 12:08:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.