Artık boşa emek harcamak boşa vakit kaybetmek yok! 1 Ay sürmeyen serverlerden kurtulma vakti! AlbayrakMetin2 Geldi! +150 Online ile 2.haftasına girdik ve tek bir kişi olsa bile durmadan devam edeceğiz! Emeğinizin güvencesiyiz ve bunu gösteriyoruz..Emeğiniz Emanetimizdir!
Oyun Özelliklerimizi inceleyebilirsiniz! ▪ 30-120 (Orta Emek) Editsiz Server ▪ Her hafta EP ödüllü Lonca ve VS Turnuvaları ▪ Her Hafta Turnuvalar ve Büyük Ödüller ▪ +85 Metinlerden Zehir Kılıcı ve 50 Lv Kemerleri ▪ 50 Lv Kemerleri 103 Lv kemerlerine dönüşür ▪ 103 Lv Kemerler Mavi Ejderha,Nemere ve Razadordan düşer ▪ Her Metinden Ruh Taşı ve İnciler ▪ Karakter Kilit Sistemi ▪ 5 Envanter Sistemi ▪ Tek Tık Biyolog Sistemi ▪ Boss Sıralama Sistemi ▪ Grand Master Skil Başlangıcı ▪ %100 Hile Engeli ▪ Exp,Yang,İtem Drop %250 ▪ OX Mapında Görünmezlik ▪ Hızlı Hesap Kayıt Sistemi ▪ Simyasız Orta Emek WS'lik Server ▪ Official Kuşak ve Kemer Sistemi ▪ Lonca Toplantı Sistemi ▪ Official Kostüm ve Pet Sistemi ▪ 2 CH Ejder Sistemi (CaptChat) ▪ Seviyeli Pet Geliştirme Sistemi ▪ Sabit Efsun Oranları ▪ Yeni Silah Kostümleri ▪ Toplu Grup Kutsama Sistemi ▪ Toplu Eşya Silme Sistemi ▪ Yeni Beta Zırhlar ▪ Hızlı Kanal Değiştirme ▪ Sınırsız Pelerin ve İksirler ▪ Şifreli Razador ve Kristal Oda
WP Destek:(+90)544-468-0347 Mail Destek:info@albayrakmetin2.com Facebook:facebook.com/albayrakmetin2com İnstagram:instagram.com/albayrakmetin2com AlbayrakMetin2 Wiki:wiki.albayrakmetin2.com AlbayrakMetin2 Tanıtım:albayrakmetin2.com/tanitim TurkMMO Sabit Konumuz:https://forum.turkmmo.com/konu/3633771-albayrakmetin2-30-120-editsiz-orta-emek-server/
ve Daha Fazlasıwww.albayrakmetin2.com/tanitim/ adresinde Genel özelliklerine değindiğimiz oyunumuzun ayrıntılı tanıtımına sitemizden ulaşabilirsiniz. Emeğiniz En Büyük Emanetizdir! Hepinizi aramıza bekliyoruz. Site:www.albayrakmetin2.com Tanıtım:www.albayrakmetin2.com/tanitim Kayıt Ol:www.albayrakmetin2.com/kaydol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme