Şimdi Ara

alarko carrier xpower gold mu toshiba suzumi mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    19 m2 ye 24.000 lik olmaz. Çok büyük gelir. Vereceğin paraya harcayacağın elektriğe yazık ayrıca gürültüden o odada duramazsın. 9.000 lik bilemedin maksimum 12.000 lik al bence.
  • bps B kullanıcısına yanıt
    Merhaba bps,

Klimayı sadece oturma odası için düşünmüyorum. Geceleri kapılar açıkken yatak odamı tam soğutmasa bile en azından serinletsin istiyorum. Carrier ve Toshiba arasında kalmıştım. Toshiba SUZUMI RAS-18-N3KV-TR'yi dün gece sipariş verdim. İlginiz için teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rerus

Merhaba bps,

Klimayı sadece oturma odası için düşünmüyorum. Geceleri kapılar açıkken yatak odamı tam soğutmasa bile en azından serinletsin istiyorum. Carrier ve Toshiba arasında kalmıştım. Toshiba SUZUMI RAS-18-N3KV-TR'yi dün gece sipariş verdim. İlginiz için teşekkürler..

Hayırlı olsun.
    2 ayrı klima alsan çok daha verimli olurdu.
  • interwap kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim interwap. Oturma odasına 12000 btu, yatak odasına da 9000 btu klima alabilirdim ancak eşim klimalı ortamda uyuyamıyor. O yüzden bu klimayı alıp kapıları açık bırakacağım.
  • rerus R kullanıcısına yanıt
    Merhaba klimadan memnunmusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jiyanxes J kullanıcısına yanıt
    Merhaba, klimamızı alalı 2 sene oldu. Bu süreçte başka bir eve taşındık. Tekrar montajını yaptırdım. Hiç bakım yaptırmadım. Buna rağmen ne koku, ne ses ne de herhangi bir arıza verdi. Elektrik tüketimi oldukça ekonomik. Yaz kış kullanıyorum. Özellikle servisi mükemmel iş çıkardı. Eğer düşünürseniz servis sorumlusunun numarasını pm atabilirim. Selamlar..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.