Şimdi Ara

Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
425
Cevap
1
Favori
10.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mozambik Ligi bu sene çok çekişmeli geçiyor. Şampiyonluk yarışı kızışmış durumda. Ronaldo için sert bir lig. Orada etkili olamaz.

• Ronaldo'yu şişiren Real Madrid kadrosuydu. Madrid sonrası Ronaldo:

1. Ronaldo gelmeden önce 7 sezon üst üste şampiyon olan Juventus Ronaldo ile birlikte 4. oldu ve tüm seri bozuldu.
    2. Ronaldo öncesi Şampiyonlar Ligi gibi bir arenada her sezon ya final ya yarı final oynayan Juventus 3 sezon üst üste basit takımlara daha 2. turda elendi.
    3. Ronaldo gelmeden ligi 2. bitiren MANU Ronaldo gelince 6. oldu. Ronaldo ayrılınca takım yenilmez oldu ve son hızla galibiyetler almaya devam ediyor.
    4. Ronaldo gelmeden önce Al Nassr müthiş bir şekilde ilerliyordu. Ronaldo gelince 4 maçta sadece 1 galibiyet alabildiler ve Ronaldo'nun penaltısız golü yok.
    5. Real Madrid sonrası Ronaldo hiçbir şey kazanamadı ama Real Madrid hem CL'de hem ligde fırtına gibi esiyor.

Gittiği takımları çürüten bir adam: C. Ronaldo.

• Cristiano Ronaldo 38 yaşında!👑

🇪🇺1x UEFA Avrupa Şampiyonası
    🇪🇺1x UEFA Uluslar Ligi
    🇪🇺5x UEFA Şampiyonlar Ligi
    🇪🇺3x UEFA Süper Kupası
    🌍4x FIFA Kulüpler Dünya Kupası
    🇬🇧3x Premier League
    🇬🇧1x FA Cup
    🇬🇧2x İngiltere Lig Kupası
    🇬🇧2x Community Shield
    🇪🇸2x La Liga
    🇪🇸2x Kral Kupası
    🇪🇸2x İspanya Süper Kupası
    🇮🇹2x Serie A
    🇮🇹1x İtalya Kupası
    🇮🇹2x İtalya Süper Kupası
    🇵🇹1x Portekiz Süper Kupası
    ⚽820 Gol
    🅰️250 Asist
    🥇2x Premier Lig MVP
    🥇2x LaLiga MVP
    🥇2x Serie A MVP
    🥇4x UCL MVP
    🎖️Futbol tarihinin en golcü oyuncusu
    ⭐Şampiyonlar Ligi tarihinin en golcü oyuncusu
    🏆Avrupa Şampiyonası tarihinin en golcü oyuncusu
    👑Real Madrid tarihinin en golcü oyuncusu
    🇵🇹Portekiz Milli Takımlar tarihinin en golcü oyuncusu

Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 5 Şubat 2023; 0:57:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sergio RAMOS: Messi gelmiş geçmiş en iyi futbolcu, tarihin en iyisi!..

Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMIwww.goal.com
    Cristiano Ronaldo'nun 10 yıllık takım arkadaşı Ramos, Lionel Messi'ye "Tarihin en iyisi" dedi! | Goal.com
    https://www.goal.com/tr/haber/sergio-ramos-lionel-messi-nin-acisi-sona-erdigi-icin-mutluyum/blt9e1c28866e370ae1
  • Al Nassr taraftarları: Ronaldo bitik!

• Portekiz'e bağlı koca okyanusun ortasında uçsuz bucaksız bir adada 5 Şubat 1985 yılında Cristiano isminde bir bebek doğdu. Gerisini tarih yazdı.

İyiki Doğdun Kral

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al Wehda 0-4 Al Nassr

Cristiano Ronaldo ⚽⚽⚽⚽

CR7 gol kustu adeta böyle devam

• Ne kadar da önemli bir şey. Vay be 4 gol atmış. Bravo. Şu an bununla ilgilenmeliyiz.

