Şimdi Ara

Alarko ATAG Q'mu yoksa BUDERUS GB122-24K'mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alarko ATAG Q 38C -yoğuşmalı ve 25Lt boylerli Fiyat 2436 Euro....
    Buderus GB 122 24 K- yoğuşmalı ve 1 lt boylerli.Fiyat 1850 Euro....
    Buderus GB 022 24 K-yoğuşmalı ama bolersiz. Fiyatı 1400 Euro...

Sizce bu 3 kombiden hangisi alınır.
    Ev 75+60=135 m2 çatı dubleksi-yer İstanbul...

Kafama esas takılan soru şu Buderus'taki 1 lt boyler ne işe yarar. Yoksa BUDERUS'un yoğuşmalı ama boylersiz GB022-24K (fiyatı 1400 Euro)mu daha uygundur...

• Vaillant ecoTEC 286-2
    Yeni gelmiş, Almanya'da en çok satılan kombiymiş.
  • Siz hiç Vitodens i düşündünüzmü? Ne de olamasa... Dünyanın bir numarası... Isı sektöründü... Viessmann...
  • Buderus GB 022 24 K-yoğuşmalı kombiyi geçen kış kullandım harika bir cihaz sizin eve fazlasıyla yeter diye düşünüyorum
    hayırlı geceler....
  • bencede buderus en güzeli teredüt etmene gerek yok
  • Allah ödeme kolaylıgı versin...İyi günlerde kullanın arkadaşlarım...İyi fiyatlar.....
  • Manisada oturmaktayım.Evim 165 metre kare bahçeli 4 tarafı açık ara katda oturmaktayım.Doğalgaza geçmek istiyorum.E.C.A dan arkadaşlar gelip keşif yaptılar.12.40 m petek kullanmaktayım.Bana Confeo 28kw kapasiteli hermetik model kombi tavsiye ettiler.Yoğuşmalıya gerek yok dediler.Daha sonra Buderus ve Wiesmann dan keşife geldiler.Onlarda Yoğuşmalı kombi tavsiye ettiler.Şimdi çok kararsız kaldım.Birde vaillantdan bilgi almayı düşünüyorum.Sizin bu konuda tavsiyeniz ne olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eca mı Demirdöküm mü iyidir?
    8 yıl önce açıldı
    Daikin Emura mi Shira Plus mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Manisada oturmaktayım.Evim 165 metre kare bahçeli 4 tarafı açık ara katda oturmaktayım.Doğalgaza geçmek istiyorum.E.C.A dan arkadaşlar gelip keşif yaptılar.12.40 m petek kullanmaktayım.Bana Confeo 28kw kapasiteli hermetik model kombi tavsiye ettiler.Yoğuşmalıya gerek yok dediler.Daha sonra Buderus ve Wiesmann dan keşife geldiler.Onlarda Yoğuşmalı kombi tavsiye ettiler.Vaillant da 28 kw kapasiteli hermetik kombi tavsiye etti.Taşkafa beyin önerisini okudum.Egenin iklim özelliğini bildiği için Ege 45 yorumunu öğrenmek istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.