siz beni tanıonuzmu ssüper bi warriorumdur merak ettim kendimi tanıyan varmı gibi baslıklarda olabilir
KARDEŞ O WARIOR BEN SATTIM YİĞENİNDE HATTA FORUMA AÇMIŞDIM BABASI İLE GELDİ ALDI.BİR DE O WARIOR KİMSE TEK ATAMAZ ONU BİLİN AMA ALAN KİŞİ FAZLA OYNAMAYI BİLMİYOR
önceki konuda tanıyan varmı diye sormuşsun burda da kuzenim diyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: yellowboyy
Ark. Konuyu Yanlış Açtı Büyük İht Başlıklar Şunlardan Biri Olucaktı..
1- Reklam Yapıyorum Gelin Görün Mutlu Olayım . . .
2- Alay1naGider ' Andream King Tanıyan War Mı ?
3- Manes ' iN En İyileri ? Liste Başı Alay1naGider
4- Alay1naGider Kral WARRİOR Beni Tanıyan Var Mı ?
Ws. Ws. Ws....
Seç Birini Ve Başlık Yap . . .
+1905
Reklam Kokan hareketler bunlar Mayk...Kaybol be Velet...
Alayınagider die bir warior varmış ne dememizi bekliorsunki ooo harika bir warior ardreamda alamadığı adam yok falanmı ? Yada Oo adamda +9 raptor felan var çok mükemmel combo yapıyor surda su videosu burda bu videosu var felanmı diyelim..
arkadasın dedigi gibi
EmRr35: Düşüncesine Göre Alay1nagider==>0000000
ama sadece kendi düsüncesine göre bize göre ise reklamını yapmaya çalışan zavallı..
komik
vs de ölüceğini anlıyınca leg cut vurup kaçan eziq bi arkadaşımız o kadar ..
HoIyDaggeR ...
quote:
Orjinalden alıntı: brszkn
manesde orta seviyede ardream warrior
buyuk ihtimalle konuyu açanın kendisi.
artizlik yapıcak
buzhokeyi cocuk iste char almis hava atiyor bari ben ss atayim
not: buzhokeyi benim kuzen deildir.
Ezik Warrior... Hele Areste ise multi Ezik bir Warrior. Ares Ardreamda +8 raptoru olmayana Warrior Denmezz...
quote:
Orjinalden alıntı: el_HASAN_
Ezik Warrior... Hele Areste ise multi Ezik bir Warrior. Ares Ardreamda +8 raptoru olmayana Warrior Denmezz...
pardon ama eziq demek sana dusmez. bu arada server Manes. char satildi bundan sonra vsde olecegimizi anladigimiz zaman leg cut atip kacmayiz. Cypherda RevidaL i bilenler bilir. asasindim ama hic bir zaman vsden kacmadim. 25npnin lafini yapacak deilim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme