Şimdi Ara

Alan Wake su parlama sorunu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En günceli yüklü driverın fakat sanki oyundan ayarları değiştirsem de nvidia kontrol panelinden ayarları düşürsem de sanki başka bişi oyunun ayarlarını en yüksekte tutuyor gibi.

Alan Wake su parlama sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToXicTy -- 14 Mayıs 2012; 11:46:22 >
  • SORUN ÇÖZÜLDÜ.

Bilgisayarda iki tane grafik kartı var;Nvidia GT630M ve Intel HD Graphics 3000.
    Ben Intel HD için yanlış sürücüleri yüklemişim ve bugün doğru sürücüleri yükleyince suda oluşan parlama sorunu kalktı.Fakat düşük FPS sorunu hala devam ediyor.Düşük FPS'nin nedeni anlaşıldı fakat çözüm bulamıyorum.Sorun Nvidia kontrol panelinden ne kadar alan wake'i "Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi ile çalıştır" desem de, oyun Intel HD ile çalışıyor ve haliyle düşük ayarlarda bile oyuna yetemiyor.Aynı sorun Diablo 3'de de var, o da Intel HD ile çalışıyor.Her türlü öneriyi duymak isterim, çaresiz kaldım çünkü. :(

EDIT:http://forum.donanimhaber.com/m_51422822/tm.htm
    Buradan okuduğuma göre; Combofix optimus dosyalarını sildiği için oyun GPU'ya geçemiyor.Tek çözüm format gibi gözüküyor.Nefret ettim ComboFix'den.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToXicTy -- 23 Mayıs 2012; 12:22:08 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.