ILGILENEN ARKADASLARIMA BIRKAC SORIM OLUCAK.. 1.SECILI HDD GURULTU YAPARMI 2.SECILI MONITORMU DAHA IYI YOKSA ASUS 22'' 2MS WIDESCREEN'MI DAHA IYI 3.UYUMU NASIL
SAMIMI CEVAPLAR BEKLIYORUM..BU HAFTA ALMAYI DUSUNUYORUM
BU ARADA OVERLOCK TAN ANLAMADIGIM ICIN OVERLOCK OLMICAK VE GENELLIKLE OYUN OYNANICAK.
Ekrankartını 4850 olarakdegiştir derim 8800gt'yi 4850 tokat manyagı,sopa manyagı yaptı
beni bu ekran kartıyla tanıstırdıgın ıcın cok sagol asık oldum :)
quote:
Orjinalden alıntı: jin_paci
Ekrankartını 4850 olarakdegiştir derim 8800gt'yi 4850 tokat manyagı,sopa manyagı yaptı
bir adet bileşeni değiştirdim
8800gt amp yerine------------- Sapphire HD4870 512 MB 256Bit GDDR5 16X almaya karar verdim..
anakart ne seçmeliyim..ekonomik olsun malum ekran kartı ekstra 50dolara patladı..tesekurler
sanırım bu ekran kartımı secılı anakart uyum saglayabılıyor..degısmeme gerek yokmus ama baska onerılere acıgım
anakartı değiştirmede zotac amp serisi cok iyi kartlar fabrika cıkışı hız aşırtımış olarak geliyo normal 8800gt lerden hızlı o model,,,,tabi fiyatıda fazla saphire 4850 bu sisteme çok iyi gider
ILGILENEN ARKADASLARIMA BIRKAC SORIM OLUCAK.. 1.SECILI HDD GURULTU YAPARMI 2.SECILI MONITORMU DAHA IYI YOKSA ASUS 22'' 2MS WIDESCREEN'MI DAHA IYI 3.UYUMU NASIL
SAMIMI CEVAPLAR BEKLIYORUM..BU HAFTA ALMAYI DUSUNUYORUM
1- ehh , Seagate 250gb 410as 3aac kodlu *2 raid 0 2- ikiside analog bildigim kadarıyla , dvi girişli bir monitör düşünün ,, bütçe aşıyorsa asus f/p 3-
hayırlı olsn
bimbaşım cok ayrıntılı olmus tesekurler butcem var 4850 degılde 4870 almayı dusunuyorum 3600mhz
birde DVI cıkısı nedır ne ıse yarar acaba
dvi konusunda benim de pek bilgim var sayılmaz aslında , ama söyle diyeyim analog monitörlerde görüntü analog olarak geliyor , dvi de digital olarak geliyor.. dvi bu nedenle daha net yani ,