Sizce bu 3 kombiden hangisi alınır. Ev 75+60=135 m2 çatı dubleksi-yer İstanbul...
Kafama esas takılan soru şu Buderus'taki 1 lt boyler ne işe yarar. Yoksa BUDERUS'un yoğuşmalı ama boylersiz GB022-24K (fiyatı 1400 Euro)mu daha uygundur...
Vaillant ecoTEC 286-2 Yeni gelmiş, Almanya'da en çok satılan kombiymiş.
Siz hiç Vitodens i düşündünüzmü? Ne de olamasa... Dünyanın bir numarası... Isı sektöründü... Viessmann...
Buderus GB 022 24 K-yoğuşmalı kombiyi geçen kış kullandım harika bir cihaz sizin eve fazlasıyla yeter diye düşünüyorum hayırlı geceler....
bencede buderus en güzeli teredüt etmene gerek yok
Allah ödeme kolaylıgı versin...İyi günlerde kullanın arkadaşlarım...İyi fiyatlar.....
Manisada oturmaktayım.Evim 165 metre kare bahçeli 4 tarafı açık ara katda oturmaktayım.Doğalgaza geçmek istiyorum.E.C.A dan arkadaşlar gelip keşif yaptılar.12.40 m petek kullanmaktayım.Bana Confeo 28kw kapasiteli hermetik model kombi tavsiye ettiler.Yoğuşmalıya gerek yok dediler.Daha sonra Buderus ve Wiesmann dan keşife geldiler.Onlarda Yoğuşmalı kombi tavsiye ettiler.Şimdi çok kararsız kaldım.Birde vaillantdan bilgi almayı düşünüyorum.Sizin bu konuda tavsiyeniz ne olur.
Manisada oturmaktayım.Evim 165 metre kare bahçeli 4 tarafı açık ara katda oturmaktayım.Doğalgaza geçmek istiyorum.E.C.A dan arkadaşlar gelip keşif yaptılar.12.40 m petek kullanmaktayım.Bana Confeo 28kw kapasiteli hermetik model kombi tavsiye ettiler.Yoğuşmalıya gerek yok dediler.Daha sonra Buderus ve Wiesmann dan keşife geldiler.Onlarda Yoğuşmalı kombi tavsiye ettiler.Vaillant da 28 kw kapasiteli hermetik kombi tavsiye etti.Taşkafa beyin önerisini okudum.Egenin iklim özelliğini bildiği için Ege 45 yorumunu öğrenmek istiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme