Şimdi Ara

alarm sistemi ve izleme hizmetleri tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. forumda araştırdım, güvenlik sistemlerine ilişkin bir kaç konu buldum fakat güncellikten uzak kaldıklarını düşündüğüm için yeni bir konu olarak giriş yaptım.

sizlerden hırsız alarm sistemleri hakkında tavsiye istiyorum. sadece sistem alıp kendimiz mi monte etmeliyiz yoksa alarm izleme hizmeti veren firmalara mı başvurmalıyız? alarm sistemi veya sistem + izleme merkezi hizmeti satın alan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. ben daha ziyade izleme merkezi hizmeti almayı düşünüyorum. ev istanbulda.

öncelikle kendi araştırmalarım ile aldığım güncel izleme merkezi fiyatları da paylaşmak istiyorum. bunlar hep standart paket olarak 1 siren, 1 panel,1 kapı manyetiği,1 hareket dedektörü dahil fiyatlar (ev 3. katta olduğu için balkon ve pencerelere bişey düşünmedim)

1) pronet: 24 ay taahhütle aylık 40 usd + kdv. 120 usd kurulum ücreti alırız dediler. çok yerde bu firmayı görüyorum ama hem pahalı geldi hem de bi kez elini veren bi daha da kendini kurtaramıyormuş kolay kolay.

2) tepe güvenlik: telefon hattım türk telekom olsaydı 24 ay taahhütlü aylık 49.90 kdv dahil fiyata alacaktım hizmeti. 24 ay sonunda da kurdukları sistem bana ait olacak ve aylık izleme 29,90a düşecekti. fakat telefon hattım ttnet imiş (bu da nasıl bişe anlamadım valla) bu nedenle aylık 60 tl ile 24 ay taahhüt alıyorlar ve 120 tl de kurulum ücreti var. standart pakete ek olarak network modülümüz var dediler ama. alarm sistemleri DSC markaymış, paradox markasına bok attılar biraz.

3) kale güvenlik: kablolu 40 tl+kdv, kablosuz 50 tl+kdv aylık bedel 24 ay taahhüt ile. bu aya özel kampanya ile kurulum ücretsizmiş. alarm sistemleri Paradox marka.

4) kent güvenlik: bunlar ilk iletişim formu ile gönderdiğim mail ile bilgi verin talebime cvp bile vermediler eledim ben de

buna ek olarak da yale premium profesyonel alarm sistemi baktım. kendim takarsam 700 lira civarı fiyata yukardaki standart paketin kablosuzunu edinebiliyorum.

kısacası yukarıdaki 4 firma veya yale arasında kalsaydınız seçiminiz ne olurdu ey ahali? veya başka türlü bir tavsiyeniz olur mu yardımınızı bekliyorum.

selamlar sevgiler

• Aynen dostum bende ariyorum alarm sistemleri forumda hepsi eski yeni alarm sistemleri yok ben aylik odemek istemiyorum caydiriciligi olsun kaliteli ve fiyati uygun olsun var mi ole bisey tavsiye edebilecek bir arkadas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pek kimse sallamadı bu konuyu hocam ben bir forumdaş ile de görüşerek kale güvenlikte karar kıldım galiba. hafta sonu taktırcam kısmetse.

bu arada başka bir fiyat daha almıştım onu da paylaşayım da gelecek nesillere kaynak olsun

5) mgs güvenlik: utc marka alarm sistemi standart paket satın almak isterseniz kurulum dahil 360 usd + kdv, aylık izleme hizmeti 20 tl+ kdv. satın almam sadece kiralarım derseniz aynı sistem için aylık 45 tl+kdv hizmet bedeli, 100 tl kurulum.
  • Merhabalar;
    Merkezi Güvenlik Sistemleri A.Ş. temsilcisiyim. Türkiye'nin ilk alarm firması olan MGS 28 yıllık tecrübesiyle 10 binden fazla kurumsal ve bireysel abonesiyle siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Kiralık ve satılık olarak HIRSIZLIK, YANGIN, GAZ KAÇAĞI alarm sistemleri, kapalı devre kamera sistemleri(CCTV) ile güvenliğiniz için her hizmeti uygun fiyatlar ve kaliteli hizmetle sağlıyoruz. Sorularınız, abonelik, keşif ve fiyat teklifi için gkabaci@mgs.com.tr adresinden ve 0212 355 5000 numaralı telefon ile iletişime geçebilirsiniz.

Süleyman Gökberk Kabacı
    Merkezi Güvenlik Sistemleri A.Ş.
     alarm sistemi ve izleme hizmetleri tavsiyesi

• slm hocam taktirmadiysaniz. Kiralama yerine satin alma yapiniz. 500-600tl anahtar teslim + Izleme ucreti yillik 150tl ye yardimci olacak bolgenize yakin firma yonlendirebilirim. Panel markasini siz secersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mchi

slm hocam taktirmadiysaniz. Kiralama yerine satin alma yapiniz. 500-600tl anahtar teslim + Izleme ucreti yillik 150tl ye yardimci olacak bolgenize yakin firma yonlendirebilirim. Panel markasini siz secersiniz.

Bahsettiginiz firmalari yazar misiniz? 10-15 gun icinde ihtiyacim olacak.
    Simdiden tesekkur ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ev sinema sistemi için tavsiye
    3 yıl önce açıldı
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.