Şimdi Ara

Albikitap.com Açılmıştır! - DH'LİLERE ÖZEL KAMPANYALAR SÜRECEK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
19
Favori
13.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Siteyi "bir kitap sitesinden bekledikleriniz" konusundan bu yana büyük bir merakla bekliyorum, öncelikle güzel bir iş başarmışsınız sizi tebrik ederim umarım işiniz rast gider. İlk siparişimi verdim 45 lira değerinde iki kitap. Kitap fiyatları oldukça uygun (gördüğüm kadarıyla kitapyurdu'yla aynı ve bu beklentimin üzerinde bir ucuzluk) sitenin kendisi de mobilde süper olmasada bilgisayarda oldukça iyi. Fakat alışveriş esnasında bir alıcı olarak beni rahatsız eden bazı şeylerle karşılaştım bunları belirtmek isterim.

Siteden almak istediğim bilgiler sitede mevcut fakat sanki en göz önünde olması gereken şeyler özellikle saklanmış gibi. Örneğin kargo süresi. Şuanda bunu öğrenmek için sitenin en altındaki "Yardım ve Siparişler Hk." bölümüne girip oradan bakmamız gerekiyor. Oysaki kullanıcının bunu araması değil, kitap siparişine girdiği anda karşısına çıkması gerekiyor. [Tahmini kargo teslim süresini 1-3 gün demişsiniz, 1-3 iş günü diye düzeltirseniz daha iyi olur]

Daha sonra siparişimin ne durumda olduğunu öğrenmek istediğim zaman "Hesabım" bölümünden "Sipariş Geçmişim" kısmına girmemiz gerekiyor. Bundan ziyade ana ekranda bir yerde "Sipariş Takibi" bölümü olsa daha iyi olur. Bu şekilde insan site benden birşeyler gizlemek istiyor gibi hissediyor. Siz tam tersine kullanıcının gözüne gözüne sokmalısınız ki insanlar birşeyler gizlediğinizi düşünmesin. Örneğin 1-3 iş günü kargo için normal bir süre ama ben siparişi verirken kaç günde geliceğini bilmediğimden [bunu yazan kısmı daha sonra buldum] rahatsız oldum. Açıkçası konuyu forumda görmesem rastgele bir site olsa bu kadar uğraşıp aramaz, diğer sitelere yönlenirdim. Örnek olsun diye D&R ve sizin sitenizdeki sipariş takibi kısmının SS'lerini koyuyorum demek istediğimi daha iyi anlatmak için. Orada herşey koca koca yazarken sizin sitenizde normal-ufak puntolarla yazılı ve bulunması çokta kolay olmayan bir yerde.

Bu söylediğim size saçma gelebilir belki ama bunlar kullanıcının bilinçaltında yer edip siteye güvenini sarsan şeyler.

Ha birde belirtmek isterim ki cep telefonuma yollamış olduğunuz takip kodu aras kargoya göre "geçersiz" sorun sizden mi aras kargodan mı kaynaklanıyor bilemiyorum fakat siteye kodu girdiğimde girdiğiniz kod geçersiz diyor. Bilginiz olsun.

Sitenizi bütün arkadaşlarıma tavsiye ettim, az çok kitap okuyan ve okuduklarını internetten sipariş eden bir çevrem var. Umarım bir faydam dokunur. Bütün eleştirilerim yapıcıdır, nedenini bilmemekle beraber bu siteyi çok sahiplendim ve iyi yerlere gelmesini istiyorum. Bu kadar uğraşıp yazmam da bu yüzdendir. Kitap alan insan sayısının az olması, bunu internetten yapan insan sayısının daha da az olması, kredi kartı bilgilerini ilk defa gördüğü bir siteye vericek insan sayısının çok çok daha az olması işinizi oldukça zorlaştırıyor. Ama ben inanıyorumki iyi yerlere gelicek ve bu sektörde yer ediniceksiniz.

Zannediyorum bugün içinde siparişim gelir, geldiğinde paketleme kalitesiyle ilgili de bir mesaj yazarım.

Bu D&R ın sipariş takip bölümü

Albikitap.com Açılmıştır! - DH'LİLERE ÖZEL KAMPANYALAR SÜRECEK

Bu da sizin geçmiş siparişlerim bölümünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskidhci -- 8 Temmuz 2015; 6:08:44 >

• Merhaba, dediklerinizi kesinlikle dikkate alacagiz, simdilik hemen cevap vereyim bazi sorulara sonra bu mesaji editler daha detayli yazarim. Kargo suresi yazmamamizin sebebi daha her sey yerli yerine oturmadigindandir. Daha once yazdigim gibi reklam kampanyamiza baslamadik bile, sadece dh ustunden yurutuyoruz islerimizi. Ileride butun o bilgi veren kisimlar guncellenecek.
    Siparis takibi kismi ise aras kargo entegrasyonuyla alakali bir sey, o konuda gorusmelerimiz suruyor, kisa sure icinde otomatik takip kodu verip kargo takibini kolaylastiracagiz.
    Dediklerinizde cok haklisiniz, bu tarz bigi veren duzenlemeleri bu hafta icinde yapacagiz.
    Umariz paketlemeden ve hediyelerimizden memnun kalirsiniz.
    Iyi okumalar.
    Not: Aras kargo takip numarasiyla bizzat ilgilenecegim, bize gonderilen mesajda bu numara yaziyordu, karisiklik olmus sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun.Allah hayırlı kazançlar versin.Okumak istediğim kitaplar vardı.Hemen sipariş verdim.Kapıda ödeme olması çok iyi oldu. :)
  • Hayırlı olsun, sitede gerçekten güzel indirimler var yer imlerimde şu an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar, keyifli okumalar.
  • Kampanya guzel, enpara'nin kitap kampanyası bittikten sonra sizden de kitap almak isterim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederiz, her zaman bekleriz.
    İyi geceler.
  • İki kitap alacaktım, biri sitenizde yoktu (Stephen King-Sadist) diğeriyse %10'la birlikte Kitapyurdu fiyatına geliyordu. Bu sefer burdan almadım ama yine de kitap alacağım zaman bu siteye de bakmaya devam edeceğim.
  • Soğuk Espri kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Stephen King-Sadist kitabının normalde veri tabanımızda olması gerekiyordu, az önce tekrar ekledik.Bildirdiğiniz için teşekkür ederiz.

