Şimdi Ara

Alanya Mahmutlar'ı nasıl bilirsiniz arkadaşlar ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
22.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne mahmutlari nede plajini tavsiye etmem 19 yillik Alanyali olarak geleceksen Alanyaya gel kleopatra plajini gör :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

ne mahmutlari nede plajini tavsiye etmem 19 yillik Alanyali olarak geleceksen Alanyaya gel kleopatra plajini gör :)
    +24edition
    içimi kararttın hacı :( oralarda araba falan kiralayamaz mıyız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

+24edition

Alıntıları Göster
    En son 6 yıl önce gitmiştim denizi berbat ama havuzu varsa güzeldir alanya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastObserver

Alıntıları Göster
    Alanya Merkez de 4 bekara ev kiralayabilecek bildiğiniz ya da tanıdığınız biyer var mı peki arkadaşlar çok mu şey istedim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbaattuu

dünyanin en ünlü plajlarindan birine sahip Alanya Kleopatra plaji nasil berbat oluyor :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bbaattuu

dünyanin en ünlü plajlarindan birine sahip Alanya Kleopatra plaji nasil berbat oluyor :)

Alıntıları Göster
    happy eleganceotelde kaldım 3-4 sene önce dalgadan denize girememiştik ayrıca sahilde kayalar vardı
    havuzda geçirmiştik tatilimizi....

• quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

happy eleganceotelde kaldım 3-4 sene önce dalgadan denize girememiştik ayrıca sahilde kayalar vardı
    havuzda geçirmiştik tatilimizi....

Alıntıları Göster
    Ben alanyalıyım ama muratpaşada yaşıyom her sene alanyaya giderim alanyanın denizleri taşlıkdır denizler birden derinleşir bazen 1 metrelik dalgalar oluyo ama Kleopatra plajı çok güzel full küm hiç taş yok denizde sakın

• quote:

+24edition

Araba kiralarsın çarşı tarafında UFO Rent a car biraz dolaşırsan bulursun
  • Orijinalden alıntı: 3yuq

Alanyaya günün her saati otobüs dolmuş bulabilir miyiz peki ?

evet bulursun Alanyada belirli aralıklarla dolmuş geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari

quote:

+24edition

Araba kiralarsın çarşı tarafında UFO Rent a car biraz dolaşırsan bulursun

Alıntıları Göster
    Deniz için Kargıcak tarafına gidersiniz daha temiz. Belediye otobüsü ile yaklaşık 15 dk sürer. Rent a car bolca mevcu.
  • her sene konaklıya gideriz dayimin yanına. denize girmek için de türklere gideriz türkler plajına. denizi birden derinleşmez. plaji da idare eder seviyededir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çift Çekirdekli

Ben alanyalıyım ama muratpaşada yaşıyom her sene alanyaya giderim alanyanın denizleri taşlıkdır denizler birden derinleşir bazen 1 metrelik dalgalar oluyo ama Kleopatra plajı çok güzel full küm hiç taş yok denizde sakın

Denizde yüzen karpuz kabukları ile naylon poşetleri saymazsak tabi.

Sahile laf yok tabi hele de ruslara.

• quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

quote:

Abartma olm karpuz kabuğu yok 2.5lt kola şişesi ve bim poşetleri var ama Kleopatra plajı çok temiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari

quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

quote:

Abartma olm karpuz kabuğu yok 2.5lt kola şişesi ve bim poşetleri var ama Kleopatra plajı çok temiz

Alıntıları Göster
    şişko değilsen , özellikle esmersen , boyunda 1,75 in altında değilse orada Ulaşlar otel var.Git oraya.Rusyadaki dans okullarıyla anlaşmalılar.Hayatın boyunca fotoğrafta bile göremeyeceğin hatunlar görürsün.Bünyemde votkaya dayanır yıkılmam diyosan en az 1 haftada 3 hatun kapatırsın.

Not: Ruslar ortamında votkadan yıkılan erkeği sevmez.Hatunlara yalakalık yapmadan nazik ol.Aşırıya kaçarsan olmaz.Sert erkek severler.Abi tavsiyesidir.Çok dua edersin bana çook.

