Şimdi Ara

akvaryum hobisi hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 teleskop
    1 kılıçkuyruk
    2 melek
    1 köpek balıgı
    2 plati
    1 lepistes
    bi iki tanede adını bilmediğim balık var ben sımdı bıkactane yavru cıklet almak ıstıyorum ama bu balıklarımada kıyamıyorum sızce hangılerı cıkletlerle yasar?kulaktan dolma bılgı degıl yaşanmış tecrube ıstıyorum.

• www.akvaryum.com

Araştırın lütfen.
  • Dostum ben 8 yıl balık besledim.

Ajvaryumcularda karışık halde görebilirsin. Onlar satıyor yenileri geliyor vs. sanada koy bişey olmaz diyenler çıkar.

Yanlızca cichlid türü beslersen çok daha iyi olur. Yoksa biraz büyüdükçe kavgalar başlar.

Ben Prenses Cichlid'lerden epey yavru almıştım. Yumurtalarını ağzında tutuyorlar.

Ama mutlaka Jager marka otomatik kaliteli bir ısıtıcı al üremede çok önemlidir ısı.
  • yanı bu balıklarla cıkletler buyuyunceye kadar bırlıkte yasar dıyosunuz ona gore alcam
  • Arkadaşım , Cıklet almak istiyosan akvaryumdaki diğer balıkları çıkarmalısın. Sanırım bu hobide yenisin. Bnm görüşüm tek tür cıklet veya canlı doğuran besle.

Akvaryumundaki canlıların hepsi farklı göllerden gelen balıklar (bütün göllerin suyu, ph'ı , ısısı vb.. farklıdır) , yakında ölüm haberleri alabilirsin. Akvaryumunun litresini yazarsan ne tür besleyebileceğini söyleyebilirim.
  • arkadaslar evde suan
    1 teleskop
    1 kılıçkuyruk
    2 melek
    1 köpek balıgı
    2 plati
    1 lepistes

Bu balıklar birbirine uygun değil yanlış bir karma olmuş.

Japon balıkları ve teleskop soğuk su sever. Diğer balıkların suyu sıcak sever.

Canlı doğuran balıkların Japonlar ile yaşamamalı. Japon balıklarının kuyruklarını didiklerler.

Melek bu balıklarla hiç olmaz. Oldukça naziktir. Köpek balığının yüzüşüde onu özellikle rahatsız eder.

Olmamış.
  • zaten ben farklı bı akvaryum karması yapmak ıstıyorum valla ıkı aydır sorunsuz yasıolar hepsı...japon yok bı teleskop var sadce onuda cıkartırım ama dıgerlerıne kıyamam 3 - 4 yıldır akvaryumlarla ugrasıyorum ama hıc cıklet beslemedım bende bılıorum ısısını ph vs..ama ıste cesitlilik olmalı tek tur balık sevmıorum.soruma cvp gelmedı bu balıkların yanına 3 4 cıklet yavrusu atsam (sp) sorun olurmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hobi önerisi lazım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: metintutku

zaten ben farklı bı akvaryum karması yapmak ıstıyorum valla ıkı aydır sorunsuz yasıolar hepsı...japon yok bı teleskop var sadce onuda cıkartırım ama dıgerlerıne kıyamam 3 - 4 yıldır akvaryumlarla ugrasıyorum ama hıc cıklet beslemedım bende bılıorum ısısını ph vs..ama ıste cesitlilik olmalı tek tur balık sevmıorum.soruma cvp gelmedı bu balıkların yanına 3 4 cıklet yavrusu atsam (sp) sorun olurmu

Olmaz. Sp veya başka bir cıklet türü canlı doğuranlarını öldürür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.