Şimdi Ara

Albea 1.3 - Clio 1.5 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • clio 1.5 alın seri guzel araç ben seviorm clioları albea cok tipsiz clio yne daha tipli oturaklı.

ama bence seat cordoba 1.4 tdı lar vardı yanlımıosam 3 slindir onlara bakın yakıtı ve donanımı cok ii
  • 2.5 ay önce araç almaya niyet etmiştim, çevremdeki herkesin farklı yorumlar yapması üzerine kafam bulanıp almıyorum demiştim :) Yavaş yavaş zorunluluk olmaya başlıyor, bakalım tekrar niyetlendik.

Evet, forumdakiler çoğunluk Albea diyor. Albea ikinci elde sıkıntılı oluyor da diyorlar. Burada kimse Albea ve Clio'nun ikinci eli konusunda yorum yapmadı. Gerçi alıp satıcak mısın deseniz Allah izin verirse en az 2-3 sene kullanmayı düşünüyorum. İki araca sahip/kullanan arkadaşlarla birebir oturdum konuştum. Herkes farklı cevap versede Clio daha ağır basıyor.

Artık şu karara vardım, gidicen alıcan En azından ilk araç için çok araştırınca sonuç çıkmıyor, yeter deyip almıyorum diyorsun. Beğenip alıcaksın memnun kalmazsan, biraz kullanıp satacaksın. Nasılsa araç temiz olduktan sonra biraz zararla da olsa elinden çıkarırsın. Araba olayında herkesin arayışı farklı, bu yüzden cevaplarda farklı oluyor. Sonuç olarak iki araç içinde araştırmaya devam ediyorum ama dediğim gibi şuan Clio daha ağır basıyor. Olmazsa bu model araç kiralayıp en azından bir gün deneyeceğim Gerçi aynı sonucu vermez ama en azından elimde kendime göre değerlendirecek birşeyler olur. Bu yol daha mantıklı sanırım. Ne diyorsunuz ?

NOT: Araba almak isteyen ama karar veremeyen bir kişilik örneğidir, üstüne gitmeyiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ossyle -- 26 Şubat 2010; 16:34:29 >

• ya banada pug 106 alıcam alma dien cok var da ne var o paraya yanii. tek kapı spor arac ne var

arabayı sevmek onemli içine oturup bi elektrik almak burdan konu acmakla olmuo maalesef gidip gezip deniceksiniz kendinizin istedigini seciceksnz:D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.