Şimdi Ara

Alacağım Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/masaustu-bilgisayar/casper-cdvti3470g-intel-core-i5-3470-320ghz-8gb-ddr3-500gb-hdd-2gb-nvidia-gt630-win-8/productdetails.aspx?I_ID=62652

Arkadaşlar alacağım bilgisayar bu siz ne dersiniz? Tavsiyelerinizi almadan almayım dedim. İsterseniz burada bana öneride bulunun toplama bilgisayar yapıyım. Açıkcası karar veremedim. Bir oyun canavarı bilgisayar toplama yapınca neredeyse aynı fiyata denk geliyor. Tavsiyelerinizi benden esirgemeyin.

• Hocam yapmayın . Tamam bilgisayarın işlemcisi güzel ona diyecek lafım yok ama anakart, psu, ram, kasa, ekran kartı orta seviyenin biraz daha altında yani o bilgisayarla oyun oynayamazsın. Ama aynı paraya toplayacağın sistemle oynarsın.

FX6300
    4GB 1600MHZ CL9 ram Corsair Vengeance
    Msi 990xa-gd55
    HD 7850 2gb ekran kartı bana sorarsan ya Sapphire yada Asus
    Seagate Barracuda 1TB Hdd 7200RPM
    Corsair 200R 550W kasa

Şu an mobildeyim tam fiyat veremiyorum ama sen bunların fiyatlarını topla vatandan %25 indirime tabi tut fiyat fazla geliyorsa biraz kısarız bazı parçalardan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler deneyeceğim. Kardeş bir de bana 500 GB Harddisk yeter. Gene de sağol. iyi kombinasyon bunu dediğin kombinasyonu almayı planlıyorum. Biraz daha tavsiyelere bakıyım da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homeros42 -- 19 Haziran 2013; 23:06:42 >
  • Yukarıdaki arkadaşın önerisi çok iyi masaüstüne göre.990 chipsetli anakart geleceğe yönelik ucuzlarsa falan fx 9xxx işlemciler takabilirsiniz.
  • tamam bütün tavsiyeleri göz önüne alacağım fakat bu işlerden çok anlamadığım için pek konuşmayacağım. Ancak bir de şunu sormak isterim windows 7 mi iyi windows 8 mi? Bir bilgisayarcıya sorduğumda eğer bilgisaayrın dokunmatik ise windows 8 iyidir. Ancak değilse sistemin de kaliteliyse windows 7 iyi ama biraz düşükse sistemin windows xp idare eder dedi. Siz ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre499

tamam bütün tavsiyeleri göz önüne alacağım fakat bu işlerden çok anlamadığım için pek konuşmayacağım. Ancak bir de şunu sormak isterim windows 7 mi iyi windows 8 mi? Bir bilgisayarcıya sorduğumda eğer bilgisaayrın dokunmatik ise windows 8 iyidir. Ancak değilse sistemin de kaliteliyse windows 7 iyi ama biraz düşükse sistemin windows xp idare eder dedi. Siz ne dersiniz?

fx 6300,gigabyte ds3 veya msi g46, seagate veya toshiba 500 gb hdd 7200 rpm 3.5" ,asgard pure black 382 600 watt kasa,gskill ripjaws 8 gb 1600 mhz ram 4*2, sapphire hd 7870XT Toplamda 1550-1600 olmasi lazim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.