• Övmeye gelmedimde halen bitiriciliğinin üst düzey olduğunu bu dandik ligdeki basit maçtan anlayabilirsiniz ritmini bulursa ortalama atacağı gol sayısı bu genel istatistik içinde önemli tabi.

Gol sorunu yaşayan Avrupadaki büyük takımlar bu adamı neden istemez şaka gibi.

• CR7_35 kullanıcısına yanıt

İstemeyen olur mu en az 10 kulüp ilgilenmiştir ama maaş çok yüksek

• CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Avrupa'da tabi ki talibi çoktu ama Avrupa'da 15-20 milyon garanti verirler Arabistan'da 200 milyon alıyor bildiğiniz gibi. Reddetmesi çok zor bir teklif geldi Cristiano'ya. Saygı duymak lazım.

• Messi'nin dünya kupası almasi ve Ronaldo'nun rezil olup Arabistan ligine gitmesi sonucu tartışma bitti ve ben artık sıkılıyorum.

Ronaldoculara artık cevap veresim gelmiyor çünkü tartışma çoktan bitti ve heyecan kalmadı . Messi ezdi geçti .

Futbol bölümünü bırakıyorum . Her şey için teşekkürler. İyi günler .

• -BraveHeart- kullanıcısına yanıt

senelik 200 milyon hangi topçu kazanıyor msela bi adam var sürekli ronaldoyu aşağılıyor ama asgari ücretli çalışan bile bukadar uğraşmaz ronaldoyla

sen klavyede ronaldoyu kötülerken o yorumlara harcadığın zamanı senin 1 yıllık maaşını 1 günde kazanmış oluyor

keşke herkes bana küfür etse aşağılasa ama herkesin 1 aylık maaşını 5 saniyede kazanayım

• Mariano3 kullanıcısına yanıt

Ronaldo'nun paraya çok mu ihtiyacı vardı? Berbat bir kariyer sonu hazırladı kendine. Kim ciddiye alıyor Ronaldo'yu şu an?

• Ronaldonun ülkemizdeki felakete bu kadar tepkisiz kalması hem şaşırttı hem de üzdü. Sosyal medya platformlarında en çok takipçiye sahip olan kişisin, dünyanın en popüler insanlarından birisin para bağışını geçtim 1 destek paylaşımı bile yapsan çok büyük farkındalık oluşturabilirdin. Merih, Ronaldoyla bu konuyu konuşmuş bi destek paylaşımında bulunmasını istemiş ama 10 gün oldu ses seda yok. 10 saniyesini almayacak bir paylaşım için büyük ayıp etti. Türkiyede kendi ülkesi portekizden daha çok seveni vardır.

Hala geç kalmış değil, umuyorum ki yaşanan bu felakete daha fazla tepkisiz kalmaz.

• Bugün bir Ronaldocu Messi'nin Chelsea ve Bayern Münih maçlarındaki istatistiklerini eleştirmiş ve Ronaldo'yu övmüş. İşte bu yüzden artık sıkıldım.

Messi'nin Chelsea performansı Ronaldo'nun Chelsea performansından 2,5 kat daha iyi. Ronaldo vs Chelsea 17 maç 2 gol...Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI 

Messi'nin Bayern'e karşı 7 maçta penaltısız 6 gole katkı sağlamış. Ronaldo ise 8 maçta 9 gole katkı vermiş. Üstelik Ronaldo'nun attığı gollerin geneli boş kale...

Bilgisi zayıf insanlarla tartışmak beni çok yoruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 15 Şubat 2023; 23:10:58 >
  • -BurakBey kullanıcısına yanıt

Ronaldo hakkında o kadar fazla yalan yardım haberi çıkıyordu ki bu depremde de bir sürü haber çıkar diyordum ama onlar bile çıkmadı. Ondan milyon dolarlar yardım bekleyen kesim de vardır ama bir instagram paylaşımı bile yapmaması ilginç.

Bundan sonra da yapmaz, bir sürü farklı şey paylaştı zaten. En son da donunun reklamını yapmış.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.