Şimdi Ara

Albion Founder Giveaway Başladı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Merhabalar.
    Uzun zamandır beklenen oyunun kapalı beta tarihine sonunda saatler kaldı!
    Forum sayfası olarak Cengiz bey verdiği sözde durdu ve daha albion online ekibinden keyler gelmeden kendi cebinden ne olur ne olmaz diye keyler gelmese de sözümde durayım dedi ve kendi cebinden 1 adet Veteran Founder Giveaway başlattı!

Çekilişte verilecek ödül: 1 adet Veteran Founder Pack Cdkey
    Devamı gelecek

Ödül nasıl teslim edilecek?
    Çekilişi kazandığınız gibi forumdan özel mesaj olarak key size gönderilecek bu sayede başka birinin forum kullanıcı adını facebook üzerinden yazıp çakallık yapmak isteyenler devre dışı kalmış olacak. Daha önce başka bir forumda böyle bir şey yaşanmıştı. Çok gülmüştüm. Bizim başımıza gelmesin.

Çekilişe katılım şartları nelerdir?
    Giveaway ile ilgili Facebook Albion Online Türkiye facebook sayfamızda açılmış ve en yukarı sabitlenmiş olan konuyu;
    1. Gönderiyi beğenin
    2. Gönderiyi herkeze açık paylaşın (kontrol edilecektir)
    3. Gönderinin altına yorum olarak forum kullanıcı adınızı yazın.

Çekiliş ne zaman yapılacak?
    Veteran keyler ile 25 Kasımda giriş yapılabildiği için çekilişi (24 Kasım 2015 Saat 18:00 da) canlı yayında adil bir şekilde yapacağız. Çekiliş saati kesinleşti ama yayın linki henüz kesinleşmedi. Çekiliş saatinden en az 3 saat önce canlı yayın linkini buradan paylaşacağım.

Çekiliş hakkı nasıl kazanılıyor?
    Yukarıda saydığım 3 maddeyi yerine getiren arkadaşların (24 Kasım 2015 Saat 17:00 da) forumdaki gönderi adedini kontrol edeceğiz. Yani o saate kadar hala çekiliş için gönderi kasmaya devam edebilirsiniz. Her 25 gönderi 1 çekiliş hakkı sağlıyor. Örneğin 87 gönderiye sahipsiniz 87 / 25 = 3,48 yani 3 tane çekiliş hakkı kazanıyorsunuz.

Kimin kaç adet çekiliş hakkıyla çekilişe katıldığını nasıl görebiliriz?
    24 Kasım 2015 Saat 17:00 da kimin kaç gönderi yaptığını forumdan inceleyip bir liste yazacağız ve o kşilere çekiliş numarası vereceğiz. Kesinleşmiş liste bu mesajın altıda çekilişten hemen önce yayınlanacak. Umarım 1 saatte tüm liste hazırlanır. Yoksa yandım :) En kötü ihtimalle canlı yayını başlatıp orda muhabbet ederken listeyi oluşturmaya devam ederim.

Neden sadece 1 adet key veriliyor?
    Albion Online yöneticileri 23 Kasımdan önce dağıtmamız için key vereceklerini söylediler ama sanırım tahmin ettiğimden çok daha fazla yoğunlar diye tahmin ediyorum çünkü key falan göndermediler. Bizde çekiliş yapacağız diye duyuru yaptık. Yalancı mı çıkalım. Hayır! O çekilişi yapacağız. Ben kendi cebimden 1 adet key satın alıyorum ve onu çekilişte vereceğim. Keşke maddi durumum biraz daha iyi olsaydı ve 10 key dağıtabilseydim ama 2 aylık evliyim ve gücüm ancak buna yetiyor. Ayrıca bize vaad edilen keyler geldiğinde gene ayrı bir çekiliş daha yapacağım. Onları da forum kullanıcılarımıza dağıtacağım. Kısaca bizi izlemeye devam edin ve post kasın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeaderOF -- 23 Kasım 2015; 0:43:41 >

• hadi bakalım katıldık bekliyoruz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darion

hadi bakalım katıldık bekliyoruz :D

:) iyi şanslar arkadaşım. Albion ekibinden gelcek olan keyleride çekiliş ile vericez umarım bir adet kazanırsın:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    League of Legends RP Kartları
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.