• quote:

Orijinalden alıntı: appachii

şişko değilsen , özellikle esmersen , boyunda 1,75 in altında değilse orada Ulaşlar otel var.Git oraya.Rusyadaki dans okullarıyla anlaşmalılar.Hayatın boyunca fotoğrafta bile göremeyeceğin hatunlar görürsün.Bünyemde votkaya dayanır yıkılmam diyosan en az 1 haftada 3 hatun kapatırsın.

Not: Ruslar ortamında votkadan yıkılan erkeği sevmez.Hatunlara yalakalık yapmadan nazik ol.Aşırıya kaçarsan olmaz.Sert erkek severler.Abi tavsiyesidir.Çok dua edersin bana çook.

Alıntıları Göster
    Avsallar'da 130 liraya 2+1 ev + araba kiraladık günlük adamdan haber bekliyorum şimdi olursa Mahmutlar yerine Avsallar'a gitcez. İncekum plajını övüyordu herkes oralarda araştırdık tuttuk gibi zaten. Arabamız da olacağından o civardaki her yeri gezmeyi umuyorum.

• quote:

Avsallar'da 130 liraya 2+1 ev + araba kiraladık günlük adamdan haber bekliyorum şimdi olursa Mahmutlar yerine Avsallar'a gitcez. İncekum plajını övüyordu herkes oralarda araştırdık tuttuk gibi zaten. Arabamız da olacağından o civardaki her yeri gezmeyi umuyorum.

avsallar ve civarida güzeldir iyi bir tercih ;)
  • quote:

quote:

avsallar ve civarida güzeldir iyi bir tercih ;)

Alıntıları Göster
    soruları olanlar pm atarsa cevaplarım. alanyalıyım. alanyada yaşıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: reos

soruları olanlar pm atarsa cevaplarım. alanyalıyım. alanyada yaşıyorum

Alıntıları Göster
    Mahmutlardayim Temmuz 15 de ilk defa gidicem, insallah pisman olmam. Turist açisindan pisman olmazsin duyduguma göre, ama deniz ariyorsan gitme. Denizini öven 1 kisi görmedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfanCLK

Mahmutlardayim Temmuz 15 de ilk defa gidicem, insallah pisman olmam. Turist açisindan pisman olmazsin duyduguma göre, ama deniz ariyorsan gitme. Denizini öven 1 kisi görmedim...

Alıntıları Göster
    125 lira cok.
    Mahmutlari tercih edenler genelde fazla para harcamak istemeyen ruslar. O kadar para ödeyeceksen Alanya Merkez'e git.
    Ayrica geceleyin Alanya Merkez'e minibus kalkmiyor ve ya donmuyor, takside 50 tl tutuyor.
    Tek eglence mekani Klas Disco diye bi mekan.
    Rus bulursun diyen arkadas tamamen hakli cunku mahmutlarda bulunan rus insanlar turklerden daha cok fakat sunu da bil bunlar rusyada 10 numara hayati olan egitimli insanlar degil(cogu) o yuzden ruscan yoksa direk unut.
    Kumsallar tamamen tas, deniz mi okyanus mu belli degil 5 metre sonra direk derinlesiyor.
    Not: Bu dediklerim Alanya merkez icin degil Alanya-mahmutlar icin gecerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThisisaNightmare -- 25 Haziran 2011; 19:16:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ThisisaNightmare

125 lira cok.
    Mahmutlari tercih edenler genelde fazla para harcamak istemeyen ruslar. O kadar para ödeyeceksen Alanya Merkez'e git.
    Ayrica geceleyin Alanya Merkez'e minibus kalkmiyor ve ya donmuyor, takside 50 tl tutuyor.
    Tek eglence mekani Klas Disco diye bi mekan.
    Rus bulursun diyen arkadas tamamen hakli cunku mahmutlarda bulunan rus insanlar turklerden daha cok fakat sunu da bil bunlar rusyada 10 numara hayati olan egitimli insanlar degil(cogu) o yuzden ruscan yoksa direk unut.
    Kumsallar tamamen tas, deniz mi okyanus mu belli degil 5 metre sonra direk derinlesiyor.
    Not: Bu dediklerim Alanya merkez icin degil Alanya-mahmutlar icin gecerlidir.

Alıntıları Göster
    @ThisisaNightmare
    Sağolasın kardeşim zaten incekum plajının yanında tuttuk evi yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.