Şimdi Ara

Albea ses problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.. arabamın ön konsolundan sürekli ses geliyor. Sanki taş kaçmış gibi..ilk başlarda hava yastığından geldiğini düşünüyordum ancak ses arttı gibi sanki. 20.000 bakımında serviste inceleteceğim ancak, daha önce böyle bir problemle karşılaşan varmı? servise de pek güvenmiyorum doğrusu, ön konsolu dağıtıp aynı şekilde toplamaları bile mucize geliyo bana, buyüzden ne yapacağıma karar veremedim.. bu arada araç 2011 albea premio plus m.jet

• önerisi yada fikri olan yokmu yaw:)
  • quote:

önerisi yada fikri olan yokmu yaw:)

Arkadaşım o dediğin ses büyük bir ihtimal yolcu airbagın altındaki çıtadan kaynaklanıyor..( eğer ses yolcu airbagın oradan geliyor ise )

ses yaptığı anda o çıtayı elinizle itin.. ses kesilecektir

bir deneyin
  • haklısın ilk başta ordandı ve çıtayı ittiğim anda ses kesiliyordu fakat şimdi daha derinden geliyor. anlamadım gitti bu işi:))
  • O zaman servise danışın...
  • Sorunu hallettin mi arkadaşım?

Benim yaşadığım bir tecrübeyi aktarayım; belki yardımcı olabilirim sana yada başka sorun yaşayan kişilere

benim aracımda da bozuk para şıkırtısı gibi bir ses geliyordu. Serviste yapılan müdahalalere rağmen sorun giderilemedi. Uzun bir süre incelemelerimden sonra aracın dikiz aynası ile OGS cihazının birbirine çarparak çıkardığı sesten kaynaklanan bir sorun olduğunu tespit ettik.
    Bilgilerinize
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DSG şanzıman ses sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.