http://www.albikitap.com/stephen-king-sadist.html
  • Harry Potter serisinide set olarak eklerseniz iyi olacağını düşünüyorum
  • Sitenizden ilk siparişimi verdim, kitaplar dün elime ulaştı. Daha önce de söylediğim gibi bir bilgilendirme yazısı yazıp insanların bir fikir sahibi olması için bu mesajı atıyorum. Kargo süresiyle başlamak gerekirse kargo 4 iş gününde elime ulaştı. Evet bu çok uzun bir süre ama daha yeni bir site olduğu için görmezden gelinebilir. Stoktaki kitap sayısı ve kargo şirketiyle olan iletişim arttıkça süre normale dönecektir. Kargoyu açtığımda ise şok oldum. Kitaplarım adeta bir bardak takımıymışta kırılabilirmiş gibi itinayla sarılmış ve kutulanmıştı. Daha önceki kitap siparişlerimde görmediğim bir dikkat ve özen gördüm. Kitaplarımı açtığımda ise daha büyük bir şokla karşılaştım. Açıkçası hediye olarak bir ayraç bekliyordum.

Fakat paketi açtığımda 6 tane ayraç + bir kahve + bir hediye kitap gördüm.

Bunu arkadaşlara anlattığımda kaç yüz liralık alışveriş yaptın dediler. Oysaki ben sadece normalden çok daha ucuza 2 tane kitap sipariş etmiştim. Fakat hediyeler olmasaydı bile kitaplarımın çok güzel paketlenmiş olması, en ufak bir ezilme dahi olmaması benim gönlümü kazanmaları için yeterliydi. İçiniz rahat bir şekilde alışverişinizi yapabilirsiniz. Alışveriş süresinde ve sonrasında benimle özel olarak ilgilendikleri ve durumu sordukları için ayrıca teşekkür ediyorum. Umarım iyi yerlere gelirsiniz.

• Bu tutumlarından dolayı site sahiplerini tebrik ederim.

Babil.com'dan yaptığım alışverişlerde kitabım yırtılmış ve birçoğu zarar görmüştü. Bu konuda şikayet ettiğim için Babil.com'un sahibi Twitter hesabından engelledi. Eleştirileri değerlendirip daha iyi olmak yerine zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorlar.
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bir şirket ne kadar büyük olursa olsun müşteri memnuniyetine önem vermedikçe kaybetmeye mahkumdur. Geçen mesajlarımda eleştirdiğim noktalara kızmak yerine dikkate almış ve sitelerinde bu yönde değişiklik yapmış olmaları, sitelerine girdiğimde bu değiştirilen kısımları görmek tebessüm etmeme neden oldu. Daha şimdiden bütün çevreme tavsiye etmeye başladım. Bu şekilde devam ettikleri sürece başarmamaları için hiçbir neden yok bence.
  • Enpara kampanyası olmasa belki de hiç uğramazdım. Kampanya bittikten sonra hala bu şekilde devam ederlerse Albikitap.com'dan da alışveriş yapabilirim.
  • Detaylı bilgilendirmeniz için teşekkürler. Paketleme ve hediyeler gerçekten çok hoş umarım sitenin bu kaliteli tutumu sürekli olur ve bizde tercihimizi buradan yana kullanırız Fiyat politikaları şu an çok uygun ve tercih edilesi
  • Bilgilendirme yazınız için çok teşekkür ederiz.Daha öncede @alicho'nun belirttiği gibi paketleme konusunda çok iddialıyız ve bu titizliğimizi her daim sürdürmeye devam edeceğiz, şüpheniz olmasın.

Kargo konusunda da; stoktaki kitaplarımız arttıkça ve kargo firmamız ile bağımızı güçlendirdikçe teslimat süresinin minimum seviyeye ineceğini söyleyebiliriz.Bizi tercih ettiğiniz için tekrar teşekkür ediyoruz, keyifli okumalar.
  • Hayırlı olsun önemli bir iş yapıyorsunuz gerçekten , umarım kısa sürede gelişip büyürsünüz.Sonraki kitap alışverişimde sitenizi deneyeceğim.
  • İstekleriniz üzerine Harry Potter Seti eklenmiştir.

http://www.albikitap.com/kitap-setleri/harry-potter-1-7-kitap-seti.html
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    beni de kitapyurdu engellemişti. facebookta haklı eleştirilerde bulununca çekemeyip engellediler o gün bu gündür kitapyurdundan almıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.