Anladım. Bugün kuryeye verildi diye bilgi mesajı geldi. Teşekkür ederim hocam. |
Albaraka World'den İlk Defa Kart Alanlara 5000₺ World Puan (20. sayfa)

-
-
sitesinde bu kampanya gözükmüyor?
-
Gözüküyor.quote:
Orijinalden alıntı: barikat2005sitesinde bu kampanya gözükmüyor?
www.albaraka.com.tr
Harcamalarınızın Yarısı Albaraka’dan! | Albaraka Türkhttps://www.albaraka.com.tr/tr/kampanyalar/detay/harcamalarinizin-yarisi-albarakadan-1#
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
sitede bulamamıştım teşekkürler.
-
Özelden paylaştım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
8200 limit verdi neyse 4 bin alacağız artık:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Harca, borç öde,devam etquote:
Orijinalden alıntı: halilcc8200 limit verdi neyse 4 bin alacağız artık:)
Kart PTT ile mi geliyor
Kuryenet
İnternette falan world puanlar harcanamıyor puan harcada bile harcayamadım galiba fiziksel harcamalarda kullanılıyormuş...İnternette harcayabilen varsa yazsında öğrenelim belli başlı e ticaret sitelerinde de denedim puanlar falan görünmüyor...
-
Konuyu gezerseniz çok kez yazıldı kullanılan yerler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kraly61 -- 3 Nisan 2025; 19:27:57 >
n11 denmiş 1 kişide puanlar görünmüş bende dahil çoğu kişide çıkmadı...Puan harca uygulamasında kullanabilen oldu mu ben kullanamadım puanlar göründü öde dediğimde hata penceresi geldi banka reddetti kartınızın internete açık ve limitlerinizin yeterliliğini kontrol edin diye kontrol ettiğimde açık ve limit yeterliydi...İnternette herhangi bir harcamada kullanabilen varsa yazması mümkün mü değerlendirelim yoksa fiziki harcamada parça parça kullanılacağız..
-
Ben hem puan harcada hem n11 de kullandım
N11 de kart noyu bi kaç kez tekrar yazın bazen görüyor bazen görmüyor
Puan harcada 4 bine yakın puan kullandım. İstanbulkart yükleme yaptım. Ancak ara ara puan görünmüyor 1 2 saat bekleyerek parça parca kullandım.
sağolun arkadaşlar tekrar tekrar denemem lazım o zaman..
-
29-30-31 martta harcama yapıp,puanları gelen var mı ?
Hocam 29 martta hesap açıp, kredi kartı başvurusu yapmıştım. Aynı gün içerisinde kartım onaylanmıştı. Ertesi günde (30 mart) kampanyaya uygulama üzerinden katılım sağladım. Ancak şuanda uygulamaya girdiğimde ne aktif kampanyalarda, ne katıldığım kampanyalarda ne de süresi bitmiş kampanyalarda katılmış olduğum kampanya gözükmüyor. Bu neden olabilir sizce ? Kartıda kuryeye vermişler muhtemelen birkaç güne elimde olur. Bizim 5.000 TL world puan işi yalanmı oldu acaba.
Yok hocam sorun olmaz. Bayrama denk geldiği için uygulama ve kampanyalar güncellenmedi muhtemelen. 30.04 e kadar harcama yapıp alırsınquote:
Orijinalden alıntı: Bevkon
Hocam 29 martta hesap açıp, kredi kartı başvurusu yapmıştım. Aynı gün içerisinde kartım onaylanmıştı. Ertesi günde (30 mart) kampanyaya uygulama üzerinden katılım sağladım. Ancak şuanda uygulamaya girdiğimde ne aktif kampanyalarda, ne katıldığım kampanyalarda ne de süresi bitmiş kampanyalarda katılmış olduğum kampanya gözükmüyor. Bu neden olabilir sizce ? Kartıda kuryeye vermişler muhtemelen birkaç güne elimde olur. Bizim 5.000 TL world puan işi yalanmı oldu acaba.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X