Bildirim
alacağım beyaz eşya setini yorumlarmısınız?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
hocam dolabı gördünüzmü
şekil olarak bizim kullanım tarzımıza pek uymuyor gibi
bu gardrop tiplerine alışamadım bi türlü
kapaklar küçücük açınca bişey göremiyorsunuz bişey alıp koyamıyorsunuz
35cm kapıdan ne alınabilirki
illa siyah olacaksa normal tek kapı modeline bak bence
ha gördünüz beğendiniz çok kullanışlı geldi size bişey diyemem
forumda hitachi alıp sorun yaşayıp enplusın aylarca uğraştırdığı bir arkadaş vardı
ben servis kalitesined bakarım açıkçası
sonuçta ömürlük cihaz değil hiçbiri -
dolabı görüp beğendik yoksa hiç aklımda yoktu,
serviside sıkıntı olmaz diye umut ediyorum, servis diye yola çıkınca elimiz kolumuz bağlanıyor ya türk markaları yada bosch-simens-profilo almak gerekiyor.
Ankarada yaşadığım içinde biraz avantajlıyım. Fikrim değişmezse yarın alıyorum -
hitachi beyaz eşya sektöründe olan bir marka zaten kaliteli ürünler üretir tam anlamıyla türkiyeye girerse çok markayı geride bırakır.ürünleri son derece kaliteli servislik çok bir durumu olacağını zannetmiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: aserkut
hitachi beyaz eşya sektöründe olan bir marka zaten kaliteli ürünler üretir tam anlamıyla türkiyeye girerse çok markayı geride bırakır.ürünleri son derece kaliteli servislik çok bir durumu olacağını zannetmiyorum.
Hocam kalitesi hakkinda yorum yapamam ama herseyi yapan firma herseyi iyi yapamaz diye dusunuyorum
Samsung ornegi
Adamlar gumledi resmen cogu urunde piyasadan cekiliyorlar yada kayboluyorlar
Suan s6yla gidiyorlar birtek bana gore
Adamlar kamyonda yapiyor hdd te klimada vs
Japonyadaki otelin banyo kabini hitachi markaydi
Adamlar kepcede yapiyor matkapta buzdolabida kuvette
Ne bileyim birseye yogunlasmalari iyi olurdu
Gerci bunlar japon iyisini dusunurler koreliler gibi uyanik degillerdir
Ama bilemiyorum yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Hayırlı olsun, çok güzel seçimler.
Yalnızca buzdolabı pahalı geldi bana biraz. Hitachi kaliteli ve sorunsuz bir marka ama bence 4000TL verilecek bir cihaz da değil.
Önemli olan sizin beğenmeniz elbette, içinize sindiyse ne mutlu. Benim eleştirdiğim ürün değil, fiyatı. Yanlış anlaşılma olmasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yorumlarınız için teşekkürler,
Bencede biraz pahalı ama aldık bakalım
son bir pazarlıkla buzdolabı 4100'e geldi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X