Bildirim
Alanya'da tatil için otel pansiyon tavsiyeleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bilgi verecek kimse yok mu yahu? -
Taksim international Obaköy , kesinlikle tavsiye ederim , eksiği yok..
(personel falan değilim , 10 günlük tatilimi orda geçirdim ) -
daha yeni geldim tatilden alanya merkezde sahile bakan makromarkete yakın denize 50 metre güzel biyer odalar klimali sabah kahvaltısı dahil tv günlük kişi başı 20 tl aydoğar otel diye geçiyo tavsiye ederim 4 kişilik odalarıda var -
merkezde crown otel var Bizzat kullandığım ve kaliteli bir yer.. En önemlisi de ekonomik.. Tam bir öğrenci işi ;) -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namaste. -- 21 Temmuz 2009; 4:47:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: yanlızkurt195
daha yeni geldim tatilden alanya merkezde sahile bakan makromarkete yakın denize 50 metre güzel biyer odalar klimali sabah kahvaltısı dahil tv günlük kişi başı 20 tl aydoğar otel diye geçiyo tavsiye ederim 4 kişilik odalarıda var
yukardaki şahsın bahsettiği yerde çalısıyorum. yardımcı olabilirim -
La ne işin var alanya da .git marmarise ,bodruma , poookkkk mu var bu alanya da.5 yıldır burda yaşarım.boş bir yer.denizi deniz değil
havası sıcak mı sıcak.gece uyunmaz.git çeşmeye , alaçatıya....de get olum gelme buralara.şiddetle tavsiyem alaçatı... -
quote:
Orijinalden alıntı: amele
La ne işin var alanya da .git marmarise ,bodruma , poookkkk mu var bu alanya da.5 yıldır burda yaşarım.boş bir yer.denizi deniz değil
havası sıcak mı sıcak.gece uyunmaz.git çeşmeye , alaçatıya....de get olum gelme buralara.şiddetle tavsiyem alaçatı...
Naptın hacım ya turizmi baltaladın resmen -
quote:
Orijinalden alıntı: yakın ve uzak
quote:
Orijinalden alıntı: yanlızkurt195
daha yeni geldim tatilden alanya merkezde sahile bakan makromarkete yakın denize 50 metre güzel biyer odalar klimali sabah kahvaltısı dahil tv günlük kişi başı 20 tl aydoğar otel diye geçiyo tavsiye ederim 4 kişilik odalarıda var
yukardaki şahsın bahsettiği yerde çalısıyorum. yardımcı olabilirim
Bahsettiğiniz otel burası mı ? Otelin herhangi bir sitesini bulamadım.Bu yüzden bilgi de alamadım.
-
Evet arkadaşlar ekim sonuna doğru Alanya'da tavsiye edeceğiniz yakın zamanda gitmiş olup memnun kaldığınız
hesaplı otel varsa yardımcı olun..tatil sitelerine güvenilmiyor
çoğu farklı çıkıyor ayrıca Alanya'da yaşayanlarda yardımcı olursa sevinirim...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X