Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi 'nde okuyan arkadaşlarım üniversite hakkında ve mümkünse "Bilgisayar Mühendisliği" bölümü hakkında bilgi verebilir mi? Sizce verilen eğitim nasıl? Hocaların kalitesi ne durumda? Alanya nasıl bir yer?
Ayrıca bu üniversiteyi düşünme sebebim İngilizce olmasından dolayı. 160K sıralama için önerebileceğiniz alternatif bir üniversite varsa lütfen söyleyin.
Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler. :)
Bu üniversiteyi kesinlikle önermem. Akademik durumunun hangi düzeyde olduğunu YÖK VAKIF ÜNİVERSİTELERİ RAPORU, 2018 yazıp indirerek görebilirsin. Bence Çankaya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği %25 burslu 'ya girebilirsiniz. Çok iyi bir kadrosu var. Ben mühendislikte %50 burslu okuyorum. Okuldan çok memnunum. Sorularınız olursa cevaplayabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: GülinMert
Bu üniversiteyi kesinlikle önermem. Akademik durumunun hangi düzeyde olduğunu YÖK VAKIF ÜNİVERSİTELERİ RAPORU, 2018 yazıp indirerek görebilirsin. Bence Çankaya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği %25 burslu 'ya girebilirsiniz. Çok iyi bir kadrosu var. Ben mühendislikte %50 burslu okuyorum. Okuldan çok memnunum. Sorularınız olursa cevaplayabilirim.
Tam burs olmadan girme imkanım yok maalesef vakıf üniversitelerine. Sizce bu sıralamaya devlet üniversitesi yazılmaz mı? Bu arada Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi devlet üniversitesi hocam.
Haklısınız Alaaddin Keykubat Üniversitesi devlet üniversitesi ama bilgisayar mühendisliği bölümünde hiç prof veya doç yok. Sıralamanıza 90 binlerdeki üniversitelerden de yer vermenizi öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: GülinMert
Haklısınız Alaaddin Keykubat Üniversitesi devlet üniversitesi ama bilgisayar mühendisliği bölümünde hiç prof veya doç yok. Sıralamanıza 90 binlerdeki üniversitelerden de yer vermenizi öneririm.
Hiç umudum yok ama deneyeceğim şansımı. Teşekkür ederim. :)