Siteden alıntı Okumadan once Epica - Solitary Ground bu şarkıyı kesin indirin moda girmek lazım :) site admininden öneriler. ben deilim yanlış olmasın :)
Yeni çağ başlıyor:
quote:
Bir gezgin elinde yolculuk sopasıyla doğan güneşi karşılayarak yeşil bir tepeye tırmanmaktadır.
TANRI VE TANRIÇALARIN BİLE PAYLAŞAMADIĞI BİR DÜNYA
"Ak Vadi'yi arıyorum. Hayattaki tek amacım bu. Bir gün oraya erişeceğim. Bir gün güneş gökyüzünde yükselirken, ak kuleler de benim önümde yükselecek."
OLAĞANÜSTÜ BÜYÜLER
"Kutsal Ateşin Yüce Hizmetkarı! Seni Çağırıyorum!"
MUAZZAM YARATIKLAR
Bir elf ak asasını yere vurur. Büyülü sözler etrafında ateşe dönüşerek onu sarar. Bir anka kuşu tüm güzelliğiyle önünde belirir.
Kudnorlar bir adanın sahilindeki devleri bir bir parçalayarak ilerlerler. Ölen yandaşlarını bile geride bırakırlar.
KARANLIK ZİNDANLAR
Beş kahraman kurukafaların çevrelediği kapıdan örümcek ağlarını yırtarak içeri girerler. Bir Liç, zindanın derinlerindeki siyah bir odada onları kara küresinden izlemektedir...
İMKANSIZ ZAFERLER
Her yeri gardiyanlarla sarılmış bir kalenin hükümdarı, korumalar arasındaki tahtında oturmaktadır. Her birinin arkasında yoktan varolan gölgeler, birkaç saniyede hükümdarı ve korumaları kılıçtan geçirir.
SOĞUK ÖLÜMLER
Siyah pelerinli bir insan adım adım lahite bağladığı kurbanına ilerler, kurbanın merhamet çığlıkları arasında ayin hançerini gırtlağına saplar ve Ölüm Tanrısı'nın devasa heykeli önünde eğilir.
ŞEYTANİ VARLIKLAR
Bir Azael kalkanıyla karşısındaki Ork'un baltasını karşılar. Kılıcını saplayacakken arkasındaki büyük bir iblis tarafından yere fırlatılır. Ork kıpkırmızı gözlerle sırıtır.
NEFES KESEN MACERALAR
Dişi bir Marand, uğursuz yeşil bir ışıkla parlayan tapınakta bir cüceye kara lanetleriyle işkence etmektedir. Tapınakta alışılmamış bir melodi duyulur. Bir Gilis, gölgelerin arasından ortaya çıkarak kristal enstrumanından çıkan parlak ışınları Marand'a gönderir.
YENİ BİR ÇAĞ YÜKSELİYOR
"Kılıçlar kana bulanırken düşman orduları önümüzde eğilecek! Zafer boruları şehrimizde çalarken kızıl şafak önünde bütün dünya adımızı haykıracak! Tüm ordular! Akvadi İçin! İLERİ!"
AKVADİ DÜNYASI - KAHRAMANLAR ÇAĞI
Kullanıcılarımız toplam 41463 mesaj attılar Ortalama Mesaj Sayısı: 115 Toplam 359 kayıtlı kullanıcımız var
2 yıldır sorunsuz devam eden bu site her zaman yeni projelerle karşımıza çıkıyor. Çounuz bu siteyi biliyordur eğer bilmiyorsanız çok şey kacırıyorsunuz. bir sürü dandik rp sitesi war ama akvadi sayesinde biz rpciler hayatta kalıyoruz sizde katılın bu rp ye ve kimin kazanıcaını görün. ortam çok adil! akvadi rpsinde bir çok tanrı var. Çağ yeni başladı kacırmayın derim. Eventler oluyor para kazanıon ex kazanıon seviye atlıyon yenişeyler öğreniyorsun temeli cok sağlam bir site. Rp yaparken eventlerde yaralanabilir ölebilir veya kaçabilirsiniz. karakterinize göre grubunuza ihanet edebilirsiniz... geride kalan grubunuzdan birini kahramanlık yapıp kurtarabilirsiniz... hepinizi bekliyorum... daha ayrıntılı bilgi icinwww.akvadi.com/akvadi başlıklar saklıdır ırkınızı sectikten sonra hangi şehirdeyseniz ona göre o başlıı görüyorsunuz... siteye üye olduktan sonra Akvadi Dünyası'na Giriş başlıını iyice inceleyin hiç birşey atlamayın derim oradaki her başlık oyun icin önem taşıyor.
Bol Rpler...
up!
İdare eder
emin ol buraya yazılan sitelere bin basar ;)
kötü beğenmedim hem üyeyle mesajla alakası olmaz
neini beenmedin ??
akvadi diyince tek rp anlaşılıyor ve içinde binbir tane rp var ve kötü olduğu için kötü
ak vadi tanrıların savasları sonucunda tarafsız kalan tanrıların yarattıı bir şehir iyi sen rpyi bilmeden kotu dion :) helal olsun once bi gir araştır akva di diince aklına gelen önemli deil ;) oyunu bilmeden konusuon arkadaşım :) yanlış bi düşünce... ama saygı duyuyorum benmek zorunda deilsin :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme