quote:Orjinalden alıntı: FriDAY13 *Bebeğinizin altına yapmasını istemiorsanız çevirin üstüne yapsın. *Yarasa çok faydalı bir hayvandır. Öyle olmasa yaramasa derlerdi. *Bu erikson, başka erik yok. *Kadın hakkı yoktur çünkü hakkı erkek ismidir. *En son gülen sen olacaksın. . .çünkü geç anlıyorsun. *Allah'ım kendim için birşey istemiorum. Sadece anneme elma yanaklı sütun bacaklı bal dudaklı bir gelin eyle. *Yerin kulağı vardır, benimde kulağım var. Ben yer miyim ? Yemem! *Tam öğrenmeye başlamıştımki okul bitti. *Selam, ben Aydan Sener - Hadi yaa... Ben de Dünyadan Neil Armstrong *Yes abicim, Türkçe egitime benden de okey!!! *Ilahi Azrail sen adami öldürürsün *Oglumun adini mafya koydum, artik bi mafya babasiyim! *Sen hic sahanda yumurta yedin mi? Evet....Peki deplasmanda yedin mi? *Anasına bak babasından dayak ye =) *Sizde bit şampuanı war mı ? Kirlendi hayvancıklar. *Bazı parazitler bağırsakta yaşar. . .Bağırmasakta. *Taksime cami yapmasınlar; başkasının taksisine yapsınlar *Dün bir Amerikalı gördüm. Abi nasıl İngilizce konuşuyo görecen *Depresyondayım, stres amcam *Asansör bozuktur. En yakın asansör karşı apartmandadır oyun yok can sıkıntısı işte... En çok beğendiklerimi büyütttüm kırmızı ile yazdığımı okuduğumda sandalyeden düştüm
quote:Orjinalden alıntı: Leg10ar @Mac2cryme Muhteşem akıllısın ''''yapmak için aşşalara kdr indiriyon haline acıyorum.böyle insanların ....alayına gider bu süzük